رفتن به مطلب

کاربران گرامی تاپیک دعوت به همکاری با سایت  رو مطالعه کنید و در صورت علاقه می توانید برای خودتون درآمد کسب کنید و پول در بیارید.

×
×
  • اضافه کردن...
>> تولد مدیر سایت ---- کوپن tavalood-ircfc << >> تخفیف 50.000 هزار تومانی تا 31 اردیبهشت <<
> تولد 10 سالگی سایت --- کوپن ircfc-saleh-10 < >>> تخفیف 50.000 هزار تومانی تا 31 خرداد <<<

قهوه عاج سیاه تایلند

امتیاز دادن به این موضوع:


پست های پیشنهاد شده

در تپه های سرسبز شمالی تایلند ، گله ای از 20 فیل ، گرانترین قهوه دنیا را می سازند .  این قهوه تنها چندسال است که به بازار آمده و هر کیلو از آن در حدود 1100 دلار به فروش می رسد . دلیل این گرانی برای چیست ؟ مگر چه تفاوتی بین این قهوه با دیگر قهوه ها وجود دارد . در سفر با تور تایلند اگر در هتلی لوکس در تایلند اقامت کنید ، می توانید یک فنجان از قهوه عاج سیاه را با قیمت 50 دلار نوش جان کنید .
قهوه عاج سیاه

 

قهوه عاج سیاه در مثلث طلایی در شمال تایلند تولید می شود . این قهوه تنها توسط یک شرکت و به میزان محدود ساخته می شود و شاید یکی از دلایل گرانی این قهوه همین محدودیت آن باشد . 20 فیل مسئول تولید این قهوه هستند .

آماده سازی قهوه عاج سیاه

قهوه عاج سیاه از قهوه عربی تایلند تولید می شود . قهوه عربی تایلند در ارتفاع 1500 متر رشد می کند . میوه قهوه عربی را زنان جمع آوری کرده و فیل ها آن ها را می خورند . 15 تا 17 ساعت میوه های قهوه در دستگاه گوارشی فیل ها عبور می کنند . برخی از میوه هایی که جذب دستگاه گوارشی نشده اند ، از طریق مدفوع دفع می شوند . همسران فیل بانان میوه های سالم مانده را از مدفوع فیل ها جمع می کنند و آنها را به خوبی شستشو می دهند . دانه های قهوه از درون میوه ها بیرون آورده می شوند و برای بو دادن به بانکوک فرستاده می شوند .

قهوه عاج سیاه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

این موضوع کاملا قدیمی است. لطفا به جای بروز کردن این موضوع در نظر شروع یک موضوع جدید باشید مگر این که لازم به بروز رسانی این موضوع باشید.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

