رفتن به مطلب
ایران سی اف سی

آش های خوشمزه مخصوص بهار و تابستان

امتیاز دادن به این موضوع:


Emtedad

براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

در این مطلب 3 نوع آش خوشمزه برایتان آموزش داده ایم که برای فصل گرما هم مناسب هستند. آش گوجه سبز را که فقط در همین فصل می توان درست کرد. آش آبغوره نیز برای رفع عطش در روزهای گرم بهار و تابستان مناسب است. آش دوغ نیز در هر فصل از سال که آن را میل کنید، از خوردنش لذت خواهید برد.

آش گوجهسبز

مواد لازم

• 750 گرم گوجهسبز

• 300 گرم گوشت چرخكرده

• یك كیلوگرم سبزی آش

• 2 پیمانه بلغور گندم

• یك پیمانه لوبیا قرمز

• یك پیمانه عدس

• 3 قاشق سوپخوری نعنا خشك

• نیم كیلوگرم پیاز

• نمك و فلفل

• روغن مایع

روش تهیه

1. لوبیا قرمز را در یك كاسه آب به مدت 24ساعت خیس کنید. بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یكساعت خیس كنید.

2. یكی از پیازها را پوست بكنید و پس از خرد كردن، در تابهای حاوی مقداری روغن داغ شده، بریزید تا نیمهسرخ شود. سپس گوشت چرخكرده را به پیاز اضافه كنید و همراه با آن تفت دهید. اضافه كردن كمی نمك و فلفل به گوشت را نیز فراموش نكنید. در تابه را بگذارید تا گوشت همزمان با سرخ شدن بپزد. در این فاصله زمانی، بقیه پیازها را پوست كنده به صورت خلالی خرد كنید.

3. یك قابلمه بزرگ مخصوص آش آماده كنید و در آن كمی روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید. پیازهای خلالیشده را داخل روغن سرخ كنید و بعد یك قاشق از نعنای خشك را نیز در روغن تفت دهید؛ البته پیش از آن، كمی از پیاز داغ را برای تزیین روی آش بردارید. حالا لوبیا را همراه دو لیوان آب اضافه كنید و بگذارید نیمپز شود. پس از آن، عدس و بلغور را اضافه و صبر كنید تا این حبوبات هم نیمپز شوند.

4. در فاصله زمانی لازم برای پخت حبوبات، سبزی را پاك كنید و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنید. بعد از اینكه همه حبوبات نیمپز شدند، سبزی را همراه دو لیوان آب جوشیده به غذا اضافه كنید.

5. گوجهسبزها را شسته و چوب آنها را جدا كنید. بعد از اینكه سبزی پخته شد، گوجهها را همراه گوشت چرخكرده سرخ شده به آش اضافه كنید. در این مرحله، حرارت را كم كنید و اجازه دهید تا آش كاملا جا بیفتد.

6. در پایان در تابه كوچكی مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس 2 قاشق باقیمانده نعنا خشك را در آن تفت دهید. حالا روی آش را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین كنید.

-----------------------------------

آش آبغوره

مواد موردنیاز (8 نفر)

• 3 عدد پیاز متوسط

• یك كیلوگرم سبزی آش

• یك پیمانه بلغور گندم

• یك پیمانه عدس

• یك پیمانه لوبیا چشمبلبلی

• یك پیمانه برنج

• 2 پیمانه آب مرغ یا آبگوشت

• 4 پیمانه آب جوشیده

• 2 پیمانه آبغوره

• نصف پیمانه غوره

• 2 قاشق سوپخوری پودر نعنای خشكشده

• نمك و فلفل سیاه به میزان دلخواه

• 4 قاشق سوپخوری روغن مایع سرخكردنی

طرز تهیه

1. همه حبوبات را به طور جداگانه از چند ساعت قبل در آب بخیسانید. سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر یا اسفناج است را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.

2. پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و سپس داخل قابلمه بزرگی حاوی مقداری روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شود. مقداری از پیازداغ را بردارید و برای تزئین روی آش كنار بگذارید. سپس 2 قاشق سوپخوری پودر نعناخشك را به پیازداغ اضافه کنید و كمی تفت دهید.

