رفتن به مطلب

کاربران گرامی تاپیک دعوت به همکاری با سایت  رو مطالعه کنید و در صورت علاقه می توانید برای خودتون درآمد کسب کنید و پول در بیارید.

ایران سی اف سی
mehrnosh66

ویزای توریستی کانادا

امتیاز دادن به این موضوع:

پست های پیشنهاد شده

 

canada2.jpg

ویزا کانادا توریستی تنها برای اهداف گردشگری به شهروندان اجازه ی ورود به خاک کشورش را می دهد.افرادی که دارای ویزای کانادا توریستی می باشند می توانند تا سقف شش ماه به طور موقت اقامت داشته باشند که این ویزا خود به دو دسته تقسیم می شود که هر کدام از آن ها تا زمانی که اعتبارشان منقضی نشده قابل استفاده می باشد.

1. ویزای یک بار ورود یا سینگل:

کسانی که این ویزا را دارند می توانند برای یک بار وارد کشور کانادا شوند و پس از خروج دیگر اجازه ی ورود ندارند،مگر آن که دوباره اقدام به دریافت ویزا کانادا کنند.شایان ذکر است که هر مسئله ای همینطور ویزای کانادا دارای استثناهایی می باشد.برای مثال اگر گردشگران پس از وارد شدن به خاک کانادا با ویزای کانادا توریستی یک بار ورود به مقاصد ایالات متحده ی آمریکا،میلکون و سنت پیر بروند می توانند دوباره به کانادا بازگردند.

2. ویزای چند بار ورود یا مالتیپل:

این ویزا به گردشگران اجازه می دهد تا چندین بار بتوانند وارد خاک کانادا شوند.اقامت این ویزای کانادا نیز شش ماهه می باشد.کسانی که دارای ویزای مالتیپل هستند پس از یک بار ورود و خروج از کانادا می توانند در سال بعد از آن بدون نیاز به دریافت دوباره ی ویزا کانادا وارد خاک کشور شوند.

معیارهایی که برای دریافت ویزای کانادا توریستی لازم می باشد به شرح ذیل است:

داشتن پاسپورت معتبر

سلامتی کامل جسمی و ذهنی فرد متقاضی

متقاعد کردن افسر مبنی بر آن که شما به کشور خود باز خواهید گشت

داشتن برنامه ی کامل و جامع برای اقامت محدود در کشور کانادا

خروج از کشور پیش از منقضی شدن تاریخ ویزای کانادا

نداشتن برنامه ای مانند استخدام تا زمانی که در کشور کانادا هستید

نداشتن سوء پیشینه

اثبات این مسئله که شما مشکل امنیتی ایجاد نخواهید کرد

توانایی اطاعت از قوانین و مقرارات کشور کانادا

آماده کردن مدارک پزشکی برای مواقعی که افسر درخواست معاینات پزشکی داشته باشد.

مراحل درخواست ویزای توریستی کانادا

پیش از آن که بخواهید اقدامی برای درخواست ویزا کانادا کنید باید تمام شرایط اخذ ویزا را به طور کامل داشته باشید.

پس از اطمینان حاصل کردن از این موضوع می توانید اقدامات ذیل را انجام دهید:

1. درخواست خود را به چه صورت ارائه دهید: شما می توانید هم به صورت کتبی و هم آنلاین درخواست خود را در خصوص ویزای کانادا ارائه دهید. اگر به صورت آنلاین می هواهید اقدامات لازم را انجانم دهید باید کارت اعتباری یا همان Credit Card داشته باشید. نکتهی بعدی این است که باید به وسیله ی اسکنر و دوربین با کیفیت خوب مدارک خود را بفرستید.اگر می خواهید به طور کتبی درخواست دهید به سایت سفارت مراجعه نموده و فرم مربوطه به همراه چک لیست را دانلود کنید و به صورت ذیل روند را کامل کنید.

2. فرم ویزا کانادا را چطور پر کنید: پیشنهاد می شود پیش از شروع کار راهنمای آموزشی مربوطه را به دقت مطالعه بفرمایید. فرمی که پر می کنید باید صفحه ی بارکد داشته باشد.اگر کوچک ترین بخش را فراموش کنید ممکن است
ویزای کانادا شما ریجکت شود.اگر ویزا کانادا رد شود هزینه ای به شما بازگردانده نخواهد شد و باید دوباره اقدامات خود را از اول شروع کنید.