  • مطالب مشابه

    • توسط ahanyekta
      ورق سیاه چیست ؟
      نورد گرم یکی از روش های تولید ورق های فلزی با ضخامت کم می باشد که به ورق تولیدی توسط این روش در نهایت ورق نورد گرم یا اصطلاحا ورق سیاه گفته می شود. علت استفاده از اصطلاح ورق سیاه برای محصول تولیدی با این روش این است که به دلیل ذوب اجزای تشکیل دهنده ورق در دمای بالا رنگ محصول مات می گردد. به همین دلیل از اصطلاح ورق سیاه برای نامگذاری استفاده گردیده است.
      ورق سیاه که جهت بدنه کشتی و ماشین آلات سنگین استفاده می شود : اصطلاحاً DD ۱۱و DD۱۲ و DD ۱۳و STW۲۲ و STW ۲۴ که نرم تر می باشد، می نامند. برخی دیگر از ورقهای سیاه که سختر می باشد جهت تولید لوله های تحت فشار و مخازن نفتی و غیره با استانداردهای : ۱- SPHT۲- SPHT۳- SPHT۴ SPHT استفاده می شوند. همچنین ورق های A۲۸۵ با گرید GR سی (C) با ۹۰ A۵۹۶ با گرید GR ۵۵ تا ۹۰ نیز برای مخازن تحت فشار و سیلندرهای فشار قوی مورد استفاده قرار می گیرند .
      فولادهای نورد گرم در مقایسه با ورق های نورد سرد سطح نازکتری دارند. ورق سیاه در دمای بالا در کارخانه ها تولید می شود در نورد گرم با رسیدن دمای تختال ها به 1280 درجه سانتی گراد در کوره های پیش گرم کن و پوسته زدایی در نورد های اولیه و نهایی نورد شده و ضخامت آن به مرور کاهش می یابد تا به 1.2 تا 16 میلی متر برسد و سپس به صورت کویل به بازار عرضه می شود. گاها مجموعه کارهایی مانند کم کردن وزن کلاف، بهبود خواص مکانیکی، تسطیح ورق، برش سبک و سنگین ورق به منظور عملیات تکمیل کننده نورد گرم انجام می شود در نورد گرم اجزای تشکیل دهنده ورق در دمای بالا ذوب می شود که به این خاطر رنگ آن مات است و به دلیل مات بودن آن را با نام ورق سیاه در بازار می شناسند. ورق سیاه را اصولا در بازار با استاندارد ST37 می شناسند.
      نحوه تولید ورق سیاه
      ابتدا تختال های گداخته تا دمایی بیش از 1100 درجه سانتیگراد با آنالیز شیمیایی متناسب با محصول نهایی از کوره ها به سمت خط تولید حرکت می نمایند. در گام بعد لایه های اکسیدی ضخیم که به صورت فلس بر روی تختال تشکیل شده اند، زدوده می شوند. پس از آن اسلب را با استفاده از دستگاه رول پرس تا ضخامت و عرض مشخصی فشرده می کنند. بعد از سایزینگ اسلب ها، کاهش ضخامت کنترل شده به وسیله ی غلتک های رفت و برگشتی صورت می گیرد. پس از آن تختال نازک شده که هنوز حالت گداخته دارد در باکس جمع آوری کویل به صورت کلافی پیچیده می شود. کلاف باز شده و ابتدا و انتهای آن به وسیله ی گیوتین جداسازی می گردد. پس از آن مرحله ی اکسیدزدایی ثانویه انجام می گیرد. سپس مجددا بوسیله ی غلطک های هیدرولیک بسیار قوی و سنگین در معرض نورد نهایی قرار می گیرد که در این مرحله خواص مکانیکی بهبود پیدا می نمایند. مرحله بعد خنک سازی ورق تولید شده و ارسال آن به سمت رول جمع کن می باشد. مراحل نهایی آن شامل بسته بندی و مارک کردن (چاپ برند و یا نام کارخانه و شماره ذوب) است. آخرین مرحله پیش از ارسال آن به انبار یا خروج از کارخانه، وزن کشی رول بسته بندی شده می باشد. ضخامت ورق سیاه در ابعاد متفاوتی از 1/5 میلی متر تا 100 میلی متر در بازار موجود می باشد. علاوه بر استانداردها ، ضخامت ورق نیز بر قیمت ورق سیاه و وزن ورق سیاه تاثیر می گذارد. ابعاد ورق سیاه از عرض های ورق سیاه می توان به 100 سانت و 125 سانت و 150 سانت و 200 سانت اشاره کرد کلیه این ابعاد از نظر طولی محدودیتی نداشته و متناسب با نیازها تولید می شود.
      تولید کنندگان برتر ورق سیاه در ایران
      فولاد مبارکه اصفهان 
      از مهمترین تولید کنندگان ورق های سیاه، شرکت فولاد مبارکه ی اصفهان بوده که در 75 کیلومتری شهر اصفهان واقع شده است. این مجتمع ، بزرگترین واحد صنعتی در ایران می باشد که ضمن دارا بودن خط تولید شمش فولادی، در حوزه تبدیل شمش به ورق فولادی نیز فعالیت دارد. این واحد صنعتی با بیش از 30 سال سابقه در ساخت انواع ورق فولادی، ظرفیت تولید 11.3 میلیون تن در سال را به خود اختصاص داده است. کارخانه فولاد مبارکه به طور معمول، ورق سیاه با ضخامت 2 و 2.5 میلمتر را با عرض های 1 و 1.25 متر، ضخامت های 3 و 4 میلیمتر را با عرض 1.25 و 1.5 ، صخامت های 5، 6، 8، 10، 12 و 15 میلیمتر را در عرض 1.5 متر تولید می‌کند. همچنین این کارخانه به صورت سفارشی ورق‌های 8 میلیمتر خود را با عرض 1.25 متر نیز تولید می‌نماید.
      فولاد اکسین خوزستان 
      این شرکت که در کیلومتر 10 جاده بندر امام خمینی (ره) – اهواز در استان خوزستان واقع شده است با استفاده از تجهیزات خود ورق سیاه با سطح کیفیت بالایی را تولید و عرضه می کند. ظرفیت تولید فولاد اکسین به بیش از یک میلیون تن در سال می رسد. کارخانه ی فولاد اکسین خوزستان در تولید ورق های سیاه با ضخامت بالا تر از 40 میلیمتر شهرت دارد. عرض ورق سیاه تولیدی این کارخانه 2 متری می باشد. در صورتیکه ورق هایی تا عرض 4 و نیم متر نیاز باشد نیز فولاد اکسین توانایی تولید آن را دارد.
      فولاد کاویان
      این شرکت واقع در 9 کیلومتری جاده ی اهواز – خرمشهر قرار گرفته است . تاریخ تاسیس این شرکت بر می گردد به سال 1372 و در سال 1374 در کارخانه فولاد اهواز ادغام گردید. از تولیدات این شرکت می توان در ساخت بدنه کشتی ها، پل های فلزی، مخزن، واگن و غیره استفاده نمود. همچنین از اسلب های نازک جهت ساخت کوپلینگ، انواع فلنج، زنجیر، چرخ دنده و دیگر قطعات ، بهره گرفت. ورق های تولید شده توسط فولاد کاویان عرض 1.5 یا 1.25 متری داشته و عموما از ضخامت 8 تا 40 میلیمتر را در بر می گیرد.
      فولاد گیلان
      شرکت فولاد گیلان درشهر رشت، جاده سراوان این استان واقع شده است . فولاد گیلان در سال 1382 تاسیس شده و محصولات تولیدی این شرکت در صنایع متعددی از جمله صنعت خودروسازی، صنایع ساختمانی و لوله سازی کاربرد دارد. این مجتمع به عنوان اولین و بزرگترین کارخانه نورد فولادی در بخش خصوصی، دارای ظرفیت تولید 2.5 میلیون تن محصولات نورد گرم و 500 هزار تن محصولات نورد سرد در سال می باشد. عرض ورق سیاهی که در کارخانه ی فولاد گیلان تولید می گردد از 0.6 تا 1.42 متر می باشد. ضخامت ورق سیاه این کارخانه نیز از 2 تا 17 میلیمتر متغییر است.
      کاربرد ورق سیاه در ساختمان
      کاربرد ورق سیاه در صنعت ساخت ‌و ساز و سوله سازی بسیار حیاتی و مهم است به ‌خصوص در طراحی و اجرای سازه ‌های فلزی. از جمله کاربردهای ورق سیاه در ساختمان‌ سازی عبارتند از
      پروفیل ‌های باز: این پروفیل ‌ها به دلیل شکل ظاهری که دارند، پروفیل باز نامیده می ‌شوند. از پروفیل ‌های باز در ساخت میلگرد، تسمه، ناودانی، نبشی، چهار پهلو، تیرآهن، تیرآهن هاش و غیره استفاده می‌ شود. پروفیل‌ های Z شکل: برای ساخت سقف سوله‌ ها و دیگر سالن‌ های بزرگ، پارکینگ، ایستگاه‌ های اتوبوس، ایستگاه‌ های سوخت ‌رسانی استفاده می ‌نمایند. پروفیل‌ های بسته: این نوع پروفیل به دلیل شکل ظاهری که دارند، پروفیل بسته نامیده می‌ شوند. از پروفیل ‌های بسته در ساخت لوله و قوطی، درب و پنجره، درب‌ های کرکره ‌ای، پروفیل UPVC و غیره استفاده می ‌شود. مزایای استفاده از ورق سیاه
      خواص مکانیکی بهبود یافته مقاومت کششی بالا مقاومت ارتجاعی مناسب خاصیت چکش‌ خواری بالا چقرمگی بالا ( استحکام و سختی ) حذف تنش پس ‌مانده در اثر عملیات حرارتی در تولید ورق ‌های سیاه مقاومت در برابر خوردگی در مقایسه با ورق‌ های روغنی ( ورق‌ های نورد سرد ) ورق‌ های فولادی جز پرکاربردترین مصالح در صنایع گوناگون هستند اما گستردگی و گوناگونی ورق‌ های فولادی باعث سردرگمی صاحبان پروژه و خریداران شده است. شناخت دقیق انواع مختلف ورق ‌های فولاد و کاربردهای هر یک می‌ تواند در تصمیم‌ گیری و انتخاب صحیح بسیار مؤثر باشد. در این مقاله سعی شد به کاربردهای مختلف یکی از انواع مختلف ورق ‌های فولادی به نام ورق سیاه پرداخته شود. هنگام خرید ورق سیاه حتما باید به کاربرد آن توجه داشت تا در بین انواع ورق سیاه، نوع مناسب کار خود را تهیه نمایید. کاربرد این ورق تعیین‌ کننده ضخامت و ابعاد مورد نیاز شما می باشد.
    • توسط farnazii
      ممکن است برای برخی از افرادی که دارای مغازه قهوه فروشی و یا دارای کافی شاپ می باشند، این سوال پیش بیاید که آیا بهتر است از قهوه ساز صنعتی استفاده کرد یا قهوه ساز نیمه صنعتی؟ در ادامه این مطلب شما را با قهوه ساز صنعتی بیشتر آشنا خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.

