رفتن به مطلب

کباب چوبی

امتیاز دادن به این موضوع:


براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

مواد لازم برای 6-5 نفر :[TABLE=width: 45%, align: center]

[TR]

[TD=width: 50%]1کیلوگرم

[/TD]

[TD=width: 50%]گوشت مغز ران گوسفند

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 50%]2عدد متوسط

[/TD]

[TD=width: 50%]فلفل دلمه‌ای سبز مکعبی خردشده

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 50%]2عدد متوسط

[/TD]

[TD=width: 50%]پیاز مکعبی خردشده

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 50%]1قاشق غذاخوری

[/TD]

[TD=width: 50%]رب گوجه‌فرنگی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 50%]یک دوم قاشق چای‌خوری

[/TD]

[TD=width: 50%]زعفران

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 50%]100 گرم

[/TD]

[TD=width: 50%]کره‌ی پاستوریزه

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 50%]به‌مقدارلازم

[/TD]

[TD=width: 50%]نمک و فلفل

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 50%]2قاشق غذاخوری

[/TD]

[TD=width: 50%]آب لیمو

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

روش تهیه:گوشت را تمیز کنید و به صورت مکعبی برش دهید. سپس آن را در چوب مخصوص (سیخ کباب چوبی) به سیخ بکشید و در لابه لای هر تکه گوشت 2تکه پیاز و 2 تکه فلفل قرار دهید. کره را در ظرفی آب کرده و سیخ‌ها را در آن قرار دهید.آنگاه ظرفرا روی حرارت قرار دهید.گاهی ظرف را تکان دهید تا گوشت‌ها کمی تفت داده شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را با مقداری کره تفت داده و 3-2 لیوان آب اضافه کنید و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بریزید. پس از آن با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. در پایان زعفران ، آب لیمو ،نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید تا آب آن کمی کشیده شود. آن گاه سیخ‌ها را در دیس چیده و سس باقی مانده را روی آن بریزید و همراه با چلو سرو کنید.انرژی کل غذا 2860 کیلو کالری است.

دانلود گلها و هایلایت بازیها با لینک مستقیم


Www.soccerwave.ir

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.