رفتن به مطلب

کاربران گرامی تاپیک دعوت به همکاری با سایت  رو مطالعه کنید و در صورت علاقه می توانید برای خودتون درآمد کسب کنید و پول در بیارید.

ایران سی اف سی

mozhi00

کاربر اخراجی
  • تعداد ارسال ها

    25
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1

آخرین بار برد mozhi00 در اردیبهشت 25

mozhi00 یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !

اعتبار در سایت

32 عالی

درباره mozhi00

  • درجه
    کاربر جدید

Profile Information

  • جنسیت
    نامشخص

امکانات بیشتر

  • حالت من
    Asabani0
  • ویندوز
    winten
  • مرورگر
    ie61
  • آنتی ویروس
    avast
  • تیم فوتبال ایرانی
    iran

آخرین بازدید کنندگان نمایه

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.

  1. اکسیژن ساز پرتابل دستگاه اکسیزن ساز پرتابل(همراه) حملی راحت دارد که از نظر سایز هم کوچک تر از انواع خانگی اکسیژن سازها می باشد.این دستگاه به منظور استفاده ی بیمار در خارج از منزل می باشد.دستگاه های خانگی با وجود این همه ویژگی قابل حمل نبودند و این دستگاه بدین منظور ساخته شد.دستگاه اکسیژن ساز پرتابل حتی می توان با برق و باتری خودرو کار کند و چون سایزو وزن کمتری دارد به راحتی قابل حمل می باشد.شایان ذکر است که چون دستگاه پرتابل اندازه ی کوچک تری دارد،به همان مقدار ظرفیت کمتری برای تولید اکسیژن دارد،لذا نمی توان از آن همانند دستگاه های خانگی به طور مداوم استفاده کرد.یعنی دستگاه اکسیژن ساز پرتابل به صورت پالسی کار می کند و پیوسته نیست. آیا از مزایای عالی و معایب مهم یک دستگاه اکسیژن ساز پرتابل مطلع هستید؟ حتما تاکنون با این دستگاه آشنا شده اید و یا نام آن به گوشتان رسیده است.این دستگاه ها با نام اکسیژن ساز همراه نیز در بازار شناخته می شود. تنها مزیت دستگاه اکسیژن ساز پرتابل به نسبت خانگی این است که می توان آن را حمل کرد.پس می توان ان را درهمه جا و به راحتی استفاده کرد. اکسیژن ساز پرتابل مزایای بسیاری دارد که کاملا مناسب برای بیمارانی است که مشکل تنفسی دارند.علاوه برحجم و وزن کم،توانایی کار کردن با باتری و شارژ را نیز دارد و می تواند به وسایل نقلیه وصل گردد.این دستگاه با وجود نقاط قوت فراوانی که دارد،درمقایسه با دستگاه اکسیژن ساز خانگی دارای نقاط ضعف هم می باشد که به آن خواهیم پرداخت. کاربری دستگاه اکسیژن ساز پرتابل آسان است و این موضوع که سنگینی و حجم کم تری دارد و قابل حمل است،جزء ویژگی هایش حساب می شود.امروزه مدل های گناگونی از دستگاه اکسیژن ساز پرتابل وجود دارد که بسیار پیشرفته تر است و سایز آن به قدری کوچک است که به راحتی می توانید آن را به کمربند خود ببندید و استفاده کنید.این موضوع درهنگام فعالیت های روزانه،دویدن و ورزش کارتان را بسیار راحت تر می کند و می توانید در حین این فعالیت ها از دستگاه استفاده کنید،بدون آن که مزاحمتی برای شما به وجود بیاورد.مدل های جدید دستگاه اکسیژن ساز پرتابل هم قابلیت اتصال به خودرو و کار با باتری و شارژ را دارند.در این صورت بیمارن دیگر نگرانی راجع به تمام شدن شارژ دستگاه را نخواهند داشت. اکنون به این نکته می پردازیم که آیا عملکرد این دستگاه دقیقا مانند دستگاه های خانگی می باشد یا خیر.یعنی آیا بیمار می تواند تنها یکی از این 2تا را بخرد و اکسیژن ساز پرتابل را در منزل هم استفاده کند؟در جواب باید گفته شود که خیر،نمی توان از دستگاه پرتابل به جای دستگاه خانگی و دائما استفاده کرد.جریان اکسیژن دهی به دو صورت می باشد.اولی اینطور است که وقتی دستگاه را روشن می کنیم دستگاه به طور پیوسته به بیمار اکسیژن می رساند و دومی زمانی است که اکسیژن رسانی به صورت پالسی صورت می گیرد(یعنی با هر دم به بیمار اکسیژن می رسد که بیشتر دستگاه های اکسیژن سازهمراه اینگونه طراحی شده اند.جریان پالسی ظرفیت تولید 5-1 لیتر در هر دقیقه را دارند که می توان برحسب نیاز آن را تنظیم کرد.برخی از دستگاه های همراه هم قابلیت تولید اکسیژن تا سه لیتر در هر دقیقه را نیز دارند. اغلب اکسیژن سازهای پرتابل به گونه ای طراحی شده اند که وقتی شارژ دستگاه کم می شود و یا بیمار این موضوع را تشخیص نمی دهد،به صورت دیداری و شنیداری هشدار می دهند و همینطور این دستگاه ها با باتری اضافه،کیف برای حمل کردن و ... به مشتری عرضه می شود.راجب قیمت باید گفته شود که دستگاه های اکسیژن همراه قیمت بیشتری نسبت به دستگاه های خانگی دارند.
  2. mozhi00