3. آب مرغ یا آب گوشت را به مخلوط پیازداغ اضافه و حرارت گاز را كمی زیادتر كنید تا آب مرغ یا گوشت به جوش آید.

4. باتوجه به اینكه بلغور گندم در مقایسه با دیگر حبوبات موجود دیرتر میپزد، ابتدا بلغور گندم را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و بگذارید حدود یك ربع بجوشد، پس از آن لوبیا چشمبلبلی و عدسی را به طور همزمان اضافه و شعله اجاقگاز را كم كنید و بگذارید تا حبوبات نیمپز شوند. در مرحله بعد برنج را اضافه کنید و هرازگاهی مواد داخل آش را هم بزنید تا آش ته نگیرد. در صورت نیاز میتوانید مقداری آب جوشیده نیز به مواد بیفزایید. پس از آنكه مطمئن شدید حبوبات كاملا پختهاند، سبزی آش را اضافه كنید.

5. در این مرحله نوبت به اضافهكردن سبزی خردشده آش است. پس از اضافهكردن سبزی، دوباره در قابلمه را بگذارید تا سبزی پختهشده و آش كاملا جا بیفتد.

6. در پایان آبغوره و درصورت دلخواه غوره را هم به آش اضافه كنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد. پس از طی این مدت، آش را در ظرف مخصوص كشیده و با پیازداغ و نعنا داغ و درصورت دلخواه حبوبات پختهشده آش تزئین كنید.

- - - Updated - - -

آش آبغوره

مواد موردنیاز (8 نفر)

• 3 عدد پیاز متوسط

• یك كیلوگرم سبزی آش

• یك پیمانه بلغور گندم

• یك پیمانه عدس

• یك پیمانه لوبیا چشمبلبلی

• یك پیمانه برنج

• 2 پیمانه آب مرغ یا آبگوشت

• 4 پیمانه آب جوشیده

• 2 پیمانه آبغوره

• نصف پیمانه غوره

• 2 قاشق سوپخوری پودر نعنای خشكشده

• نمك و فلفل سیاه به میزان دلخواه

• 4 قاشق سوپخوری روغن مایع سرخكردنی

طرز تهیه

1. همه حبوبات را به طور جداگانه از چند ساعت قبل در آب بخیسانید. سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر یا اسفناج است را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.

2. پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و سپس داخل قابلمه بزرگی حاوی مقداری روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شود. مقداری از پیازداغ را بردارید و برای تزئین روی آش كنار بگذارید. سپس 2 قاشق سوپخوری پودر نعناخشك را به پیازداغ اضافه کنید و كمی تفت دهید.

3. آب مرغ یا آب گوشت را به مخلوط پیازداغ اضافه و حرارت گاز را كمی زیادتر كنید تا آب مرغ یا گوشت به جوش آید.

4. باتوجه به اینكه بلغور گندم در مقایسه با دیگر حبوبات موجود دیرتر میپزد، ابتدا بلغور گندم را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و بگذارید حدود یك ربع بجوشد، پس از آن لوبیا چشمبلبلی و عدسی را به طور همزمان اضافه و شعله اجاقگاز را كم كنید و بگذارید تا حبوبات نیمپز شوند. در مرحله بعد برنج را اضافه کنید و هرازگاهی مواد داخل آش را هم بزنید تا آش ته نگیرد. در صورت نیاز میتوانید مقداری آب جوشیده نیز به مواد بیفزایید. پس از آنكه مطمئن شدید حبوبات كاملا پختهاند، سبزی آش را اضافه كنید.

5. در این مرحله نوبت به اضافهكردن سبزی خردشده آش است. پس از اضافهكردن سبزی، دوباره در قابلمه را بگذارید تا سبزی پختهشده و آش كاملا جا بیفتد.

6. در پایان آبغوره و درصورت دلخواه غوره را هم به آش اضافه كنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد. پس از طی این مدت، آش را در ظرف مخصوص كشیده و با پیازداغ و نعنا داغ و درصورت دلخواه حبوبات پختهشده آش تزئین كنید.

دلت که گرفت ، دیگر منت زمین را نکش

راه آسمان باز است ، پر بکش

او همیشه آغوشش باز است ، نگفته تو را می خواند

اگر هیچکس نیست ، خدا که هست . . .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.