رفتن به مطلب

کاربران گرامی تاپیک دعوت به همکاری با سایت  رو مطالعه کنید و در صورت علاقه می توانید برای خودتون درآمد کسب کنید و پول در بیارید.

ایران سی اف سی
atiii03

6 نکته خرید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

امتیاز دادن به این موضوع:

پست های پیشنهاد شده

 

%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%


پیش از راه اندازی رستوران یا کترینگ باید به فکر تجهیزات صنعتی آشپزخانه و هزینه های آن باشید.در این خصوص اطلاعات کافی باید کسب کنید.این هزینه ها شامل میز و صندلی،خرید انواع تجهیزات صنعتی آشپزخانه و رستوران می شود.در این مقاله سعی داریم شما را با چگونگی خرید تجهیزات صنعتی آشپزخانه آشنا کنیم تا هنگام خرید آن ها به مشکل برنخورید.
تجهیزات صنعتی آشپزخانه
1. معیارهایی را که برای خرید تجهیزات صنعتی آشپزخانه در نظر دارید را مرور کنید.
آشپزخانه ی کترینگ یا رستوران از دید مشتریان به دور است و تنها کارکنان آشپزخانه و گاهی اوقات هم ماموران بهداشت آن را می بینند.پیش از خرید تجهیزات صنعتی آشپزخانه همیشه از خود بپرسید که وسیله ای که قصد خرید آن را دارید چقدر کاربرد و اهمیت دارد.هنگام خرید لوازم و تجهیزات آشپزخانه به ایمنی،ویژگی های بهداشتی،سهولت در استفاده و کارایی آن ها دقت کنید.
2. فضای آشپزخانه تان را در نظر بگیرید
هنگام خرید تجهیزات صنعتی آشپزخانه به مسائلی نظیر شکل هندسی و مساحت کترینگ یا رستوران به ویژه بخش آشپزخانه دقت کنید.اگر آشپزخانه ی شکا شلوغ است باید آن را سر و سامان دهید و به فکر نظم و بازکردن فضای خالی به منظور خرید تجهیزات جدید باشید.نکته ی مهم این است که کارمندان با آشپزخانه ای منظم با بازدهی بیشتری مشغول به کار خواهند شد و کارکرد آن ها افزایش خواهد یافت.با رفتن به بازار و مراکز خرید می توانید انواع
تجهیزات صنعتی آشپزخانه را در اندازه ها و مدل های مختلف پیدا کنید.اکثر شرکت های تولید کننده ی تجهیزات صنعتی آشپزخانه به طور سفارشی نیز محصولات را برای مشتریان ارائه می دهند.شما می توانید به جای واسطه،سفارش و خرید تمامی تجهیزات صنعتی آشپزخانه را به یک کارخانه بسپارید.
3. وسیله ای که برای تجهیزات صنعتی آشپزخانه می خرید باید مصرف صنعتی داشته باشد نه خانگی...
هنگام خرید انواع تجهیزات صنعتی آشپزخانه حتما این موضوع را درنظر داشته باشید که وسیله ای که قصد خرید آن را دارید باید برای مصارف صنعتی ساخته شده باشد.برای مثال خرید تجهیزات کوچک به هیچ عنوان توصیه نمی شود؛اگر چه دارای قیمت بهتری هستند اما برای آشپزخانه های صنعتی مناسب نمی باشند.تجهیزات صنعتی آشپزخانه باید توان کار زیاد و استفاده ی بیش از حد روزانه را داشته باشند.خرید سرخ کن خانگی به جای سرخ کن صنعتی توصیه نمی شود.چراکه بعدها هزینه های تعمیر آن خیلی بیشتر خواهد بود و قابلیت روغن زدایی به طور مناسب نخواهند داشت.
4. از کسی کمک بخواهید
یکی از بهترین راهکارهایی که برای خرید تجهیزات صنعتی آشپزخانه می توانید از آن بهره ببرید،کمک گرفتن از کسی است که تجربه ای در این زمینه داشته و یا قبلا خود آشپزخانه داشته است.با بهره گیری از تجربیات دیگران می توانید انتخاب بهتری در خرید تجهیزات صنعتی آشپزخانه داشته باشید.شما برای خرید لوازم هزینه ی بسیاری خواهید کرد و کمک گرفتن از افراد خبره منجر به سود خوب در طولانی مدت می شود.
5. تا جایی که می*توانید محصول را بررسی کنید
هنگام خرید تجهیزات صنعتی آشپزخانه تنها اکتفا و اطمینان به فروشنده کافی نیست و باید تقاضای چک کردن دستگاه را بکنید تا از عملکرد صحیح آن مطمئن شوید.تمامی دکمه ها،قطعات و بخش های مختلف آن را چک کنید و همینطور نحوه ی تمیز کردن دستگاه و نوع عملکرد آن را سوال کنید.دستگاه خریداری شده باید دقیقا گونه ای عمل کند که شما پیش از خرید انتظارش را داشتید.تمام سوالات مربوط به گارانتی را بپرسید و مطمئن شوید چه بخش هایی شامل گارانتی می شود.برای دسترسی بهتر به تکنسین های ساخت،بهتر است از کارخانه خرید کنید.
6. در خرید لوازم پخت و پز و یخچال سرمایه گذاری خوبی کنید.
زمانی که اقدام به خرید تجهیزات صنعتی آشپزخانه می کنید،سعی کنید کیفیت خوبی را خریداری کنید و برای خرید آن ها هزینه ی بیشتری کنید.به یاد داشته باشید هرچه بیشتر سرمایه گذاری کنید به نفعتان است و بعدها دچار هزینه های اضافی تعمیرو نگهداری نمی شوید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