      قهوه ساز یا اسپرسوساز برای افرادی که دارای مغازه ی قهوه فروشی یا دارای کافی شاپ می باشند، مانند ماشین است برای فردی که راننده تاکسی می باشد. چنانچه ماشین زیر پای راننده تاکسی نباشد، آن راننده هیچ کاسبی نخواهد داشت و در واقع نمی تواند حتی کار کند. به همین خاطر در انتخاب و خرید قهوه ساز صنعتی یا نیمه صنعتی و یا اسپرسو ساز باید دقت کرد تا کاسبی اتان لنگ نماند.

      در ادامه این مطلب نکاتی درباره انتخاب قهوه ساز یا اسپرسوسازبرای مغازه اتان شرح خواهیم داد. همین طور درباره اینکه چه قهوه ساز یا اسپرسوسازی بخرید نیر خواهیم گفت. همین طور درباره اینکه قهوه ساز صنعتی یا نیمه صنعتی و چه مارکی و با چه مشخصاتی بهتر است نیز صحبت خواهیم کرد.

      اسپرسوساز صنعتی یا نیمه صنعتی؟

      دو نکته ای که باید قبل از انتخاب و خرید قهوه ساز و یا اسپرسوساز در نظر گرفت عبارتند از:
       
       

       
      تعدا مشتری هایتان بودجه تعیین شده برای خرید این دستگاه توجه داشته باشید که اگر دارای مغازه قهوه فروشی هستید و روازنه کمتر از 20 مشتری دارید، بهتر است از قهوه ساز نیمه صنعتی استفاده کنید و آن را برای مغازه خود بخرید.