    ره ی اکسیژن س خانگی

    اکسیژن ساز چیست؟ غلیظ کردن اکسیژن است، وسیله اکسیژن ساز یک دستگاهی است که با استفاده از برق کار می کند، به منظور آماده کردن اکسیژنی که بیماران به آن احتیاج دارند با روش غلیظ کردن هوای اتاق به اکسیژن خالص. هوایی که ما در آن نفس میکشیم به شکل گسترده از نیتروژن 78% و اکسیژن 21% تولید شده است. این دستگاه با متراکم کردن هوای درونی محیطی بسته نیتروژن موجود آن را نابود کرده و اکسیژن بیشتر از 95% را مورد استفاده مریض قرار می دهد. انواع اکسیژن ساز اکسیژن ساز ایستا یا خانگی که بیشتر به اکسیژن ساز خانگی مشهور است نوعی از آن می باشد که فقط با استفاده از برق خانگی کار می کند. همه ی اکسیژن ساز های خانگی مثل کپسول اکسیژن گردش اکسیژن را به شکل پیاپی به شخص بیمار داده می شود. این نوع از اکسیژن ساز ها را به دلیل اینکه قابلیت حمل ندارد و استفاه از برق خانگی ضروری است، دستگاه اکسیژن ساز خانگی نامیده می شود درواقع با حجمی در حدود 13 تا 28 kg و توسط چرخ هایی که کارخانه های ساخت آنها برای این نوع از اکسیژن سازها تولید کردند به کارگیری از این نوع اکسیژن ساز ها به منظور استفاده در خانه بسیار مطلوب می باشد. دستگاه اکسیژن ساز همراه این نوع اکسیژن سازها خیلی به اکسیژن سازهای خانگی شباهت دارند با این اختلاف که به غیر از برق قابلیت کار کردن با باطری همچنین وجود دارند. اکثر دستگاه های همراه به شکل پالسی اکسیژن را انتقال می دهند اما نوع هایی مانند Respironics و oxygen plus وجود دارند که به شکل پی در پی همچنین اکسیژن را انتقال می دهند. وسایل اکسیژن رسانی به بیمار گونه های متفاوتی به منظورانتقال اکسیژن از وسیله به شخص بیمار وجود دارد که از مشهور ترین آن ها میتوان به ماسک صورتی و نازل Cannula اشاره کرد. چه زمانی از اکسیژن ساز خانگی استفاده می شود؟ برای اشخاصی که از مشکلات ریوی برخوردارند مثل COPD و ILD و ... مورد استفاده است و به شکل گسترده بیمار هایی اکسیژن سطحی که تو خونشون است از وضعیت نرمال پایین تر است. اکسیژن ساز خانگی وقتی کاربرد دارد که شخص مریض به منظور زیاد کردن اکسیژن خون خودش احتیاج به اکسیژن بیشتر داشته باشد. مقدار استفاده از ایت وسیله را را دکتر تعیین می کند و این مقدار میتواند بین 1 تا 24 ساعت در طوا شبانه روز باشد. به منظور یک امر بسیار مهم این مورد را بایستی دقت کرد که بعد از اینکه پزشک تجویز کرد بلافاصله بایستی از دستگاه اکسیژن سازخانگی یا معمولی استفاده کرد. نحوه کارکرد دستگاه اکسیژن سازخانگی چگونه است؟ در دید اول عملکرد این دستگاه بسیار آسان است. هوای محیط را دریافت می کند، نیتروژن موجود آن را نابود می کند و اکسیژن بهتر و بیشتر از 95% در اختیار ما قرار می دهد. همانگونه که نیتروژن با 78% و اکسیژن با 21% درهوای اتاق یا هر محیطی وجود دارد با نابود کردن نیتروژن موجود قابلیت تبدیل آن بین %90 تا 95 % اکسیژن خالص وجود دارد. استفاده در 4 مرحله راحت: هوای محیط به درون دستگاه وارد می شود. نیتروژنی که در هوا وجود دارد به دام می افتد یا ااینکه به سطوح جذب می شود. اکسیژن خروجی را میتوان در ازای لیتر بر دقیقه تنظیم کرد. اکسیژن خالص با مقدار خلوصیت90 تا 95% به وسیله ماسک دستگاه یا نازل (سوند بینی) به شخص بیمار منتقل می شود.
  3. قبل از خرید دستگاه اکسیژن ساز به این نکات توجه کنید! امروزه اکسیژن مورد نیاز بیماران از روشی بسیار ساده توسط دستگاه اکسیژن ساز فراهم می شود.این دستگاه دارای پمپ مخصوصی می باشد که با داشتن محفظه های پودر زئولیت می تواند هوایی که در اتاق وجود دارد را جذب کرده و سپس پودر زئولیت این اکسیژن ورودی(%21)را پاک سازی کرده و از گازهای دیگر جدا می کند و به طرف محفظه های دیگر هدایت می کند.درخرید این دستگاه همواره 2نکته را بسنجید،اول این که عملکرد دستگاه به چه صورت است و سپس بازده دستگاه که بسیار مهم می باشد.بازده یعنی این که دستگاه اکسیژن سازدرهردقیقه چقد اکسیژن خالص را تولید می کند.این 2همواره با یکدیگر ارتباط مستقیمی دارند. در کل دستگاه های اکسیژن ساز را می تونیم در 4دسته قرار دهیم که شما باید برحسب نیازتان آن را خریداری کنید: 1. دستگاه های اتوماتیک که می توانند به تامین اکسیژن خالص(به طور مداوم) بپردازند .از این مدل دستگاه فقط در بیمارستان ها و پلی کلینیک ها استفاده می شود که به منظور احیا بیماران از آن استفاده می شود. 2. دستگاه هایی که برای بیمارانی ساخته شده است که بیماری قلبی و ریوی دارند و برای درمان به طور دائم از دستگاه اکسیژن ساز استفاده می کنند و به طور شبانه روز به اکسیژن خالص نیاز دارند.این مدل هم در خانه و هم در مراکز درمانی استفاده می شود. 3. دستگاه هایی که در مرکزهای عمومی و یا خانه ها به منظور سالم نگه داشتن بدن استفاده می شوند و کار آن ها اکسیژن درمانی به وسیله ی تولید اکسیژن خالص می باشد. 4. این مدل دستگاه در مراکز ورزشی و درمانی و ...استفاده می شود که کپسول اکسیژن با تولید اکسیژن خالص به درمان کمک می کند. دستگاه های اکسیژن ساز پزشکی حرفه ای : این دستگاه ها به طور حرفه ای و در بیمارستان ها و مراکز درمانی به منظور احیا بیماران استفاده می شود که ظرفیت بالای آن موجب شده تا 10 لیتر اکسیژن و حتی بیشتر تولید کند.دستگاه اکسیژن ساز در یک زمان قابلیت استفاده با دستگاه هایی نظیر تنفس مصنوعی و بیهوشی را نیز دارند که به طور دائم و شبانه روزی استفاده می شوند. دستگاه های اکسیژن ساز دارای مشخصاتی است که باید به آن ها توجه کرد: - مقدار تولید اکسیژن در دقیقه:این ویژگی جزء اصلی ترین ها می باشد.اکسیژن مورد نیاز بیمار باید در همان مرحله ی اول مشخص شود که این مقدار از شبانه روزی تا 60-30 دقیقه در روز متغیر است.درمواردی که بیماری شدیدتر است باید دستگاه هایی تهیه شود که 5لیتر اکسیژن با خالصیت 80% در هر دقیقه تولید شود.اما اگر تنها برای مدت کوتاه اکسیژن نیاز است،دستگاه هایی باظرفیت تولید 3لیتر اکسیژن خالص در دقیقه باید تهیه شود. - صدای دستگاه هنگام کار:هر دسی بل و بیشتر در صدایی که از دستگاه تولید می شود،مهم است.اگر دستگاه اکسیژن ساز دائما و برای مدت طولانی کار می کند باید بلندی صدای دستگاه را درنظر گرفت.گوش ما صدا را در سطوح 25-20 دسی بل دریافت می کند اما دستگاهی با صدای کمتر از 20دسی بل تولید نشده است.حداقل صدایی که از دستگاه ها تولید می شود40-35 دسی بل می باشد که موجب شرایط ناخوشایندی هم برای بیمار و هم برای اطرافیان وی می شود. - قابلیت حمل و جابجایی:در مورد دستگاه هایی که ثابت هستند گفته شد.اکنون می خواهیم به بیمارانی بپردازیم که نیاز پیاده روی و فعالیت روزانه دارند.برای رفع این مشکل باید دستگاه هایی خریداری شود که قابل حمل هستند(پرتابل).این دستگاه ها در هردقیقه حدودا 5لیتر اکسیژن تولید می کنند که مناسب درمان طولانی مدت هم می باشد. - مدت زمان گارانتی و قیمت:از موارد دیگری که هنگام خرید باید درنظر گرفته شود،گارانتی کالا و قیمت آن می باشد که باید طبق آن چه نیاز دارید،به آن بپردازید تا بتوانید خرید را با دقت و درست با احتیاج بیمار انجام دهید.
  4. mozhi00