  • مطالب مشابه

    • توسط mozhi00
      آلودگی های ثانویه که به غذا منتقل می شود اکثرا منجر به مسمومیت ها و مشکلات بخش غذایی می شود را می توان با درست کردن تجهیزات قابل کنترل وطراحی تجهیز اصولی این آلودگی ها را مهار کرد.

      نکاتی که در طراحی اصولی باید به آنها توجه داشت:
       
       
       
      حجم تولیدات مجموعه باید تناسب داشته باشند.  
      با فرهنگ تولیدات غذایی تناسب داشته باشند.  
      با فرهنگ غذایی مجموعه و تولیدات اولیه با تجهیزات تناسب داشته باشند.  
      با میزان هزینه تناسب داشته باشد. با فضای و جایی که در اختیار قرارداده شده برای آماده سازی پخت و جا گیری تجهیزات تناسب داشته باشد. به آلاینده های محیطی توجه شود. آب های سطحی و کانال های فاضلاب و… را در نظ بگیرید برای اینکه اجرای اصولی داشته باشد لازم است که فرآیند تولید تعریف شده باشد: خط مستقیم –L یا U شکل مسیر حرکت مواد باشد .  
      در طول جریان حرکت مواد تقاطع آلودگی وجود نداشته باشد.  
      حرکت مواد آسان باشد.  
      کمتراز نیروی انسانی استفاده شود.  
      مواد در مسیر حرکت فعالیت فیزیکی زیادی نیاز نداشته باشند.  
      همخوانی تجهیزات صنعتی آشپزخانه با میزان تولید حتما وجود داشته باشد. شرایط کنترل آسان باشد.

      محیط های آلوده از محیط های تمیز جدا باشد:  
       
      قبل از تولید و در حین تولید توجه داشته باشید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند. پس از تولید محیط های آلوده و تمیز در محل پرس کردن تفکیک شوند. در محیط آشپزخانه گل شویی و شستشوی اولیه انجام شود. مواد تازه درسردخانه (تره بار) نگهداری شود. مواد اولیه حتما درانبارهای نگهداری، نگهداری شود. باید سردخانه های نگهداری مواد اولیه از هم تفکیک شوند. در انبارمواد اولیه تفکیک شوند. دیفراست رعایت شود.  
      آماده سازی لازم انجام شود. مواد اولیه حتما سردخانه یا یخچال نگهداری شوند. گوشت حتما آماده سازی شود. همچنین مرغ نیز آماده سازی شود. ماهی نیز آماده سازی شود.  
      میوه و تره بار آماده سازی شوند. سایر موارد (لبنیات، تخم مرغ،…) نیز آماده سازی شوند. در حین تولید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند. تولید انواع غذا و پیش غذا رعایت شود. تولید انواع سوپ ها و دورچین جدا باشد. تولید کباب ها نیز تفکیک شود.  
      تولید خورشت ها و برنج ها هم به صورت جدا باشند. تولید انواع سالادها نیز فضای مجزا داشته باشند.
      مواد اولیه طبق اصول زیر انتخاب شود:  
       