      و همین طور اگر دارای کافی شاپ هستید و یا کافه تریا می باشید و روزانه بیشتر از 20 شات قهوه یا اسپرسو درست می کنید، بایستی از قهوه ساز صنعتی یا اسپرسو ساز صنعتی استفاده کنید و آن را برای کافه ی خود خریداری کنید.

      اگر شما جزو دسته ی اول هستید و روزانه کمتر از 20 مشتری دارید و قهوه ساز و یا اسپرسوساز نیمه صنعتی را انتخاب کرده اید، سپس باید به بودجه ی خود نگاه کنید.

      چنانچه شما از پول کافی برخوردار هستید، و قرار است از اسپرسوساز نیمه صنعتی خریداری کنید، بهتر است اسپرسوساز نیمه صنعتی ایتالیایی را خریداری کنید. این مدل از قهوه ساز و یا اسپرسوساز هم قهوه ی بهتری ارائه می دهد و هم از عمر بیشتری برخوردار است و مقاومت بیشتری دارد.

      حال اگر شما مشتری کمی دارید وقرار است از قهوه ساز نیمه صنعتی استفاده کنید، ولی بودجه کمی دارید، می توانید از اسپرسوساز نیمه صنعتی چینی خریداری کنید.

      حال اگر شما دارای مشتری های زیادی هستید و قرار شد از قهوه ساز صنعتی که یکی از لوازم و تجهیزات کافی شاپ محسوب می شود استفاده کنید و همین طور دارای بودجه کافی هستید، قهوه ساز صنعتی ایتالیایی را خریداری کنید و اگر بودجه کافی ندارید، می توانید قهوه ساز صنعتی چینی را تهیه کنید.

      اسپرسوساز تک گروپ یا دابل گروپ؟
      دستگاه قهوه ساز یا اسپرسوساز از دو مدل تشکیل شده است. یک مدل تک گروپ و یک مدل دابل گروپ و یا چند گروپ می باشد. دابل گروپ به این معنا می باشد که همزمان می توان برای دو نفر قهوه یا اسپرسو درست کرد. اما توجه داشته باشید که این مدل برای مغازه های قهوه فروشی که دارای مشتری های کمتری نسبت به کافه ها دارند، مناسب نیست و این افراد بهتر است از همان تک گروپ ها استفاده کنند. اما کافه هایی که معمولا سرشان شلوغ است، بهتر است از دابل گروپ ها استفاده کنند. قهوه ساز صنعتی یکی از تجهیزات کافی شاپ محسوب می شود. بهتر است مطلب دستگاه بستنی ساز صنعتی چگونه کار می کند؟ را نیز بخوانید.

      برای مغازه های کوچک بهتر است از همان قهوه سازتک گروپ استفاده کنید زیرا که هم ارزانتر است و هم کارتان راه می افتد. این نوع قهوه ساز نیز جزو تجهیزات کافی شاپ محسوب می شود.
    • توسط امیرعلی 96
      هتل باسایا بیچ پاتایا تایلند : هتل سه ستاره باسایا بیچ پاتایا، در سال 1964 در یک منطقه ساحلی افتتاح شده است. توریست ها و گردشگران تور تایلند این هتل را به خاطر قرار داشتن در مرکز شهر انتخاب می کنند. از امکانات و خدمات بسیار خوب این هتل برای میهمانان و توریست های تور ارزان تایلند میتوان به صرافی، صندوق امانات، نگهداری از کودکان، پارکینگ اختصاصی رایگان، خشکشویی و اتوشویی، اینترنت بی سیم رایگان، فروشگاه هدایا و سوغاتی، سالن کنفرانس و جلسات، سالن آرایشی، سرویس دهی و پذیرش شبانه روزی و ... اشاره کرد.اتاق های هتل باسایا بیچ پاتایا تایلندهتل باسایا بیچ پاتایا تایلند به طور کلی 158 اتاق و سوئیت داشته که به چند دسته زیر تقسیم می شوند :

      120 اتاق استاندارد
      20 اتاق سوپریور
      8 سوئیت
      دو ویلا

       
      تمام اتاق ها سوئیت های این هتل سه ستاره امکانات منحصر بفرد و خاصی دارند. از امکانات این هتل علاوه بر امتیازات ویژه شان میتوان به تراس اختصاصی، سیستم گرمایشی و سرمایشی، تلویزیون ماهواره ای، تلفن، حمام اختصاصی به همراه لوازم بهداشتی و آرایشی رایگان، مینی بار، سیستم تهویه هوا، اینترنت بی سیم رایگان، نظافت روزانه، گاوصندوق، سرویس دهی شبانه روزی و ... اشاره کرد.رستوران ها و امکانات رفاهی هتل باسایا بیچ پاتایا تایلندرستوران سن کافه و رستوران لباسیه یک رستوران سرباز با چشم انداز بسیار زیبا از باغ و استخر بوده که در انواع و اقسام غذاهای بین المللی، محلی، آسیایی را برای میهمانان تور لحظه آخری تایلند خود سرو می کنند. صبحانه های این هتل غربی و به صورت بوفه ای هستند. کافه هتل نیز برای میهمانان خود نوشیدنی های مختلف گرم و سرد را سرو می کنند. از امکانات رفاهی این هتل سه ستاره میتوان به اسپا، ماساژ، استخر المپیک، استخر مخصوص کودکان، باغ بزرگ و سرسبز، میز بیلیارد، بدمینتون و ... اشاره کرد.دسترسی های نزدیک به هتل باسایا بیچ پاتایا تایلنداین هتل سه ستارهدر خیابان سنترال رود و بیچ رود قرار داشته که موقعیت مکانی بسیار خوبی دارد. ساحل نیز تنها 150 متر با هتل فاصله دارد. خیابان واکینگ استریت معروف که همیشه پر از توریست ها و گردشگران تور تایلند است، در فاصله دو کیلومتری هتل می باشد. از مراکز خرید نزدیک به این هتل میتوان به مرکز خرید سنترال فستیوال و پاساژ مایک مال اشاره کرد که به ترتیب با فاصله های چهارصد متری و هشتصد متری از این سه ستاره قرار دارند. از مرکز شهر یک کیلومتر و از فرودگاه بین المللی 113 کیلومتر تا هتل فاصله است.
    • توسط netthailand
      رستوران های معروف بانکوک در تور تایلند