3. چطور هزینه ی ویزای کانادا را پرداخت کنید: هزینه ی پروسه های مربوط به ویزا کانادا باید از طریق کارت اعتباری،معملات بانکی و یا به طور نقدی پرداخت شود.اگر می خواهید هزینه ی ویزای کانادا را به وسیله ی معاملات بانکی به انجام برسانید باید رسید را به همراه داشته باشد.شایان ذکر است که این عمل در ایران انجام پذیر نیست.

4. به مرکز درخواست ویزای کانادا مراجعه کنید: هنگامی که به این بخش مراجعه می کنید باید مدارکی اعم از گذرنامه،عکس پاسپورتی،فرم پر شده و تمام مدارک مربوطه براساس چک لیست ارائه شود.

5. فرم درخواست ویزا کانادا را ارسال کنید: پس از آن که فرم را ارسال و هزینه ی ویزای کانادا را پرداخت کردید رسید را دریافت خواهید کرد.شماره ی پیگیری رسید کاملا منحصر به فرد است.امکان ندارد دو رسید با شماره ی پیگیری یکسانی وجود داشته باشد.به خاطر داشته باشید که این رسید برای پیگیری آنلاین پرونده ی خود لازم می باشد پس به هیچ عنوان آن را گم نکنید.

6. اپلیکیشن را به طور آنلاین پیگیری کنید: در این مرحله باید شماره پرونده را به همراه داشته باشید تا پرونده ی خود را پیگیری کنید.

تمدید ویزای توریستی کانادا

اگر قصد تمدید ویزای کانادا را دارید باید سی روز پیش از آن که اعتبار ویزا منقضی شود اقدامات لازم را انجام دهید.

بایدهای ویزای کانادا:

برای آن که بتوانید ویزا کانادا از نوع توریستی و مالتیپل را دریافت کنید باید چند هفته زودتر اقدامات لازم را انجام دهید و پیش از تاریخ سفر کارهای خود را پیش ببرید.هنگامی که فرم مربوطه را پر می کنید نهایت حساسیت را به خرج دهید و هنگام ارائه ی مدارک سعی کنید هیچ مدرکی از قلم نیفتد.

نبایدهای ویزای کانادا:
هیچ گاه سعی نکنید که افسر را گول بزنید یا مدارک جعلی ارائه دهید.حقیقت را همان طور که هست بیان کنید.اگر ویزای کانادا شما ریجکت شد اعتراضی قابل قبول نیست و تمام مراحل دوباره باید طی شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

  • مطالب مشابه

    • توسط mehrnosh66
      در صورتی که جزو درخواست کنندگان ویزای کانادا هستید قطعا اسم ویزای کانادا ی مولتی 5 ساله را شنیده اید و بایستی در درباره ی آن بدانید که ویزای مولتی ۵ ساله کانادا چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ علاوه بر این برای اخذ این مدل از ویزای کانادا به چه مدارکی احتیاج دارید؟ در این مقاله برای شما به طور کامل توضیح میدهیم.

      ویزای کانادا مولتی 5 ساله یا Multiple-Entry یک مدلی از ویزاها است که دو ویژگی حائز اهمیت دارد که در ادامه شرح می دهیم:

      ویزای مولتی 5 ساله کانادا

      مزیت های ویزای بلند مدت مولتی ۵ ساله کانادا

      یکی از مزایای ویزا کانادا مولتی 5 ساله این است که اشخاصی که این ویزا را دریافت کردند امکان این را دارند که در چند بار به دفعات مختلف به کانادا بروند و در تردد باشند.
      دارندگان این نوع از ویزای کانادا می توانند از طریق همه ی مرز ها و در هر زمانی که می خواهند به کانادا سفر کنند.

      توجه داشته باشید که این نوع از ویزا کانادا تنها تا 1 ماه پیش از تاریخ باطل شدن گذرنامه شخص، اعتبار دارد.

      مدت اعتبار ویزای کانادا مولتی به این دلیل 4 ساله است چون که گذرنامه های اشخاص ایرانی به شکل معمول دارای 5 سال اعتبار است.