       
      علامت استاندارد و پروانه ساخت داشته باشند. مواد اولیه، تاریخ تولید و مصرف و شرایط نگهداری و انبارداری مشخصی داشته باشد. طبخ مواد اولیه و پخت نهایی شرایط خوبی برای آماده سازی داشته باشند. تولید و توزیع و تهیه مواد تازه اولیه شرایط مناسب داشته باشند.
      نورپردازی باید چگونه باشد؟  
       
       
      میزان نورمناسب با محیط باشد و کیفیت آن خوب باشد. کیفیت نوربه اندازه باشد. منبع روشنایی حتما دوجداره باشد. لبه در و پنجره ها مناسب باشد. پنجره ها باز شو نباشد.

      تامین اجتماعی وضوابط وزارت کار محیط های رستورانی:  
       
       
      استفاده از لباس کار ضروری است و فضایی برای رختکن اختصاص داده شود. آلودگی که از لباس کار و رختکن پرسنلی ناش می شود. متناسب با تعداد کارکنان سرویس ها و دوش قرار داده شود.  
      از انتقال الودگی به داخل مجموعه جدا خوداری شود.

      چیدمان وسایل و تجهیزات:  
       
       
      با خط مسیر تولید مناسب باشد. با ظرفیت تولید مناسب باشد. با فرهنگ تولید مناسب باشد. از دیوار، کف و دستگاه مجاور فاصله رعایت شود. کاربرآن آسان باشد. گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشند. ماشین الات جنس آلیاز باشند. در ماشین آلات و آلایندگی آن لازم است دقت شود. ماشین آلات حتما برنامه شستشو و ضدعفونی داشته باشند.

      جنس مصالح بکار رفته و… باید:  
       
       
      قابلیت شستشو داشته باشد. نفوذ پذیر نباشند. زاویه بسته وجود نداشته باشد. شیب آن ها مناسب باشد. برای نصب تجهیزات مکان تحمل پذیر باشد.  
      مصالح رنگی باشد.

      انبارها:  
       
       
      مواد اولیه درمحل های آماده سازی باشند. آماده سازی غذا در سالن تولید و پخت مواد اولیه باشد. پرس و توزیع درسالن انجام شود.

      فاضلاب:  
       
      کف سالن ها شیب بندی مناسب داشته باشد. شتر گلو فاضلاب چربی گیری کند. برای فاضلاب حتما توری نصب شود. در فاضلاب شبکه ایجاد کنید. شبکه زوایه دار نباشد. فاضلاب، کفایت داشته باشد. از فاضلاب و…بوگیری شود.

      لوله کشی آب گرم و سرد، گاز و برق:  
       
       
      خارج از سالن شبکه ایجاد شود وانتقال به صورت عمودی باشد. موارد تعمیراتی پیش بینی شود. نکات امینی رعایت و پیش بینی شود. نیازها متناسب با تجیهزات پیش بینی شود. نیازها متناسب با توسعه پیش بینی شود. انتقال با وسایل آلاینده به هیچ وجه صورت نگیرد. شبکه حتما قابلیت شستشوی داشته باشد. لوله کشی مناسب در سرویس های بهداشت، رختکن، سالن غذاخوری و …انجام شود. این امکانات داخل آن پیش بینی نشود بلکه در کنار مجموعه پیش بینی شود. برای کارکنان زن و مرد پیش بینی شود.  
      استانداردهای یک آشپزخانه صنعتی

      سایر موارد مرتبط با تجهیزات صنعتی آشپزخانه:  
       