      در تور بانکوک

      رستوران مزالونا در هتل لبوا
       
      هتل مزالونای بانکوک یک رستوران واقعا استثنایی در طبقه‌ی ۶۵ برج «کلوپ» در لبوا است. منوی این رستوران مشهور است که شامل جدیدترین غذاهای بین المللی است که توسط یک سرآشپز بسیار خوب پخته می‌شوند. رستوران مزالونا یک رستوران گران‌قیمت است اما اگر بخواهید برای یک مناسبت کسی را شگفت‌زده کنید، این رستوران جای مناسبی است. رستوران چشم‌انداز بسیار زیبایی بر شهر دارد و سرویس‌دهی بسیار مناسبی دارد؛ گارسون‌ها کت شما را می‌گیرند و آویزان می‌کنند، جزییات قیمت‌ها در منو درج شده است، نور کم در فضا طراحی شده که از زیبایی چشم‌انداز تماشایی شهر کاسته نشود. سرآشپز «Ryuki Kawasaki» غذاهایی بسیار خوشمزه و چشم‌نوازی را تهیه می‌کند. این رستوران از سه‌شنبه تا یکشنبه از ساعت ۶ عصر تا ۱ شب باز است.
      از تور ارمنستان و سایت هاست رایگان ما نیز دیدن نماید
      رستوران سیامی ایسایا
       
      رستوران سیامی ایسایا یک رستوران تایلندی جذاب است که در نزدیکی خیابان کوچکی به نام «جاده‌ی رامای چهارم» قرار دارد، حتی با نقشه هم پیدا کردن این رستوران کمی دشوار است. این رستوران در وسط یک باغ بسیار زیبا و سرسبز قرار گرفته است و ساختمان چوبی آن، با ایوان‌ها و پله‌های قدیمی و چوبی، قدمتی ۱۰۰ ساله دارد که حال و هوای عاشقانه به آن داده و برای ناهار یا شام دو نفره بسیار مناسب است. این رستوران با خدمات استثنایی و داشتن آشپز ماهری به نام «Ian Kittichai» به یک رستوران برجسته تبدیل شده است.
      با رانندگی در خیابان‌های تنگ «Klong Toey» به یک خانه‌ی دو طبقه می‌رسید که باغ گرمسیری بسیار زیبایی دارد و مشتریان می‌توانند قبل از صرف غذا، نوشیدنی میل کنند. می‌توانید قبل از صرف غذا در این خانه پرسه بزنید و جاهای مختلف آن را ببینید. طبقه‌ی همکف از دو قسمت تشکیل شده است: سالن غذاخوری داخل خانه وایوانی بزرگ و دلپذیر در فضای باز. طبقه‌ی دوم هم چند سالن کوچک و اتاق غذاخوری خصوصی دارد که به مهمانی‌ها اختصاص داده شده است. در این رستوران مبل چوبی و مخملی قرار دارد که شما را به ۱۰۰ سال پیش می‌برد و آن دوران را به چشم خود می‌بینید و احساس می‌کنید. لوازم موجود در سالن غذاخوری نیز ترکیبی از لوازم کلاسیک و مدرن است. منو نیز هم به زبان تایلندی نوشته شده است و هم به زبان انگلیسی. اگرمی‌خواهید طعم‌های جدید امتحان کنید، پس بهتر است پیشنهاد ویژه‌ی سرآشپز را سفارش دهید. تمامی غذاهای این رستوران عالی هستند. اگر به این رستوران رفتید، حتما از دسرهای سنتی و خوشمزه‌ی تایلندی آن هم سفارش دهید. در آخر هم خدمتکار یک جعبه‌ی چوبی کوچک می‌آورد که شامل کلوچه و چند شکلات است که در شاخه‌ی درخت پیچیده شده‌اند. کارکنان این رستوران بسیار مودب هستند و به خوبی انگلیسی صحبت می‌کنند. این رستوران همه روزه از ساعت ۱۱ و نیم صبح تا ۳ بعدازظهر و از ۶ عصر تا نصف شب آماده‌ی خدمت‌رسانی به مشتریان است.
      رستوران لودو

