رفتن به مطلب
ایران سی اف سی

چند نوع غذای گیلانی

امتیاز دادن به این موضوع:


براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

[h=2]ترشی کباب گیلانی[/h][h=2]مواد لازم :[/h][TABLE=class: GACTbl, align: center]

[TR]

[TD]گوشت کبابی[/TD]

[TD] یک کیلو[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]پیاز رنده شده[/TD]

[TD] یک فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]مغز گردوی چرخ کرده[/TD]

[TD] نصف فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]جعفری سائیده[/TD]

[TD] نصف فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]آب انار ترش[/TD]

[TD]یک فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]نمک و فلفل[/TD]

[TD] به مقدار کافی[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[h=2]طرز تهیه :[/h]گوشت را به قطعات کبابی خرد کنید. سپس در ظرف گودی بقیه مواد ذکر شده در بالا را با هم مخلوط کنید. گوشت را برای یک شبانه روز در این مخلوط بخوابانید . بعد آنها را به سیخ کشیده و کباب کنید.[h=2]شیش انداز گیلانی[/h]

518686240126115228782534301027312110884.jpg

[h=2]مواد لازم :[/h][TABLE=class: GACTbl, align: center]

[TR]

[TD]مغز گردوی چرخ شده[/TD]

[TD] 250 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]پیاز رنده شده[/TD]

[TD] یک فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]بادنجان قلمی متوسط[/TD]

[TD]5 عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]رب انار[/TD]

[TD]نصف فنجان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]نمک[/TD]

[TD] به میزان دلخواه[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[h=2]طرز تهیه :[/h]مغز گردو را دو با چرخ کنید تا کاملاً نرم شود . پیاز رنده شده را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. مغز گردو را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. سپس 3 لیوان آب سرد به آنها اضافه کنید و بگذارید مغز گردو با شعله ملایم بپزد. بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. سپس کمی نمک روی بادنجان ها بپاشید و در آبکش قرار دهید تا آب سیاه آنها خارج شود. بعد آنها را سرخ کنید و با رب انار رقیق شده ، به مغز گردو اضافه کنید. این غذا باید کمی آبدار و جا افتاده باشد.[h=2]چغرتمه ( گیلانی )[/h][h=2]مواد لازم :[/h][TABLE=class: GACTbl, align: center]

[TR]

[TD]مرغ متوسط[/TD]

[TD] یک عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] تخم مرغ [/TD]

[TD] 4 عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]پیاز سرخ شده[/TD]

[TD] 2 قاشق سوپ خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]آرد[/TD]

[TD] یک قاشق سوپخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]زعفران[/TD]

[TD] کمی[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]فلفل[/TD]

[TD] به مقدار لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[h=2]طرز تهیه :[/h]مرغ را پاک کرده و آن را چند قطعه کنید. سپس کمی آن را سرخ کنید و با پیاز و زعفران حل شده و 2 لیوان آب بگذارید بپزد. سپس آرد را کمی در روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید . نمک و فلفل را به مقدار کافی به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه به هم بزنید و به چغرتمه اضافه کنید.

دانلود گلها و هایلایت بازیها با لینک مستقیم


Www.soccerwave.ir

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.