    پو ماشین ظرفشویی صنعتی

    پودرهای دیترمکس با مواد اولیه خارجی با کیفیت بالا، با فرمولاسیون پیشرفته، رایحه دلپذیر، کف کنترل شده، شوینده ای پر قدرت و با کیفیت است که محافظ ظروف شما و همچنین محافظ ماشین ظرفشویی شما نیز می باشد. طرز مصرف پودر ماشین ظرفشویی صنعتی DeterMax D1+ اگر پودری میخواهید که برای هر ماشین ظرفشویی مناسب باشد و قدرت شویندگی بالایی برخوردار باشد و در همه ی حالت ها ظروف شما را تمیز و درخشان کند از پودر دیترمکس D1+ استفاده کنید. DeterMax E2 AROMA ENZYME پودر دیترمکس E2 برای هر نوع از ماشین های ظرفشویی مناسب است. این پودر آنزیم داراست وقدرت شویندگی بالایی دارد. دانه های رنگی ای که در این پودر وجود دارد آنزیم هستند که وظیفه دارند با مولکول های چربی موجود بر روی ظروف و پروتئین و سایر آلودگی هایی که روی ظروف قرار دارد ترکیب شوند و آنها را به مولکولهای کوچکتری تبدیل کنند و به شستشوی بهداشتی ظروف، قاشق و چنگال و لیوان و …سرعت ببخشند. DeterMax E3 Echolight ,Multi Enzyme , Water softener پودر ماشین ظرفشویی صنعتی دیترمکس E3 با به روزترین فرمول با دانسیته پایین که ۳۰ درصد کمتر نسبت جرم حجمی از بقیه ی پودرهای موجود در بازار دارد دارای مواد نرم کننده آب، دارای چندین نوع آنزیم و با غبار کم معطرمی شود و میزان حلالیت آن نسبت به پودر های دیگه در آب کم بوده و دارای نفوذ بالا و پاک کننده ی قوی چربی بوده و تا ۵۰۰۰ بشقاب به ازای هر کیلو گرم قابلیت شستشو دارد و مقرون به صرفه و بسیار اقتصادی می باشد. اگر دوستدار محیط زیست هستید دیترمکس E3 را انتخاب کنید، زیرا فرمول ساختار آن زیست تخریب پذیرنیست، درمیزان مصرف کمترین نوع را دارا بوده و معنی آن این است که آلودگی کمتری به آب های زیر زمینی وارد می کند که از هدف های اصلی دیترمکس بوده و برای این هدف تلاش های زیادی کرده است.
  5. اسپرسو ساز سیمونلی مدل APPIA II SemiAutomatic یک اسپرسو ساز صنعتی ساخت کشور ایتالیا می*باشد. این مدل از اسپرسو سازها 2 هد گروپ دارند و معادل 3200 وات توانایی دارند که از این نظر دستگاهی بسیار قوی به حساب می*رود. بدنه*ی این دستگاه از جنس استیل ضد زنگ بوده که علاوه بر این که زیبایی به آن داده، استحکام خاصی نیز به آن بخشیده است. جنس دستگاه و از لحاظ قدرت و کیفیت قهوه*ی خروجی این دستگاه یکی از بهترین اسپرسو سازها در این دوره به شمار می آید. برای استفاده* از فنجان*هایی با اندازه*های مختلف قابلیت تغییر ارتفاع نیز دارد و یک ویژگی کاربردی و مفید برای این دستگاه می*باشد. اسپرسو ساز سیمونلی مدل APPIA II SemiAutomatic به یک سیستم خنک کننده مجهز می*باشد که موجب می*شود درهنگام تهیه کف شیر، حرارت به وجود آمده بخار آن کاهش پیدا کند، همچنین نازل آن به صورت ارگونومیک طراحی شده و استفاده و تمیزکاری آن بسیار راحت می*باشد. یکی دیگر از مشخصات این دستگاه این است که مجهز به نشانگر سطح آب، سیستم تمیزکاری خودکارو ظرفیت بویلر 11 لیتری است. این اسپرسو ساز جزو دستگاه اسپرسو سیمونلی های نیمه اتوماتیک (SemiAutomatic) شرکت ایتالیایی سیمونلی محسوب می شود و نیز در کافی*شاپ*ها هم گزینه*ی مناسبی برای استفاده می*باشد. همه چیز زیر سر این دستگاه است، تحول عظیمی در تهیه قهوه بعد از اختراع دستگاه اسپرسوساز به وجود آمد. نام نوشیدنی ای که این دستگاه تولید می کند اسپرسو است. این قهوه از پودر قهوه موجود در سبد پرتافیلترو بر اثر آبی که به نقطه جوش نزدیک است تولید می شود. قهوه های این دستگاه نسبتا غلیظ، کرما یا خامه ای زیبا نیز بر سطح آن وجود دارد. (البته ناگفته نماند به قهوه موکاپات هم نوعی اسپرسو گفته می شود اما این دستگاه کیفیت و کرما اسپرسو بهتری دارد) در بیشترکافی شاپ ها این دستگاه در تهیه این نوع نوشیدنی های کیفت بالا دست دارد، نوشیدنی هایی چون: ، لاته، کاپوچینو، کن پانا و … در واقع پایه بسیاری از نوشیدنی های این دستگاه اسپرسو است یا به تنهایی خود یک نوشیدنی مستقل به شمار می آید. قبل ازاینکه بحث را آغاز کنیم این نکته را بگویم: قهوه سازهایی وجود دارند که می توانند، هم قهوه فرانسه و هم اسپرسو تولید کنند. اسپرسو این گونه دستگاه ها های قهوه ساز و اسپرسو ساز ، کیفیت خوبی ندارند. با هم نگاهی به گذشته دستگاه اسپرسوساز بیاندازیم: حالا به تاریخ ساخت اسپرسوساز ها نگاهی می اندازیم، نام دو فرد ایتالیایی را خواهیم دید: لوییچی بتزرا (Luigi Bezzera) وآنجلو موریندو(Angelo Moriondo). اولین دستگاه اسپرسوساز در ایتالیا به وسیله آنجلو موریندو ساخته شد. آنجلومورینو مدل نمونه اش را در یک نمایشگاه عمومی در سال ۱۸۸۴ به نمایش گذاشت و اختراعش را به این نام ثبت کرد: ماشین بخار جدید برای تهیه سریع و به صرفه نوشیدنی قهوه، اما: در سال ۱۹۰۱ اولین مخترع دستگاه اسپرسوساز که بتزرا نام دارد با اضافه کردن قسمت هایی مانند پرتافیلتر به دستگاه وعلاوه بر آن به عملکرد موتور دستگاه بهبود بخشید، در صنعت اسپرسوساز تحولی عظیم به وجود آورد. درسته که اولین کسی که این دستگاه را اختراع کرد آنجلو موریندو بوده اما این دستگاه وقتی اسپرسوساز کامل با کیفیت شد که بتزرا روی آن تغییراتی مفید ایجاد کرد. اختراع آقای بتزرا که همان دستگاه اسپرسو ساز می باشد ابتدا با بخار آب و فشار عمل می کرد.اما آقای دزیدریو پاوونی (Desiderio pavoni) در مرحله بعدتردر سال ۱۹۰۶ با اضافه کردن امکانات متنوع تری به دستگاه، حق اختراع آن را به خود اختصاص داد و از بتزرا گرفت. امروزه ما عملکرد این دستگاه های اسپرسوساز را مدیون اولین دستگاه اسپرسوساز بتزرا هستیم. نکته جالبش این است که ابتدا دستگاه اسپرسوساز اختراع شده و بعد از آن، نوشیدنی تولید شده توسط آن را اسپرسونام نهادند. سیر تکاملی مکانیزم دستگاه های اسپرسوساز: اسپرسوساز ها هر روز تکامل می یافتند که می توان مکانیزم عملکرد آن ها را به ۴ گروه تقسیم کرد: نیرو اهرم نیرو پمپ نیرو هوا پمپ نیرو بخار
  6. mozhi00