      رستوران لودو در بهشت غذاهای خوب، «سیلوم» قرار دارد و غذاهای باکیفیت و خلاقانه‌ای ارائه می‌دهد. دو جوان ماهر تایلندی سرآشپزهای این رستوران هستند که تکنیک‌های خاصی را در آشپزی به کار می‌برند. علی‌رغم اسم فرانسوی این رستوران، این رستوران به هیچ وجه رستوران فرانسوی نیست! لودو در زبان تایلندی به معنای «فصل» بوده و طبقه‌بندی منوی آن کمی دشوار است. این رستوران نتیجه‌ی یک دوستی قدیمی دوران دبیرستان دو جوان است که سال‌ها در رستوران‌های معتبر آمریکا کار کرده‌اند. این سرآشپزها اهل تایلند و بزرگ‌شده‌ی بانکوک هستند اما مدرک خود را از دانشگاه‌های آمریکا دریافت کرده‌اند. پیدا کردن آدرس این رستوران کمی دشوار است چون به تازگی افتتاح شده است. رستوران لودو دکوراسیون زیبا و جذابی دارد و کارکنان و سرآشپزهای آن هم بسیار خوب و دوستانه رفتار می‌کنند و به زبان انگلیسی تسلط کامل دارند. نکته‌ای که باید به آن دقت کنید این است که رستوران لودو در موقع ناهار و شام کاملا متفاوت است و با این که در هر دو وعده غذاهایش بسیار خوشمزه هستند، اما منوی کاملا متفاوتی دارند. در هر مورد قیمت‌های زیاد گران نیست. در این رستوران از تمام ایام هفته به جز یکشنبه، به روی مشتریان باز است.
      رستوران ایت می

      این مکان هم یک گالری است و هم یک رستوران که غذاهای بین المللی با کیفیت عالی و دسرهای بسیار خوشمزه عرضه می‌کند. در این رستوران همه چیز تازه است؛ نمایشگاه‌های هنری عوض شده و جای خود را به نمایشگاه جدید می‌دهند، منو خلاقانه است و کارکنان لباس‌های متفاوت می‌پوشند. این رستوران ترکیب عالی یک غذاخوری باکیفیت و راحت و فضایی مجلل است. رستوران ایت می در ساختمان سفید رنگ ۲ طبقه قرار دارد و به راحتی قابل تشخیص است و اطراف آن گیاهان بلند در گلدان‌های بزرگ قرار گرفته‌اند. در طبقه‌ی بالا سالن غذاخوری با یک تراس کوچک وجود دارد. بهترین مکان برای نشستن در این ساختمان، بالکن آن است که توسط چوب‌های خیزران سبز احاطه شده و موسیقی که در طبقه‌ی پاسسن نواخته می‌شود، به گوش می‌رشد. دکور رستوران مدرن و ساده است و عکس‌ها و نقاشی‌ها روی دیوار خودنمایی می‌کنند. منوی این رستوران هر روز عوض می‌شود اما مطمئن باشید که در منو چیزی پیدا خواهید کرد که باب میل شما باشد. رستوران ایت می از ساعت ۳ بعدازظهر تا ۱ شب آماده‌ی پذیرایی از میهمانان خود است.
      رستوران آتلیه دو ژوئل غوبوشون بانکوک

      این رستوران در سال ۲۰۱۵ افتتاح شد و از رستوران‌های زنجیره‌ای بین المللی مشهور در تایلند است که شوکی بزرگ به رستوران‌های این شهر وارد کرد. سرو غذاهای فرانسوی با تمرکز بر ترکیب طعم، بافت و سبک از ویژگی‌های این رستوران است که صاحب آن را (ژوئل غوبوشون) را «سرآشپز قرن» لقب داده‌اند! اگرچه صاحب رستوران خود در آشپزخانه نیست اما یک سرآشپز ماهر دیگر در آن کار می‌کند که چشیدن طعم غذاهایش می‌تواند مزه‌ی به یادماندنی را برایتان به ارمغان آورد. در این رستوران صندلی‌ها اطراف یک آشپزخانه‌ی بزرگ چیده شده‌اند و احساس راحتی خاصی به انسان می‌دهد. دکوراسیون آن بسیار مدرن و شیک بوده و در طراحی آن از چوب‌های قرمز و سیاه استفاده شده است. غذاهای این رستوران طعم‌های متفاوت را طوری باهم ترکیب می‌کند که در بشقاب تمامی آن‌ها در غالب یک طعم بی‌نظیر ارائه می‌شود. برای تهیه‌ی غذاها از مواد محلی استفاده می‌شود و با خوردن غذا در این رستوران تجربه‌ی طعم غذایی بی‌نظیر را خواهید داشت. شما هر روزه می‌توانید از ساعت ۱۱ و نیم تا ۲ و نیم برای صرف ناهار و از ساعت ۶ و نیم عصر تا ۱۰ و نیم شب برای صرف شام به این رستوران بروید.
      رستوران بولان