      بر اساس قوانین اداره مهاجرت کانادا، این مدل از ویزا کانادا به طور رایج دارای 2 گروه زیر می باشند:

      اشخاصی که از طریق کنسولگری مورد قبول واقع شدند، به این خاطر به شکل مداوم و دائم می توانند به کانادا سفر می کنند.

      پدر و مادرهای بازنشسته و مسنی که در گذشته به وسیله فرزندانشان به منظور مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

      به طور دقیق سیاست دولت کانادا به گونه ای است که تا جایی که امکان دارد اهداف درخواست پدر و مادرها را برای ویزای کانادا برسی می کند، اگر قابل قبول بود ویزا کانادا را صادر می کند در غیر این صورت ریجکت می کند. به خصوص افرادی که بازنشسته شده اند و رغبتی برای کار در کانادا را ندارند و پیش از این هم به وسیله فرزندانشان به کانادا مهاجرت کرده اند.

      البته ناگفته نماند که اخذ ویزا کانادا به هیچ وجه قابل تضمین نیست چون در پایان این مامور مهاجرت کانادا است که به نتیجه می رسد برچسب ویزا کانادا را برای فرد بزند یا نه.

      چگونه ویزای مالتیپل ۵ ساله کانادا را اخذ کنیم؟

      در صورتی که جزو دو موردی که بالا گفتیم هستید این امکان را دارید که شانس خودتان را به منظور اخذ ویزای کانادا مولتی امتحان کنید و در زمان درخواست ویزا کانادا به جای ویزای کانادا تک ورودی، مولتی یا چند گانه ی آن را درخواست دهید و امید داشته باشید مامور مهاجرت در آن روز با تقاضای شما موافقت کند.

      مورد جالبی که وجود دارد این است که در صورتی که فرد موقعیت ویزای کانادا ی چندگانه را داشته باشد و بدون اینکه از این موضوع مطلع باشد ویزای تک ورودی را درخواست می دهد، مامور مهاجرت نیز ویزای تک ورودی را برای او صادر می کند ولی در نامه ای که برایش صادر می شود فرد را از اینکه می توانست ویزای چندگانه بگیرد مطلع میسازد.

      اگر جز دو گروه فوق نباشیم آیا امکان اخذ ویزای مولتی وجود دارد؟

      با توجه به تجربه ی ما درباره اخذ ویزا کانادا ی معمولی و مولتی به شما می گوییم که قطعا امکان اخذ آن وجود دارد.

      در حقیقت اخذ برچسب ویزای کانادا ی مولتی شما وابسته به این است که بتوانید مامور مربوطه را قانع کنید و در این وضعیت شما به فردی یا گروهی متخصص و مجرب در این زمینه نیاز پیدا خوهید کرد.


      مدارکی که برای ویزای مولتی ۵ ساله کانادا مورد نیاز است عبارتند از:

      مدارک فردی که در کانادا به صورت دائم یا به صورت موقت مقیم هستند.
      فرد مقیم کانادا از لحاظ مالی ارزشیابی می شود.
      فیش حقوقی فردی که در کانادا مقیم است.
      درخواست کننده بیمه یک ساله داشته باشد.
      تکمیل شده ی فرم T4
      ارائه گواهی سلامت و نتیجه ی آزمایشات از طریق پزشک تایید شده
       

وضعیت زندگی سایت


تاریخ راه اندازی سایت : August 27, 2016 17:18:30

درباره سایت

این سایت به عنوان یکی از بزرگترین انجمن های تفریحی و سرگرمی در ایران که از سال 1390 کار خود را شروع کرده و تا به حال هم سعی در ایجاد مکانی گرم و صمیمی برای هموطنان گرامی داشته است.


امیدواریم که ما را در این راه پرفراز و نشیب حمایت کنید! هدف ما بهترین یا بهتر شدن نیست هدف ما جلب رضایت شما و ایجاد مکان دوستانه و صمیمی برای شما دوستان می باشد.

این سایت تا به حال توسط حمایت های شما پابرجا و توسط سرورهای قدرتمند سرور ایران پشتیبانی می شود.

لینک های مهم سایت

نمونه ای از لینک بخش های مختلف انجمن

آمار سایت

مجوزهای سایت

logo-samandehi
نماد اعتماد الکترونیکی بزودی دریافت می شود
×
×
  • جدید...