    زانوسی

    دستورالعمل کار با ماشین ظرفشویی اول کار این است که دو شاخه ماشین ظرفشویی زانوسی که پنج شاخه است را به پریز برق وصل کنید. شیر اصلی آب ورودی دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را باز کنید و کلیه قطعات داخل دستگاه (فیلتر پمپ، لوله تخلیه، نازلهای شستشو...) را در جای خودشان قرار دهید درب دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را با دقت ببندید. کلید پاور(کلید روشن و خاموش کردن) که بر روی دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی قرار دارد را فشار دهید، دستگاه ظرفشویی زانوسی روشن میشود و مرحله آبگیری FILL شروع به کار میکند. چراغ بالا (برای نمایش فعال بودن المنت مخزن شستشو)، چراغ پایین (برای نمایش فعال بودن المنت مخزن آبکشی) را نشان می دهد. زمانی دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی آماده استفاده میباشد که چراغ بالا روشن وعدد 60 به بالا را نمایش دهد. برای شستشو پس از قرار دادن سبد ظرف های کثیف داخل دستگاه درب ماشین ظرفشویی زانوسی را بسته و یکی از کلید های زمانی (کلید 1 یا کلید2) را انتخاب نمایید. پس از شنیدن صدای اعلان و مشاهده عبارت END در صفحه نمایش دستگاه ماشین ظرفشویی، شستشو پایان پایان یافته ومی توانید درب دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را باز نمایید. اگر با انتخاب هر یک از دوره های شتسشو چراغ آن روشن بماند، دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی تحت فرمان بوده و به صورت خودکار پس از باز و بسته شدن درب، مرحله شستشو را از ابتدا دوباره تکرار می کند. اگر میخواهید فرمان شستشو را کنسل کنید کافی است دوره شتسشوی ماشین ظرفشویی زانوسی که چراغ آن روشن است را دوباره فشار دهید تا چراغ آن خاموش شود. حدودا بعد از 20 الی 30 بار شستشو دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را باز کنید. سپس لوله ی تخلیه دستگاه را برداشته و درب ماشین ظرفشویی را ببندید، کلید تخلیه که در کنار کلید پاور قرار دارد را فشار دهید، مدت 3 دقیقه زمان طول میکشد برای تخلیه و آبکشی داخل دستگاه که در پایان مرحله پیغام END نمایش داده می شود و می توانید دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را خاموش کنید. موادی که در دستگاه ظرفشویی زانوسی مورد استفاده قرار میگرد عبارتند از کمک آبکشی (مایع Rinse)، مواد شوینده (Detergent) و اسید رسوب بر (Lime a Way) که نحوه استفاده و مقدار این مواد توسط تکنسین به شما آموزش داده می شود. زانوسی نکته های ایمنی ماشین ظرفشویی زانوسی: ماشین ظرفشویی زانوسی اگر بدون استفاده است نباید بیشتر از 20 دقیقه روشن بماند در صورتی که به روشن بودن به مدت طولانی نیاز دارید باید هر 15 دقیقه یکبار دستگاه ظرفشویی به صورت خالی یک دوره شستشو انجام دهد. از هیچ گونه مواد دیگری به جز مواد نام برده شده جهت شستشو ماشین ظرفشویی زانوسی استفاده نشود. بعد ازاینکه کار روزانه با دستگاه زانوسی تمام شد حتما توجه داشته باشید آب داخل تانک دستگاه تخلیه و همه ی متعلقات داخل دستگاه تمیز گردد. به هیچ وجه بیرون دستگاه زانوسی شسته نشود و در صورتی که نیاز به تمیز کردن داشت با دستمال آغشته به الکل یا محلول استیل تمیز گردد. زمانی که دوره شستشو اجرا می شود نباید برنامه ان عوض شود و یا قطع شود و همچنین درب دستگاه ظرفشویی زانوسی نباید تا پایان دوره شستشو و نمایش عبارت END بر روی صفحه نمایش دستگاه باز گردد. اگر در صورتی که در محل آب قطع یا فشار آن کم بود به هیج وجه ماشین ظرفشویی صنعتی زانوسی روشن نشود، فشار لازم جهت کار دستگاه 3 تا 5 بار می باشد. برای نظافت افشانه های شستشو و آبکشی از اشیاء سخت و فلزی استفاده نشود، برای باز کردن منافذ افشانه ها میتوانید ارپز رسوب بر استفاده نمایید. برای بالا بردن کارایی دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی و قابلیت های آن و بهتر شدن نتیجه شستشو و همچنین بیشتر شدن عمر قطعات دستگاه، حتما از سختی گیر برای آب وروردی استفاده شود.
  7. دستگاه الکترلوکس ماشین ظرفشویی با گرمکن اتمسفری مدل قفسه ای تک مخزن. ویژگی های الکتریکی ببرابر 400 ولتاژ، 3 فاز است. دستگاه توانایی کارکرد از –چپ به راست- – راست به چپ- را دارد. دستگاه مجهز به سیستم گرمکن اتمسفری توکار و پمپ تقویتی آبکشی توکار میباشد که فشار آبکشی را در هنگام چرخه آبکشی تضمین میکند. دستگاه دارای نقاله دو سرعتی است که اپراتور می تواند از طریق کنترل پنل دستگاها سرعت آنرا انتخاب نماید. موارد کاربرد: تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل دسته: تجهیزات آشپزخانه هتل, تجهیزات رستوران, تجهیزات فست فود ماشین ظرفشویی مدل تونلی الکترولوکس دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد: پایه استیل ضد زنگ با ارتفاع قابل تنظیم میباشد. امکان تعمیر از قسمت جلو و کنارها وجود دارد. قدرت شستشوی ناحیه ای باعث از بین بردن لکه ها و آلودگیها با بیشترین سطح تماس آب میشود. عملکرد شروع/پایان خودکار سبب میشود در هنگام عدم استفاده از دستگاه آنرا بصورت خودکار خاموش میکند دستگاه دارای آب گرمکن شستشوی توکار به جهت افزایش دمای مرحله نهایی آبکشی است. دستگاه دارای کنترل پنل ساده ای است. تولید صدای کم در حین کار کردن – 70 دسی بل آبکشی نهایی برای تمیز نمودن بهداشتی ظروف از 330 لیتر/ ساعت آب گرم که توسط گرمکن توکار داخلی گرم شده استفاده میکند. دمنده هوای گرم موجود سبب تسریع و افزایش کارایی خشک کردن ظروف بکار میرود. دستگاه دارای درب بازدید بزرگ برای دسترسی آسان به محوطه های شستشو و آبکشی میباشد. دستگاه دارای بازوهای شستشوی است که به راحتی جدا می شوند و همچنین فیلتر مخزن دو جداره میباشد (جعبه عمیق و صاف). شستشوی ظروف کنترلی خودکار
  8. دستگاه الکترلوکس گرین و کلین (Electrolux Green & Clean) ماشین ظرفشوی آبکشی آب گرم مدل هود میباشد. ویژگی های الکتریکی : 400 ولت، 3 فاز Hz50 قابل تبدیل به تک فاز نیز می باشد. 2 لیتر آب تمیز در پایان چرخه آبکشی استفاده میکند کارایی بالا یا عملکرد شستشو توسط یک پمپ شستشو قدرتمند kw 0.8 و بازوهای اسپری شستشوی گردان استیلی ضد زنگ واقع در قسمت های بالایی و پایینی تضمین شده است. موارد کاربرد: تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل ماشین ظرفشویی الکترولوکس 1200 بشقابی دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد: در هر چرخه شستشو نیاز به فقط دو لیتر آب دارد بنابراین مصرف کم در انرژی، آب، شوینده ها و جلادهنده ها را تضمین می کند. گرمکن اتمسفری توکار اندازه شده تا آب ورودی را به حداقل 84 درجه سانتی گراد به جهت شستشوی بهداشتی افزایش دهد قفل داخلی حرارتی منحصربفرد دمای مورد نیاز در هر زمان شستشو و آبکشی را ضمانت می کند. قابلیت سافت استارت(Soft Start) به دستگاه افزوده شده است تا محافظت بیشتری از البسه بسیار حساس ارائه دهد. شستشوی اریب دستگاه را مجهز می کند تا مانع از پر شدن مواد شوینده در آب شستشو یا پاشیده شدن لکه هایی از مواد شوینده بعد از مرحله آبکشی بر روی ظروف تمیز شود، بنابراین نتایج شستشوی ایده آلی را به همراه دارد. چرخه ممکن است در هر زمان با بالا بردن هود(Hood)قطع شود. دارای پاکسازی خودکار(Self-Cleaning) و تخلیه کن خودکار(Self-draining) پمپ شستشوی عمودی و آب گرمکن است تا از تکثیر باکتریها جلوگیری کند. اتصال برقی سه فاز، قابل تغییر به تک فاز در محل. محافظت IP25 در برابر شیر آب، اجسام جامد و موجودات کوچک (بزرکتر از 6 میلیمتر). سازگار با NSF/ANSI 3 و DIN 10512 حداکثر ظرفیت در هر ساعت 80 قفسه یا 1440 ظرف(حالت بهره وری بالا) قابلیت تعویض تا 63 قفسه یا 1134 ظرف ( در حالتNSF/ANSI 3 ) را تنها توسط فشار یک دکمه دارد. چرخه های 45/84/150 ثانیه ای (حالت بهره وری بالا) و چرخه های 57/84/150 ثانیه ای ( در حالتNSF/ANSI 3 ). امکان اتصال ماشین به آب سرد نیز وجود دارد.
  9. دستگاه الکترلوکس ماشین ظرفشویی با گرمکن اتمسفری مدل قفسه ای تک مخزن. ویژگی های الکتریکی ببرابر 400 ولتاژ، 3 فاز است. دستگاه توانایی کارکرد از –چپ به راست- – راست به چپ- را دارد. دستگاه مجهز به سیستم گرمکن اتمسفری توکار و پمپ تقویتی آبکشی توکار میباشد که فشار آبکشی را در هنگام چرخه آبکشی تضمین میکند. دستگاه دارای نقاله دو سرعتی است که اپراتور می تواند از طریق کنترل پنل دستگاها سرعت آنرا انتخاب نماید پمپ قدرتمند شستشو و بازوی اسپری شستشو با طراحی ویژه پاکسازی را گارانتی میکند. دستگاه دارای ویژگی است که بعنوان استاندارد در پایان روز خودش را بطور خودکار پاکسازی کند. تخلیه آب از دستگاه را میتوان از طریق کنترل پنل انجام داد موارد کاربرد: تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل ماشین ظرفشویی صنعتی الکترولوکس 3600 بشقاب الکترولوکس دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد: گرمکن آب گرم توکار. سیستم تقویتی اتمسفری توکار با شکاف هوا پمپ تقویت کننده شستشو توکار فشار دائمی شستشو را تضمین میکند. سرعت نقاله از طریق کنترل پنل توسط اپراتور قابل تنظیم میباشد. سرعتی معادل Racks/hour 200 یا Racks/hour 110 شیر تخلیه توکار در مخزن، اجازه خالی و پر شدن بصورت خودکار بدون هیچگونه قطعی در هنگام پروسه شستشو را می دهد. درب های بازدید تعادلی کانتر بزرگ اجازه دسترسی نامحدود به همه جهات فضای شستشو و آبکشی را فراهم میکند درب با فوم تزریقی عایق گردیده است. این باعث مقاوم شدن و همچنین کاهش صدای ناهنجار یا نویز و مانع از هدر رفتن گرما میشود. فیلترهای بزرگ شیبدار به سمت جلو بسوی جعبه فیلتر فشرده کوچکتر برای سرعت در پاکسازی قرار گرفته است فیلترها مجهز به سوراخهای بسیار ریزتری از نازلهای شستشو هستند بنابراین تکه های بزرگتر غذا نمی توانند وارد شده و سیستم شستشو را مسدود کنند. پایه ها دارای قابل تنظیم برای دسترسی کامل به زیر دستگاه برای پاکسازی آن میباشند. اتاقک شستشوی بدون لوله های ورودی است بنابراین هیچگونه آلودگی در آنجا تجمع نمی کند. 1.5 کیلووات میباشد. دستگاه دارای پمپ قدرتمند مصرف آب دستگاه بسیار پایین است. در هنگام شستن 200 قفسه در هر ساعت تنها 300 لیتر بر ساعت آب مصرف می کند. شروع/ پایان اتوماتیک تضمین می کند که دستگاه تنها در صورتی عملیات شستشو را انجام میدهد که یک قفسه در حال گذر از آن باشد. این روش همزمان مصرف انرژی و آب را کاهش میدهد. IPX5 محافظت از آب کنترل پنل برقی مجهز به نمایشگر بزرگ برای خواندن دمای شستشو و آبکشی می باشد. دستگاه آماده برای اتصالات بیرونی مواد شوینده و مایع جلادهنده میباشد.
  10. mozhi00