      رستوران بولان یک رستوران شگفت‌انگیز تایلندی است که چندین سال است که در لیست بهترین رستوران‌های غذاهای تایلندی بانکوک قرار گرفته است. غذاهای این رستوران بسیار مشهور هستند و بر طبق رسپی‌های قدیمی تایلند تهیه شده اما به سبک مدرن و اروپایی عرضه می‌شوند. خوشبختانه دو سرآشپز ماهر و معروف این رستوران، به غذاهای ناب تایلندی هنوز هم تعد دارند. منوی ناهار رستوران ثابت بوده و قیمت‌ها روی آن درج شده است. ساختمان این رستوران بازسازی شده و بزرگتر از رستوران قبلی است و با پیشرفت هایی که داشته، در تلاش است با غذاهای محلی و روستایی تایلند، «بولان» را به یک نام تجاری و برند تبدیل کند. هنگام ورود به رستوران یم باغچه‌ی کوچکی را می‌بینید که در آن ادویه، رب ، سس و روغن به فروش می‌رسد (رستوران بولان به فلسفه‌ی استفاده از مواد ارگانیک و محلی متعهد است که نه تنها به طعم عالی اهمیت می‌دهند، بلکه حمایت از کشاورزان محلی را نیز مد نظر دارد.). رستوران بولان از ساعت ۱۲ تا ۲ و نیم ظهر برای صرف ناهار و از ساعت ۶ عصر تا ۱ شب برای صرف شام باز است.
      رستوران المنتز در هتل اکورا پرستیژ

      صرف شام در رستوران المنتز واقعا یک تجربه‌ی به یاد ماندنی است. این رستوران شیک، در یک فضای آرام، آشپزخانه‌ای باز و یک تراس زیبا، غذاهای استثنایی بین المللی سرو می‌کند. عملکرد این رستوران عالی است و بدون هیچ ادعایی در شهر به ارائه‌ی غذاهای باکیفیت می‌پردازد. رستوران المنتز در طبقه‌ی بیست و پنجم هتل اکورا پرستیژ بانکوک قرار دارد و دسترسی به آن بسیار آسان است. دکوراسیون این رستوران مدرن است و دیوارهای چوبی با چراغ‌های نئونی بنفش دارد. در مقابل آشپزخانه‌ی باز آن، میز سرآشپز قرار گرفته است که حدود ۸ میز در اطراف آن وجود دارد. طراحی رستوران المنتز به‌ گونه‌ای است که برای افراد مختلف، میزهای متفاوت در نظر گرفته است، برای مثال کسانی که می‌خواهند در جای دنج و بدون دید غذا بخورند، میز جداگانه‌ای در نظر گرفته شده است. اگر برای شام به دنبال غذای باکیفیت و لذیذ می‌گردید، رستوران المنتز شما را ناامید نخواهد کرد. به دلیل این که این رستوران در هتل اکورا قرار گرفته، غذاهای ژاپنی هم در منوی آن جریان دارند. این رستوران چشم‌انداز زیبایی به شهر دارد که می‌توانید موقع غذا خوردن نمای زیبایی را از بانکوک مشاهده کنید.
      رستوران گاگان بانکوک

      رستوران گاگان بانکوک یک رستوران منحصر به‌فرد هندی است که در خیابان ساکت و آرامی به نام «لانگ سوآن» قرار دارد و در سال ۲۰۱۰ افتتاح شده است. این رستوران در ساختمانی سفید واقع شده که پشت درهای آن غذاهای خوشمزه‌ی هندی منتظر شما است که توسط آشپز ماهری طبخ شده که گواهی‌نامه‌های معتبر بین المللی دارد و در رستوران‌های بزرگ اروپایی آشپزی کرده است. ۲ طبقه‌ی این ساختمان به طور کامل در اختیار رستوران است و در هر دو طبقه میز و صندلی چیده شده است. صندلی‌های پرطرفدار در سمت چپ خانه قرار دارند که پنجره‌ای به آشپزخانه باز می‌شود و می‌توانید کار تیم آشپزی را ببینید. رستوران شکل اصلی خانه را حفظ کرده و فضای بسیار مناسبی برای صرف یک شام عاشقانه است. تراس هم با چراغ‌های بنفش نئونی تزیین شده و بسیار شیک است. تیم آشپزی با عشق و شور آشپزی می‌کنند و در راستای افزایش دانش مشتریان درباره‌ی غذای هندی نیز تلاش می‌کنند. اگر در زمان خلوت به رستوران بروید، حتی می‌توانید برای چند دقیقه وارد آشپزخانه شوید و مراحل کار آشپزی آن‌ها را ببینید. اگر به تایلند سفر کردید و دلتان غذای تند و پرادویه‌ی هندی خواست، می‌توانید از ساعت ۱۲ و نیم تا ۲ و نیم ظهر برای صرف ناهار و از ساعت ۶ عصر تا ۱۲ شب برای صرف شام به رستوران گاگان بروید.
      تور تايلند
      رستوران ناهم در هتل مدتروپوایتان
       