       
      برای تمام نقاط و اماکن و سطوح و تجهیزات برنامه نظافت و ضد عفونی وهمچنین ضدعفونی ظروف باید تنظیم شود. سردخانه ها و سرویس های بهداشتی برنامه نظافت و ضد عفونی داشته باشند. زباله اصولی جمع آوری شود و سطل زباله درب دارباشد و کیسه های زباله ها ضخیم. زباله های جمع آوری، دفع و تفکیک شوند. در داخل آشپزخانه به هیچ وجه سموم نگهداری نشود. نقاط بحرانی کنترل شود تا خطر ایجاد نشود ومجوزهای لازم و سایر موارد اخذ شود. سیستم های اطفاء حریق ایجاد شود. سیستم های فرار و اعلام خطرحتما باشد. یک کارشناس تغذیه داشته باشد. خدمات آموزشی دوره ایی منظم ارائه شود. نقاط بحرانی موجود در مجموعه کنترل شود به خاطر ارائه خدماتی ایمن و سالم. از موسسات گواهینامه دهنده آشنا با صنعت غذا و بهداشت مجوز اخذ شود.  
    • توسط mozhi00
      دستگاه الکترلوکس ماشین ظرفشویی با گرمکن اتمسفری مدل قفسه ای تک مخزن. ویژگی های الکتریکی ببرابر 400 ولتاژ، 3 فاز است. دستگاه توانایی کارکرد از –چپ به راست- – راست به چپ- را دارد. دستگاه مجهز به سیستم گرمکن اتمسفری توکار و پمپ تقویتی آبکشی توکار میباشد که فشار آبکشی را در هنگام چرخه آبکشی تضمین میکند. دستگاه دارای نقاله دو سرعتی است که اپراتور می تواند از طریق کنترل پنل دستگاها سرعت آنرا انتخاب نماید پمپ قدرتمند شستشو و بازوی اسپری شستشو با طراحی ویژه پاکسازی را گارانتی میکند. دستگاه دارای ویژگی است که بعنوان استاندارد در پایان روز خودش را بطور خودکار پاکسازی کند. تخلیه آب از دستگاه را میتوان از طریق کنترل پنل انجام داد

      موارد کاربرد:
      تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل


      ماشین ظرفشویی صنعتی الکترولوکس 3600 بشقاب الکترولوکس دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:
       
       
      گرمکن آب گرم توکار. سیستم تقویتی اتمسفری توکار با شکاف هوا پمپ تقویت کننده شستشو توکار فشار دائمی شستشو را تضمین میکند. سرعت نقاله از طریق کنترل پنل توسط اپراتور قابل تنظیم میباشد. سرعتی معادل Racks/hour 200 یا Racks/hour 110 شیر تخلیه توکار در مخزن، اجازه خالی و پر شدن بصورت خودکار بدون هیچگونه قطعی در هنگام پروسه شستشو را می دهد. درب های بازدید تعادلی کانتر بزرگ اجازه دسترسی نامحدود به همه جهات فضای شستشو و آبکشی را فراهم میکند درب با فوم تزریقی عایق گردیده است. این باعث مقاوم شدن و همچنین کاهش صدای ناهنجار یا نویز و مانع از هدر رفتن گرما میشود. فیلترهای بزرگ شیبدار به سمت جلو بسوی جعبه فیلتر فشرده کوچکتر برای سرعت در پاکسازی قرار گرفته است فیلترها مجهز به سوراخهای بسیار ریزتری از نازلهای شستشو هستند بنابراین تکه های بزرگتر غذا نمی توانند وارد شده و سیستم شستشو را مسدود کنند. پایه ها دارای قابل تنظیم برای دسترسی کامل به زیر دستگاه برای پاکسازی آن میباشند. اتاقک شستشوی بدون لوله های ورودی است بنابراین هیچگونه آلودگی در آنجا تجمع نمی کند. 1.5 کیلووات میباشد. دستگاه دارای پمپ قدرتمند مصرف آب دستگاه بسیار پایین است. در هنگام شستن 200 قفسه در هر ساعت تنها 300 لیتر بر ساعت آب مصرف می کند. شروع/ پایان اتوماتیک تضمین می کند که دستگاه تنها در صورتی عملیات شستشو را انجام میدهد که یک قفسه در حال گذر از آن باشد. این روش همزمان مصرف انرژی و آب را کاهش میدهد. IPX5 محافظت از آب کنترل پنل برقی مجهز به نمایشگر بزرگ برای خواندن دمای شستشو و آبکشی می باشد. دستگاه آماده برای اتصالات بیرونی مواد شوینده و مایع جلادهنده میباشد.  
    • توسط mozhi00
      پودرهای دیترمکس با مواد اولیه خارجی با کیفیت بالا، با فرمولاسیون پیشرفته، رایحه دلپذیر، کف کنترل شده، شوینده ای پر قدرت و با کیفیت است که محافظ ظروف شما و همچنین محافظ ماشین ظرفشویی شما نیز می باشد.