    دستگاه دوغ س

    دوغ یکی از محبوبترین نوشیدنی ها بین ایرانی ها است و بسیار در بین ستوران ها و هتل ها اماده می شود. ولی دیگر نیاز نیست وقتتان را برای درست کردن دوغ از دست دهید با دستگاه دوغ ساز، شما به سادگی می توانید دوغ خوشمزه را آماده نمایید. این دستگاه برای اولین بار توسط شرکت تهران تجهیز به صورت انحصاری وارد ایران شده است و این قابلیت را دارد که بدون دخالت دست دوغ تولید کند. این دستگاه جذاب ترین و بهترین دستگاه آماده سازی دوغ است که در حال حاضر در بازار موجود میباشد. موارد کاربرد: تجهیزات آماده سازی,تجهیزات هتل، تجهیزات رستوران دستگاه دوغ ساز کلبه ای دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد: دستگاه بدون دخالت دست و به راحتی دوغ را آماده می کند. شما کافیست که ماست و اب را داخل مخزن 50 لیتری دستگاه ریخته و دستگاه را روشن کنید و سپش دستگاه شروع به تولید دوغ خواهد نمود. دستگاه دارای سرویس دهی بسیار آسانی است. دستگاه دارای سیستم خودکار شستشو میباشد. دستگاه ساخت شرکت ترکیه است.
  11. ما در طول روز از کلمات بسیاری استفاده نموده اما برخی اوقات این کلمات بسیار بی دقت و با بی توجهی به اثر آنها در گفتگوها بر زبان جاری می شود. کلمات می توانند برای شما یا کارکنان تان الهام بخش و محصور کننده باشند. رستوران ها به سادگی می توانند در استفاده از برخی عبارات بطور روزمره دچار مشکل شوند و این کلمات به بخشی از قالب عملکردی و رفتاری در آنجا تبدیل می شوند. به بیان دیگر، با تغییر کلماتی که در رستوران استفاده می کنید، شما می توانید فرهنگ و روحیه را تغییر و تعیین نماید. بنابراین بهتر است درباره 6 عبارتی که از بیان آنها به کارمندان یا اطرافیان خود جلوگیری نماید تا بتوانید فرهنگ رستوران یا کافه تان را به سطحی بالاتر ارتقاء دهید. آموزش کارکنان رستوران ۱) “یه راهی پیدا کن” اگر پرسنل می توانستند برای مشکل شان راه حلی بیابند، به احتمالا زیاد از شما درخواست کمک نمی نمودند. در ساعات شلوغ رستوران، همه پرسنل در حال انجام معمولا بالای 7 کار متفاوت هستند. سعی کنید برای کارمندی که از شما درخواست کمک داشته است زمان لازم برای ارائه توضیحات کامل را اختصاص دهید. این مسئولیت که پرسنل رستوران را فعال و پر انگیزه باشند به عهده شماست. اگر شما به سوالات و درخواست های آنها به درستی و پاسخ ندهید و یا زمان کافی به آنها اختصاص ندهید سبب کاهش انگیزه آنها خواهید شد. چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟ چند ثانیه یا دقیقه را به آنها اختصاص دهید و توضیح دادن به سوالات آنها بهترین گام به جلو است. هیچ کس به اندازه شما تجربه و درک درستی از صنایع غذایی را ندارد و فرهنگ هر رستورانی با رستوران دیگر متفاوت است، بنابراین روانه کردن یک کارمند با پاسخ به “یه راهی پیدا کن” درست نیست. ۲) “مشکلی نیست” هر عبارتی که با نفی و منفی نمودن جمله شروع شود معمولا بد است. “مشکلی نیست یا ایرادی نداره” اگر واقعا با درقت به این جمله فکر کنید مشتاهده می کنید که دو کلمه منفی “مشکل” و “نیست” در کنار هم قرار گرفته اند. شما این جمله “مشکلی نیست یا ایرادی نداره” را به زبان جاری می کنید، اما بار معنای آن بصورت ناخودآگاه به کارمندان القاء می کند که مشکلی وجود دارد. بخاطر داشته باشیم که کلمات بذات تنها 7 درصد روش ارتباطی ما هستند، 93 درصد مابقی که شامل 38 درصد تن صدا و 55 درصد زبان بدن می شود. آموزش کارکنان رستوران زمانیکه “مشکلی نیست” به عادت در رستوران تبدیل شود و کارکنان شروع به استفاده از این عبارت نمایند، همین موضوع سبب گمراه نمودن مهمانان و مشتریان در زمان سرو یا تحویل غذا خواهد شد، تصور نماید که کارمندی بدون نگاه کردن به مشتری و صحبت کردن با او این عبارت را بصورت ناخودآگاه بکار ببرد. چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟ در هنگامیکه که آشپز اشتباهی را مرتکب شد بجای استفاده از عبارت “مشکلی نیست” بگویید “اشکالی ندارد، اجازه ندهید این اشتباه دوباره تکرار شود.” یا بهتر است زمانی را برای گفتگو با آنها اختصاص دهید. تصور کنید که به همراه استفاده از این عبارت لبخندی بر روی لب داشته باشید و ارتباط چشمی نیز با آنها داشته باشید، بسیار تاثیرگذار خواهد بود. ۳) “من بهتره … ” یا “شما بهتره ….” موارد زیادی در اطراف رستوران یا زندگی شخصی هر شخصی وجود دارد که بهتر است آنها را انجام دهد. “شما بهتره تغذیه مناسب داشته باشید.” یا “شما بهتره خواب خوبی داشته باشید.” شما بهتره. شما بهتره. شما بهتره. کافی است استفاده از کلمه بهتره را در تمامی کارهایی مه میخواهید انجام دهید متوقف نماید. زمانیکه شما از عبارت “شما بهتره” در حالیکه منظور شما از گفتن این عبارت” شما باید ” است استفاده می کنید، در واقع به کارمندان تان اجازه میدهید که اولویت ها را برطبق راحتی شان انجام دهند نه بر اساس خواست شما یا اهمیت آنها. به عنوان مثال، زمانیکه شما به یکی از پرسنل تان می گوید”بهتر است که میز 6 را بررسی و تمیز نماید” آنها ممکن است ابتدا به کار دیگری رسیدگی نموده و اولویت بررسی و تمیز نمودن میز را پایین تر قرار دهند. چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟ براحتی با تغییر کلمه “بهتر” به “باید” می توانید مانع از اولویت بندی کارها توسط پرسنل شوید. برای مثال از تمام فعالیت هایی که باید انجام دهید شروع کنید و آنها را اینگونه بیان کنید: شما باید هزینه های رسید را بروزرسانی کنید. شما باید کارمند جدیدی استخدام نماید. بنابراین، شما باید دست بکار شوید. ۴) “همینه که هست” این یک عبارت سمی است و اغلب برای توضیح قوانین و سیاست های جدید پرسنل مورد استفاده قرار میگیرد. اگر شخصی درخواست شفاف سازی بیشتری درباره این رویه های جدید که سبب تغییر در کارشان خواهد شد پرسید، شما باید به آنها توضیح بیشتری دهید نه اینکه از این عبارت استفاده کنید. از دیدگاه مدیریت رستوران این عبارت می تواند به عنوان پذیرش یا تسلیم شدن درباره یک موضوع باشد. بخاطر داشته باشید استفاده از این عبارت همچنین می تواند قدرت شخصی شما را نیز زیر سوال ببرد. اگر این چیزی نیست که شما به آن تمایل دارید، بنابراین برای تغییرات استفاده از این عبارت مخرب آماده شوید. یه جایی را انتخاب نموده و مدت کوتاهی آنجا بنشینید و به این فکر کنید که رویه ها و قوانین جدید چه منافع ای برای شما و همچنین برای کارکنان شما دارد و آنها را لیست نماید. چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟ از نظر ادبی عبارت یا کلمه ای برای جایگزینی وجود ندارد تنها کافی است از این عبارت استفاده نکنید. اگر میخواهید که رستوران تان به توان بالقوه اش برسد، بنابراین ساده گی یک گزینه نیست. پذیرش اینکه یک رستوران متوسط بودن را متوقف نماید. امکان تغییر همه چیز با تصمیم و عمل کردن به آنها و خارج شدن از منطقه آرامش و راحتی وجود دارد. ۵) “این اجرایی نخواهد بود” واقعاً؟ شما از کجا به این موضوع واقف هستید؟ فکر نمی کنید که شاید در گذشته گفتن این موضوع برای کارکنان قدیمی تان کارکرد داشته است؟ آیا ایده های جدید را آزموده اید؟ پاسخ اغلب افراد به این موضوع این است که: “من همه چیز را امتحان کرده ام.” و پاسخ ما به شما اینست؟ “واقعا؟ همه چیز؟” مدیریت رستوران یک تصویر بزرگتری را ترسیم میکند. اما نقطه ضعف اساسی امکان به روز نبودن نحوه سرو غذا و طبخ غذاهای جدید به بهترین شکل ممکن است. اما احتمال اینکه پرسنل آشپزخانه بخوبی با انواع طبخ و چیدمان غذاهای جدید بهتر از شما که دارای کوله باری از تجربه سالیان گذشته هستید، آشنا باشند. چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟ نیاز به گفتن چیزی نیست. فقط گوش فرا دهید. شاید پرسنل شما دارای سالها تجربیات ترکیبی متفاوتی در رستوران و تجهیزات آشپزخانه های صنعتی باشند. به دنبال ایده های مختلف از آنها باشید و از اینکه پیشنهاد پرسنل تان را اجرا کنید نترسید، حداقل می توانید به صورت آزمایشی این ایده ها را اجرا نماید. در برنامه ریزی عصبی کلامی(NLP)پیش فرض آنها بر این است که: اگر ایده ای کارآمد نبود، ایده دیگری را امتحان کنید. اگر آنهم کار نکرد، دیگری را امتحان کنید، و همین گونه ادامه دهید. آیا الگوی معینی را اینجا مشاهده نمودید؟ شما همانند یک گلف باز حرفه ای به ایجاد تغییرات و اصلاحات در بازی تان ادامه می دهید. این گلف بازهای حرفه ای به توپ ضربه نمی زنند که به داخل گودال بیفتد و وقتی توپ در جاییکه آنها تصور می نمودند فرود نیامد، تنها دست شان را بالا برده و می گویند:”درسته، من سعی خودم را نمودم.” آنها اصلاحاتی را در بازی شان با هر چرخشی انجام می دهند و با وضعیت خودشان را تطبیق می دهند. آنها از امتحان نمودن ایده های جدیدی که توسط دیگران پیشنهاد میشود نمی هراسند. ۶) “آیا شما دیدید که….” “آیا شما فنجان خالی آن آقا را روی میز دیدید؟” “آیا شما دیدید که میز شماره 7 دست اش را برای شما بالا برد؟” “آیا شما دیدید که غذا از آشپزخانه به اینجا رسید؟” بله. پرسنل شما اینها را می بیند. آنها در این موقعیت درگیر انجام کار دیگری بوده اند. در اغلب اوقات کارمندان می توانند این عبارت را به عنوان گفته از روی عصبانیت، ناراحتی یا کاملا منفعل به کار خود در نظر بگیرند، در حالیکه شما از آنها درباره تجربه یا موردی که آنها پاسخ آنرا می دانند. چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟ این نیز یک مورد دیگر است که نیاز به بیان عبارت جایگزین ندارد. گوشه ای بنشینید و نگاه کنید. شاید پیشخدمت مجبور به رها کردن قهوه شده تا برگردد و سینی بزرگ صبحانه های یکی از میزها را بیارود، در این حال لیوان قهوه لبریز میشود. اگر مشاهده کردید که کارهای پر اشتباه توسط پرسنل تکرار شد یا کارمندان شروع به شکایت نمودند، آنها را به کناری ببرید و تذکرات لازم را برای بهبود کار و رفتارشان بدهید. بخاطر داشته باشید که یک شخص غیر حرفه ای پرسنل اش را در کنار دیگران سرزنش می کند مگر اینکه شرایط ایجاب نماید که شما در کنار افراد دیگر مجبور به این کار شوید. بالا بردن بهره وری و روحیه مثبت در رستوران. کلمات دارای قدرت هستند. زمانی در هفته را به نوشتن عباراتی که قصد گفتن آنها به پرسنل و مخصوصا خودتان را دارید اختصاص دهید. شما احتمالا الگویی را در آنجا می بینید، زمانیکه هوشیار و آگاهای کامل دارید و تنها در آن زمان تغییرات مورد نیاز را ایجاد کنید.
  12. آلودگی های ثانویه که به غذا منتقل می شود اکثرا منجر به مسمومیت ها و مشکلات بخش غذایی می شود را می توان با درست کردن تجهیزات قابل کنترل وطراحی تجهیز اصولی این آلودگی ها را مهار کرد. نکاتی که در طراحی اصولی باید به آنها توجه داشت: حجم تولیدات مجموعه باید تناسب داشته باشند. با فرهنگ تولیدات غذایی تناسب داشته باشند. با فرهنگ غذایی مجموعه و تولیدات اولیه با تجهیزات تناسب داشته باشند. با میزان هزینه تناسب داشته باشد. با فضای و جایی که در اختیار قرارداده شده برای آماده سازی پخت و جا گیری تجهیزات تناسب داشته باشد. به آلاینده های محیطی توجه شود. آب های سطحی و کانال های فاضلاب و… را در نظ بگیرید برای اینکه اجرای اصولی داشته باشد لازم است که فرآیند تولید تعریف شده باشد: خط مستقیم –L یا U شکل مسیر حرکت مواد باشد . در طول جریان حرکت مواد تقاطع آلودگی وجود نداشته باشد. حرکت مواد آسان باشد. کمتراز نیروی انسانی استفاده شود. مواد در مسیر حرکت فعالیت فیزیکی زیادی نیاز نداشته باشند. همخوانی تجهیزات صنعتی آشپزخانه با میزان تولید حتما وجود داشته باشد. شرایط کنترل آسان باشد. محیط های آلوده از محیط های تمیز جدا باشد: قبل از تولید و در حین تولید توجه داشته باشید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند. پس از تولید محیط های آلوده و تمیز در محل پرس کردن تفکیک شوند. در محیط آشپزخانه گل شویی و شستشوی اولیه انجام شود. مواد تازه درسردخانه (تره بار) نگهداری شود. مواد اولیه حتما درانبارهای نگهداری، نگهداری شود. باید سردخانه های نگهداری مواد اولیه از هم تفکیک شوند. در انبارمواد اولیه تفکیک شوند. دیفراست رعایت شود. آماده سازی لازم انجام شود. مواد اولیه حتما سردخانه یا یخچال نگهداری شوند. گوشت حتما آماده سازی شود. همچنین مرغ نیز آماده سازی شود. ماهی نیز آماده سازی شود. میوه و تره بار آماده سازی شوند. سایر موارد (لبنیات، تخم مرغ،…) نیز آماده سازی شوند. در حین تولید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند. تولید انواع غذا و پیش غذا رعایت شود. تولید انواع سوپ ها و دورچین جدا باشد. تولید کباب ها نیز تفکیک شود. تولید خورشت ها و برنج ها هم به صورت جدا باشند. تولید انواع سالادها نیز فضای مجزا داشته باشند. مواد اولیه طبق اصول زیر انتخاب شود: علامت استاندارد و پروانه ساخت داشته باشند. مواد اولیه، تاریخ تولید و مصرف و شرایط نگهداری و انبارداری مشخصی داشته باشد. طبخ مواد اولیه و پخت نهایی شرایط خوبی برای آماده سازی داشته باشند. تولید و توزیع و تهیه مواد تازه اولیه شرایط مناسب داشته باشند. نورپردازی باید چگونه باشد؟ میزان نورمناسب با محیط باشد و کیفیت آن خوب باشد. کیفیت نوربه اندازه باشد. منبع روشنایی حتما دوجداره باشد. لبه در و پنجره ها مناسب باشد. پنجره ها باز شو نباشد. تامین اجتماعی وضوابط وزارت کار محیط های رستورانی: استفاده از لباس کار ضروری است و فضایی برای رختکن اختصاص داده شود. آلودگی که از لباس کار و رختکن پرسنلی ناش می شود. متناسب با تعداد کارکنان سرویس ها و دوش قرار داده شود. از انتقال الودگی به داخل مجموعه جدا خوداری شود. چیدمان وسایل و تجهیزات: با خط مسیر تولید مناسب باشد. با ظرفیت تولید مناسب باشد. با فرهنگ تولید مناسب باشد. از دیوار، کف و دستگاه مجاور فاصله رعایت شود. کاربرآن آسان باشد. گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشند. ماشین الات جنس آلیاز باشند. در ماشین آلات و آلایندگی آن لازم است دقت شود. ماشین آلات حتما برنامه شستشو و ضدعفونی داشته باشند. جنس مصالح بکار رفته و… باید: قابلیت شستشو داشته باشد. نفوذ پذیر نباشند. زاویه بسته وجود نداشته باشد. شیب آن ها مناسب باشد. برای نصب تجهیزات مکان تحمل پذیر باشد. مصالح رنگی باشد. انبارها: مواد اولیه درمحل های آماده سازی باشند. آماده سازی غذا در سالن تولید و پخت مواد اولیه باشد. پرس و توزیع درسالن انجام شود. فاضلاب: کف سالن ها شیب بندی مناسب داشته باشد. شتر گلو فاضلاب چربی گیری کند. برای فاضلاب حتما توری نصب شود. در فاضلاب شبکه ایجاد کنید. شبکه زوایه دار نباشد. فاضلاب، کفایت داشته باشد. از فاضلاب و…بوگیری شود. لوله کشی آب گرم و سرد، گاز و برق: خارج از سالن شبکه ایجاد شود وانتقال به صورت عمودی باشد. موارد تعمیراتی پیش بینی شود. نکات امینی رعایت و پیش بینی شود. نیازها متناسب با تجیهزات پیش بینی شود. نیازها متناسب با توسعه پیش بینی شود. انتقال با وسایل آلاینده به هیچ وجه صورت نگیرد. شبکه حتما قابلیت شستشوی داشته باشد. لوله کشی مناسب در سرویس های بهداشت، رختکن، سالن غذاخوری و …انجام شود. این امکانات داخل آن پیش بینی نشود بلکه در کنار مجموعه پیش بینی شود. برای کارکنان زن و مرد پیش بینی شود. استانداردهای یک آشپزخانه صنعتی سایر موارد مرتبط با تجهیزات صنعتی آشپزخانه: برای تمام نقاط و اماکن و سطوح و تجهیزات برنامه نظافت و ضد عفونی وهمچنین ضدعفونی ظروف باید تنظیم شود. سردخانه ها و سرویس های بهداشتی برنامه نظافت و ضد عفونی داشته باشند. زباله اصولی جمع آوری شود و سطل زباله درب دارباشد و کیسه های زباله ها ضخیم. زباله های جمع آوری، دفع و تفکیک شوند. در داخل آشپزخانه به هیچ وجه سموم نگهداری نشود. نقاط بحرانی کنترل شود تا خطر ایجاد نشود ومجوزهای لازم و سایر موارد اخذ شود. سیستم های اطفاء حریق ایجاد شود. سیستم های فرار و اعلام خطرحتما باشد. یک کارشناس تغذیه داشته باشد. خدمات آموزشی دوره ایی منظم ارائه شود. نقاط بحرانی موجود در مجموعه کنترل شود به خاطر ارائه خدماتی ایمن و سالم. از موسسات گواهینامه دهنده آشنا با صنعت غذا و بهداشت مجوز اخذ شود.
  13. لباس کار یکی از انواع لباس کار که در محیط های کاری به وفور نیاز بوده و مورد استفاده قرار می گیرد، کاپشن و شلوار کار است. این نوع لباس کار در رنگ ها و طراح های مختلف و بر اساس نوع شغل دوخته شده و در اختیار شاغلین قرار می گیرد. عموما افرادی از این نوع لباس کار استفاده می کنند که در محیط های باز فعالیت داشته و در معرض سرما و باد و طوفان هستند، برای همین استفاده از کاپشن و شلوار کار برای آنها ضروری است. در ادامه برخی از مشاغل که باید در زمستان و هوای سرد از کاپشن و شلوار کار استفاده کنند را معرفی می کنیم: رانندگان لیفتراک عموما در فضاهای باز کار می کنند. این افراد باید مواد و وسایل مختلف را با لیفتراک از یک نقطه داخل کارخانه به نقاطی در خارج و یا همان داخل انتقال دهند. بیشتر لیفتراک ها محفظه بسته نیستند و راننده آن در معرض سرما و باد و باران قرار دارد، برای همین باید از کاپشن و شلوار کار استفاده کرده تا دچار حادثه و آسیب نشود. شغل دیگری که باید در آن از لباس کار نوع کاپشن و شلوار استفاده شود، تعمیرکاران ماشین آلات هستند. تعمیرکاران چه در کارخانه کار کنند و چه به صورت شخصی و خصوصی مشغول به کار باشند، برای حفاظت در برابر سرما و باد و باران بهتر است از این نوع لباس کار استفاده نمایند. تعمیرکاران در کارخانه و کارگاهها عموما برای تعمیر ماشین آلات و یا قطعاتی از آن مجبورند به بیرون از محوطه کارخانه بروند. برق کاران و افرادی که در پست های فشار قوی کار می کنند، در زمستان مجبور هستند که در محیط بیرون هم فعالیت کنند. کار کردن در ارتفاع تماس و آسیب پذیری آنها را در برابر سرما و باد و باران بیشتر خواهد کرد، به همین دلیل توصیه میشود از کاپشن و شلوار هنگام کار استفاده کنند. نگهبانان و افرادی که در محوطه های کارخانه به گشت زنی مشغول هستند، هم باید از این نوع لباس کار برای محافظت در برابر سرما و باران استفاده کنند. نوع دیگر لباس کار، لباس ضد آب است که بیشتر برای افرادی استفاده می شود که در تماس با آب و یا یخ هستند که در ذیل به برخی از این مشاغل اشاره می کنیم: کارگران کشتارگاهها به صورت دایم با آب و یخ و همچنین خون حیوانات مختلف در تماس بوده برای همین لازم است، از لباس کاری استفاده کنند که بدن آنها خیس نشود. تماس طولانی مدت بدن با آب می تواند بیماری های مختلفی از جمله رماتیسم و ناراحتی های پوستی را بوجود آورد. بنابراین استفاده از لباس کار ضد آب می تواند از این بیماری ها جلوگیری کرده و سلامت کارگران حفظ کند. همه مشاغلی که محل عمل آنها بیرون از کارخانه و کلا خارج از فضای بسته است، در زمستان باید لباس ضد آب استفاده کنند. مثلا پلیس های راهنمایی و رانندگی باید جنس لباس هایشان مقاوم در برابر آب بوده تا در اثر باران بدن آنها خیس نشود. کفش کار اداری کفش کار هم یکی از الزامات محیط کار است. یکی از انواع کفش کار کفش اداری بوده و برخلاف نظر خیلی از افراد که کفش اداری را مهم نمی دانند، کفش اداری برای افرادی که به مدت طولانی در محیط های ستادی کار می کنند، باید بسیار راحت و با کیفیت انتخاب شود تا در دراز مدت ناراحتی های اسکلتی و عضلانی برای آنها بوجود نیاید. کفش کار اداری در سایزهای مختلف قابل تولید بوده و به عنوان یک کفش کار راحت شناخته می شود. البته به لحاظ ویژگی های کیفی کفش کار اداری با کفش کار ایمنی متفاوت است. مثلا کفش اداری سبک تر و از مواد اولیه با وزن
  14. mozhi00