      این رستوران همواره جزو بهترین رستوران‌های جهان قرار می‌گیرد که غذاهای تایلندی با رسپی‌های باستانی سرو می‌کند و تمرکز آن روی طعم، بافت و کیفیت مواد تشکیل‌دهنده‌ی غذا است. اگر برای اولین بار به تایلند و بانکوک می‌روید، برای صرف غذای تایلندی حتما به این رستوران بروید تا طعم واقعی این غذاها زیر دندانتان مزه کند. این رستوران در طبقه‌ی اول هتل متروپولیتان قرار دارد و دکوراسیون آن تلفیقی از ستون‌های آجری تایلندی رنگ‌های آبی و طلایی بوده و کف زمین نیز چوبی است. اتاق‌های غذاخوری خصوصی نیز در این رستوران وجود دارد که مناسب برای افرادی است که دوست دارند هنگام غذا خوردن در محیطی دنج و آرام باشند. علاوه بر صندلی‌های درون رستوران، کنار استخر هتل نیز میز و صندلی چیده‌اند. علاوه بر غذاهای اصلی خوشمزه و سوپ‌های متنوع، انواع مختلفی از سالادهای خوشمزه و خوش‌رنگ در منو وجود دارد و کسانی که دوست دارند در سالاد گوشت قرمز یا ماهی داشته باشند، می‌توانند از سالادهای هندی ان که شامل میگو، ماهی مرکب، گوشت یا نارگیل برشته شده هستند۷ سفارش دهند. این رستوران همه روزه از ساعت ۱۲ تا ظهر و ۷ عصر تا ۱۰ و نیم شب آماده‌ی ارائه‌ی خدمت و سرو غذا برای مشتریان است.
      رستوران سرابوآ

      این رستوران یکی از رستوران‌های مدرن تایلندی است در بانکوک است که غذاهایی سرو می‌کند که شاید تاکنون ندیده‌اید! غذاهای خوشمزه‌ ان بسیار زیبا و چشم‌نواز هم هستند. این رستوران در طبقه‌ی همکف هتل فوق‌العاده لوکس «Siam Kempinski» قرار گرفته است و با چوب درخت ساج و تزیینات تایلندی و یک دریاچه‌ای از نیلوفر آبی تزیین شده است. پرطرفدارترین میز و صندلی در این رستوران زیر سقف چوب ساج زیبای کنده‌کاری شده، در سمت چپ رستوران قرار دارد که جایی بسیار دنج است. در رستوران سرابوآ غذاهای سنتی به شکل بسیار زیبایی سرو می‌شود. یکی از چیزهایی که در این رستوران باید امتحان کنید، فیله گوشت گاو کبابی است که با ریحان تایلندی، سس مخصوص و تمبر هندی درست می‌شود. سوپ‌های خوش عطر و طعم و ادویه‌دار تایلندی نیز از جمله پیش‌غذاهایی است که حتما باید بچشید. از دسرهای رستوران بواسوآ هم نمی‌توان گذشت. این رستوران از ساعت ۱۲ تا ۳ ظهر و ۶ عصر تا ۱۱ شب به ارائه‌ی غذاهای اصیل تایلندی می‌پردازد.
      رستوران فرانسوی لونوغماندی در هتل ماندارین شرقی ریورساید

      این رستوران نیز یکی از بهترین رستوران‌های بانکوک است که ۴۰ سال پیش افتتاح شده است. وقتی به این رستوران قدم می‌گذارید، با فضایی بسیار زیبا و شیک مواجه می‌شوید که فرش زیبا در آن پهن کرده‌اند. تمام مواد اولیه‌ی غذاهای پخته شده در این رستوران از فرانسه وارد می‌شود. سرآشپز این رستوران که فرد بسیار مشهور و استاد آشپزهای ماهر است، می‌گوید که اگر محصولات فرانسوی نداشته باشید، نمی‌توانید غذای فرانسوی درست کنید. اگر عاشق رستوران‌های لوکس و غذاهای فرانسوی هستید، می‌توانید همه روزه به جز روزهای یکشنبه، از ساعت ۱۲ الی ۴ ظهر و از ۷ عصر تا ۱۰ شب می‌توانید به این رستوران آمده و یک وعده‌ی غذایی مجلل را تجربه کنید.

      سایتهای باربری الهیه و باربری ونک ما نیز اماده خدمت رسانی به شما همشهریان تهرانی میباشد
    • توسط netthailand
      مرکز خرید بزرگ بیگ سی پاتایا


      در تور پاتایا
      مرکز خرید بیگ سی در میدان دلفین پاتایا قرار گرفته و در جاده دوم و در نزدیکی شوی آلکازار قرار داره. توی این مرکز خرید انواع و اقسام لوازم خانگی، آرایشی و بهداشتی، پوشاک و غیره با قیمت مناسب رو می تونین تهیه کنین.
      این مجموعه یکی دیگر از مراکز خرید پاتایا تایلند میباشد. در این مرکز خرید انواع و اقسام لوازم خانگی، آرایشی و بهداشتی، پوشاک و غیره با قیمت مناسب یافت می شود.
      همچنین در اطراف این مرکز خرید رستوران هایی از جمله پیزا هات هم قرار داره که خستگی بعد از خرید رو از بین میبره. درضمن حراج های این مرکز خرید رو از دست ندین که عالین.
      در اطراف آن رستوران هایی مختلفی نیز قرار گرفته است. مرکز خرید بیگ سی از بهترین مراکز خرید تایلند ومراکز خرید در پاتایاست
      خرید هاست

اطلاعیه ها

  • >> تولد مدیر سایت ---- کوپن tavalood-ircfc << >> تخفیف 50.000 هزار تومانی تا 31 اردیبهشت <<
  • > تولد 10 سالگی سایت --- کوپن ircfc-saleh-10 < >>> تخفیف 50.000 هزار تومانی تا 31 خرداد <<<