      طرز مصرف پودر ماشین ظرفشویی صنعتی

      DeterMax D1+
      اگر پودری میخواهید که برای هر ماشین ظرفشویی مناسب باشد و قدرت شویندگی بالایی برخوردار باشد و در همه ی حالت ها ظروف شما را تمیز و درخشان کند از پودر دیترمکس D1+ استفاده کنید.

      DeterMax E2
      AROMA ENZYME
      پودر دیترمکس E2 برای هر نوع از ماشین های ظرفشویی مناسب است. این پودر آنزیم داراست وقدرت شویندگی بالایی دارد. دانه های رنگی ای که در این پودر وجود دارد آنزیم هستند که وظیفه دارند با مولکول های چربی موجود بر روی ظروف و پروتئین و سایر آلودگی هایی که روی ظروف قرار دارد ترکیب شوند و آنها را به مولکولهای کوچکتری تبدیل کنند و به شستشوی بهداشتی ظروف، قاشق و چنگال و لیوان و …سرعت ببخشند.

      DeterMax E3
      Echolight ,Multi Enzyme , Water softener
      پودر ماشین ظرفشویی صنعتی دیترمکس E3 با به روزترین فرمول با دانسیته پایین که ۳۰ درصد کمتر نسبت جرم حجمی از بقیه ی پودرهای موجود در بازار دارد دارای مواد نرم کننده آب، دارای چندین نوع آنزیم و با غبار کم معطرمی شود و میزان حلالیت آن نسبت به پودر های دیگه در آب کم بوده و دارای نفوذ بالا و پاک کننده ی قوی چربی بوده و تا ۵۰۰۰ بشقاب به ازای هر کیلو گرم قابلیت شستشو دارد و مقرون به صرفه و بسیار اقتصادی می باشد.

      اگر دوستدار محیط زیست هستید دیترمکس E3 را انتخاب کنید، زیرا فرمول ساختار آن زیست تخریب پذیرنیست، درمیزان مصرف کمترین نوع را دارا بوده و معنی آن این است که آلودگی کمتری به آب های زیر زمینی وارد می کند که از هدف های اصلی دیترمکس بوده و برای این هدف تلاش های زیادی کرده است.
       

Статус жизни форума


Дата запуска форума: August 27, 2016 17:18:30

درباره سایت

این سایت به عنوان یکی از بزرگترین انجمن های تفریحی و سرگرمی در ایران که از سال 1390 کار خود را شروع کرده و تا به حال هم سعی در ایجاد مکانی گرم و صمیمی برای هموطنان گرامی داشته است.


امیدواریم که ما را در این راه پرفراز و نشیب حمایت کنید! هدف ما بهترین یا بهتر شدن نیست هدف ما جلب رضایت شما و ایجاد مکان دوستانه و صمیمی برای شما دوستان می باشد.

این سایت تا به حال توسط حمایت های شما پابرجا و توسط سرورهای قدرتمند سرور ایران پشتیبانی می شود.

لینک های مهم سایت

نمونه ای از لینک بخش های مختلف انجمن

آمار سایت

مجوزهای سایت

logo-samandehi
نماد اعتماد الکترونیکی بزودی دریافت می شود
×
×
  • جدید...