    نصب قفل های دیجیتال

    آیا کسی وجود دارد که خواستار نصب آسان قفل های دیجیتال، با حداقل اصلاح و سوراخکاری در درب نباشد؟ شرکت آریابان تردد هوشمند با در اختیار داشتن نصاب های حرفه ای و متعهد و امکانات کامل و کارآمد، به این مهم جامه عمل پوشانده است. شرکت ما سهولت در نصب قفل های دیجیتال را به عنوان یک عامل کلیدی در رضایتمندی مشتری می داند. با این حال، ظاهرا نصب آسان با حداقل سوراخ کاری برای ۲۹% از مشتریان و نصب آسان بدون هیچ گونه سوراخکاری بر روی درب برای ۴۷٪ از مشتریان قفل های دیجیتال از اهمیت زیادی برخوردار نیست و تعداد کمی هم بیان می کنند که نصب آسان قفل های دیجیتال هیچ ارتباطی با امنیت در این دسته از قفل ها ندارد که البته این عقیده کاملا اشتباه است. بعضی دیگر از مشتریان هم اعتقاد دارند که ایجاد چند سوراخ بر روی درب مسئله چندان مهمی نیست اما کابل کشی بر روی درب های دیجیتال چالش بزرگی است. شرکت ما سال هاست که از تجربه بسیار خوبی در زمینه نصب قفل های دیجیتال در محیط های تجاری، بیمارستان ها، سازمان ها، منازل و هتل ها برخوردار است و تمامی قفل های دیجیتال شرکت از استانداردهای جهانی CE برخوردار هستند. ارتباط بین نصب آسان و امنیت بالا در قفل های دیجیتال قابل توضیح است. در نصب قفل های دیجیتال شرکت آریابان تردد هوشمند هیچ کابل کشی بر روی درب صورت نمی گیرد و تمامی قفل های دیجیتال شرکت با باتری کار می کنند. از اینرو با قطع جریان برق هیچ مشکلی در عملکرد قفل ها ایجاد نمی شود. نصب قفل های دیجیتال شرکت آریابان تردد هوشمند باید از طریق نصاب های حرفه ای شرکت انجام شود تا محصولات شامل گارانتی شوند. در صورت نصب محصولات توسط خود مشتری، محصولات از گارانتی شرکت خارج شده و شرکت هیچ تعهدی در قبال خسارت و یا آسیب وارده به قفل و یا عدم کارکرد صحیح قفل نخواهد داشت. برخی از دلایل مشتریان شرکت ما در نصب قفل های دیجیتال خریداری شده توسط نصاب های شرکت به قرار زیر است: بعضی از مشتریان بیان کردند که ما یک نجار و یا یک قفل ساز نیستیم و اگر چه توانایی انجام چنین نصبی را داریم اما ترجیح می دهیم نصب توسط فردی انجام شود که به اندازه ی کافی در انجام آن ماهر باشد و از تجربه کافی برخوردار باشد. نصب سریع با کمترین آسیب به ساختار درب برای اطمینان از امنیت درب در صورت ضربات فیزیکی. لزوم دقت در نصب قفل دیجیتال برای جلوگیری از ایجاد تغییرات نامطلوب در ساختار فیزیکی و نرم افزاری قفل دیجیتال باز کردن قفل های دیجیتال توسط تلفن همراه به تازگی در ساخت قفل های دیجیتال از فناوری های مدرنی استفاده می شود که به آسانی می توان آن را با سیستم های هوشمند موجود تلفیق کرد. مهمترین چالشی که سازندگان این قفل ها با آن رو به رو هستند دسترسی تلفن های همراه به قفل های دیجیتال بدون به خطر انداختن عملیات اصلی آنها است. بر اساس تحقیقات به عمل آمده از استفاده کنندگان قفل های دیجیتال، مشخص شد که نظرات متفاوتی در مورد نوع برنامه های مورد نیا در تلفن های همراه، از نظر استفاده کنندگان در جهت مدیریت قفل های دیجیتال وجود دارد. توانایی دریافت پیام هشدار بر روی تلفن همراه، به هنگام ورود اشخاص به منزل و هم چنین دسترسی به قفل دیجیتال درب از طریق کنترل از راه دور، به ترتیب ۲۳٫۳ و ۲۳٫۴ درصد را به خود اختصاص دادند. دو مورد بعدی یعنی توانایی ارسال و یا لغو پیام باز کردن قفل از راه دور و باز کردن درب از راه دور نیز در رتبه بندی به ترتیب ۲۶٫۳ و ۲۶٫۹ درصد را به خود اختصاص دادند. توانایی ارسال یا لغو کلید از راه دور، کاربران را قادر می سازد از فواصل دور بر قفل دیجیتال درب منازل خود نظارت داشته و باز و بسته شدن درب منزل خود را مدیریت کنند به عنوان مثال، در هنگام بروز مشکل و در حالی که در تعطیلات هستید قادر خواهید بود شرایط دسترسی همسایه به منزلتان را جهت بررسی مشکل فراهم کنید و یا اینکه گاهی اوقات نیاز است که امکان دسترسی به یک قسمت و یا همه قسمت های یک ساختمان را برای کسانی که قبلا به آن دسترسی داشتند را محدود کرده و یا از بین ببرید. با این حال، باید به این نکته توجه کرد که هنوز هم معضل طول عمر باتری گوشی های همراه مانعی اساسی در استفاده از تلفن های همراه جهت باز کردن قفل های دیجیتال می باشد. شاید جالب توجه باشد که تنها %۶۱ از استفاده کنندگان قفل های دیجیتال، خواهان استفاده از قفل های دیجیتالی هستند که هم از طریق تلفن های همراه و هم از طریق نرم افزار موجود در خود قفل، قادر به باز کردن درب می باشند. در حال حاضر در بازار تجهیزات هوشمند، امکان دسترسی به تجهیزاتی نظیر قفل دیجیتال، از طریق تلفن های همراه به خوبی میسر شده است. مدیران توسعه کسب و کار قفل های دیجیتال در شرکت بازرسی ASSA ABLOY EMEA نیز بر این نکته اذعان دارند که استفاده از تلفن های همراه در باز کردن قفل های دیجیتال، هیچ مشکلی از لحاظ امنیتی در این دسته از قفل ها ایجاد نمی کند.
  15. mozhi00

    گیت سه شاخه مدل md-100

    گیت سه اهرمی مدل MD-100 گیت سه اهرمی مدل Md-100 از ساده ترین و پرکاربردترین گیت های کنترل ترددو مدیریت دسترسی می باشد . این گیت ها بدلیل سادگی و کاربرد آسان در میان محصولات مشابه دارای متقاضیان بالاتری می باشد. از جمله موارد کاربرد این گیت کنترل تردد ها در در کارخانه ها و شرکت ها ، باشگاهها و مراکز ورزشی ، مترو ، اماکن پرتردد و ... مورد استفاده فرار می گیرد .از جمله ویژگی های گیت کنترل تردد های سه اهرمی حجم کم ،قابلیت ارتقائ و اتصال به سیستم های کنترل دسترسی و حضور غیاب ،دارای الگوریتم داخلی برای قفل های گیت بدون نیاز به برنامه نویسی،دارای سیستم تعلیق هیدرو لیکی برای برگشت اهرم به نقطه صفر ، بدون سرو صدا ، قابلیت تردد 35-40نفر در دقیقه،مناسب برای ورودی های با ابعاد کم ، مناسب برای فضاهای کوچک ، مقاوم در برابر شرایط هوایی ، امکان حرکت دو جهته به صورت یک طرفه و دو طرفه، دارای طراحی بدنه ارگونومیک و بسیار مقاوم ، دارای بدنه و شاسی تمام استیل stainless ،امکان شخصی سازی ابعاد در ابعاد استاندارد،قابلیت اتصال و ارتقائ به سیستم های اعلان حریق,قابلیت اتصال به تمامی دستگاههای اثر انگشت ،تشخیص چهره و ریموت کنترل ، امکان اتصال به سیستم به کلید فشاری ، پرداخت الکترونیک و ژتون ، قابلیت یکپارچه سازی با اتوماسیون حضور غیاب و مدیریت تردد ماداکتو ،دمای کارکرد از -15 تا 60درجه،قابلیت selfexamineدر زمان مشکلات فنی، دارای استاندارد های اروپا ، طراحی بدنه بصورت ارگونومیک و با استحکام بالا و... می باشد گیت شیشه ای کنترل تردد سویینگ (Swing Gate)مدل MD-G204 گیت شیشه ای کنترل تردد سویینگ (Swing Gate)مدل MD-G204 از جنس بدنه استیل و دو پره شیشه ای از جمله پرکاربردترین و پر طرفدارترین گیت کنترل تردد و مدیریت دسترسی می باشد . این محصول با ظاهری زیبا کاربرد آسان در میان گیت های کنترل تردد دارای متقاضیان بالاتری می باشد. از جمله موارد کاربرد این گیت ها در سازمانها ، باشگاهها و مراکز ورزشی ، کارخانه ها و شرکت ها،مترو ، اماکن پرتردد و ... مورد استفاده قرار می گیرد .از جمله امکانات وویژگی های این محصول امکان اتصال به انواع دستگاه حضور غیاب ،و کنترل تردد (دستگاههای اثر انگشتی ،تشخیص چهره و کارتی)،امکان خواباندن اهرم ها در مواقع اضطراری و زمانهای تردد بالا ،دارای حجم کم و مناسب برای محیط ها ی با وسعت پایین ،امکان تردد 40 نفر در دقیقه ،دارای الگوریتم و برنامه ی داخلی بدون نیاز به برنامه نویسی ،مقاوم در برابر شرایط هوایی مختلف ،قابل نصب در محیط های داخلی و بیرونی ، امکان شخصی سازی ابعاد تا اندازه ی مجاز استاندارد، حرکت آرام ونرم و بدون سر وصدا،عملکرد یکطرفه و دو طرفه ،جنس بدنه تمام استیل stainless ،،قابلیت اتصال و ارتقائ به سیستم های اعلان حریق, ، مقاوم در برابر رطوبت،امکان اتصال به سیستم به کلید فشاری ، پرداخت الکترونیک و ژتون ، قابلیت یکپارچه سازی با اتوماسیون حضور غیاب و مدیریت تردد ماداکتو ،دمای کارکرد از -15 تا 60درجه،قابلیت selfexamineدر زمان مشکلات فنی، دارای استاندارد های اروپا ،قابلیت کنترل به صورت ریموت از اتاق فرمان، طراحی بدنه بصورت ارگونومیک و با استحکام بالا و... می باشد.

وضعیت زندگی سایت


تاریخ راه اندازی سایت : August 27, 2016 17:18:30

درباره سایت

این سایت به عنوان یکی از بزرگترین انجمن های تفریحی و سرگرمی در ایران که از سال 1390 کار خود را شروع کرده و تا به حال هم سعی در ایجاد مکانی گرم و صمیمی برای هموطنان گرامی داشته است.


امیدواریم که ما را در این راه پرفراز و نشیب حمایت کنید! هدف ما بهترین یا بهتر شدن نیست هدف ما جلب رضایت شما و ایجاد مکان دوستانه و صمیمی برای شما دوستان می باشد.

این سایت تا به حال توسط حمایت های شما پابرجا و توسط سرورهای قدرتمند سرور ایران پشتیبانی می شود.

لینک های مهم سایت

نمونه ای از لینک بخش های مختلف انجمن

آمار سایت

مجوزهای سایت

logo-samandehi
نماد اعتماد الکترونیکی بزودی دریافت می شود
×
×
  • جدید...