رفتن به مطلب
ایران سی اف سی

ویژگی های یک فیلتر هوا مناسب چیست؟

امتیاز دادن به این موضوع:


براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

 

16bc52b9-5c1b-4265-98d2-eae642d46a24.jpg


فرآیند ساخت فیلتر هوا به کمک سلولز عمل آورده شده یا همان کاغذ به همراه فیبر مصنوعی بوده که این فیلترها می توانند ذرات خارجی و همچنین اکسید سیلیسیم را جذب نموده که با بافت های موجود در فیلتر جذب می شوند.
نمونه ای از این فیلتر هواها توانایی جذب ذراتی که 5 الی 6 میکرون اندازه دارند را جذب نموده و همچنین توانایی جذب 80 الی 90 درصد ذراتی با اندازه کمتر از 2 میکرون را نیز دارا می باشند. اما در این میان هستند نمونه هایی که توانایی جذب تمامی ذرات به اندازه 2 میکرون و حتی 1 میکرون را هم دارند.
فیلتر هوا، هم باید قدرت جذب و نگهداری ذرات آلوده را به حد لازم و کافی داشته باشد و هم اینکه باید جلوی مسدود شدن خودش را بگیرد تا توان موتور کم نشود.از آنجا که مقدار تقریبی 10 هزار تا 12 هزار گالن از هوا به وسیله موتور کشیده شده و ذرات درون این مقدار هوا توسط فیلتر جذب می شود اگر خودرو در یک فضای آلوده و یا محیط دارای خاک و گرد و غبار باشد طبعا برای خودرو ضرر بسزایی وارد می کند.
اگر در زمان مناسب جهت تویض فیلتر هوا اقدامی صورت نگیرد، به علت جمع شدن ذرات آلوده و جذب شده در فیلتر، منفذهای عبور هوا بسته می شود، درست است که هرچه قدرت جذب بیشتر باشد کارآیی آن فیلتر هم بالاتر است اما در صورت بالا رفتن درصد هوای آلوده در فیلتر، گذر کردن هوا از میان منافذ آن سخت تر می شود که در این ظرایط، موتور خودرو برای دریافت هوای ورودی بیشتر، مکش را با قدرت بالاتری انجام می دهد که پیامد این موضوع تاثیر بسزایی در مصرف سوخت، عملکرد و راندمان موتور و کارآیی دریچه گاز خواهد داشت.
از دیگر پیامدهای بسته شدن منافذ فیلتر هوا می توان به افزایش میزان منواکسیدکربن و تایید نشدن خودرو در تست معاینه فنی اشاره کرد.
یکی از کارهایی که می توان انجام داد و تا حدودی به عمر فیلتر هوا اضافه کرد این است که فیلتر را از جایگاه خود خارج کرده و با استفاده از جارو برقی و یا ضربه زدن با آن به سطحی صاف مقداری از ذراتی که در منافذ آن موجود است را خارج کرد اما این عمل برای خارج سازی ذراتی که با بافت فیلتر ترکیب گشته اند اصلا راهکار مفیدی نیست.
نوعی از
فیلتر هوا در بازار موجود است که جنس آن از کتان می باشد اما المنت این نوع فیلتر نسبت به فیلترهای کاغذی قدرت جذب کمتری دارند به همین سبب، فیلترهای کاغذی در بازار راحت تر و بیشتر به فروش می رسند.
در فیلتر با جنس کتان، المنت آن با روکشی که از روغن بر روی آن اسپری شده، پوشیده شده است به همین سبب ذرات معلق و آلوده به آن می چسبند، که در موتورهایی که دارای سنسور جرمی جریان هوا هستند اگر روغن سطح فیلتر روی آن رسوب کند عملکرد آنها تحت تاثیر قرار می گیرد که عواقب و نتایج آن باعث کار کردن نادرست موتور و روشن شدن لامپ خطر موتور می باشد. امنت ها در فیلتر از جنس کتان قابلیت شستشو داشته و اما بعد از شسته شدن باد مجدد انها را روغن کاری کرد.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

ارسال‌های محبوب

tasnim

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.