رفتن به مطلب
ایران سی اف سی

حمله DDOS چیست ؟ چگونه با این نوع حملات سایبری مقابله کنیم

امتیاز دادن به این موضوع:


asemaan

براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-DDoS.png

 در این نوع حمله سایبری سیل عظیمی از پیغام ها ، درخواست های ارتباط یا بسته های غلط به سیستم هدف وارد شده و باعث کند شدن ، کرش کردن Crash و خاموش شدن آن می شود که در نتیجه آن، کاربران واقعی از سرویس آن منبع محروم می شوند.

حملات DDoS توسط افراد مختلف از هکر گرفته تا چرخه های سازمان یافته تبهکاری و آژانس های دولتی و حکومتی انجام می گیرد. شرایطی مشخص مانند آسیب پذیر بودن کامپیوتر به دلیل فقدان وصله های (پچ) جدید، سیستم ها و شبکه های ناامن و نا مطمئن باعث حمله DDoS می شوند.

حمله DDoS چگونه اتفاق می افتد

در یک حمله DDoS  معمولا مهاجم با سواستفاده از آسیب پذیری های یک سیستم کامپیوتری به عنوان “مستر DDoS” شروع می کند. مستر به دستگاهی گفته می شود که کنترل چند دستگاه دیگر را در اختیار می گیرد. سیستم مستر آسیب دیده، دیگر سیستم های آسیب پذیر را شناسایی کرده و با استفاده از بد افزار یا دور زدن کنترل های احراز هویت کنترل آنها را در اختیار می گیرد.

یک کامپیوتر یا شبکه تحت کنترل مهاجم را به نام های زامبی Zombie یا بات Bot می شناسند. مهاجم دست به تولید Commad-and-control server می زند که در واقع به معنی کامپیوترهایی است که برای اعضای آن بات یا زامبی ها دستور صادر میکنند. با آنها بات نت Botnet هم گفته میشود. به فردی که کنترل باتنت ها را در اختیار دارد بات مستر Botmaster گفته می شود.

بات نت ها می توانند از هر تعداد بات تشکیل شده باشند. بات نت هایی با تعداد ده ها ، صدها و هزاران سیستم بسیار معمول هستند و می توان گفت که محدودیتی برای سایز یک بات نت وجود ندارد. به محض اینکه یک بات نت گردآوری شود، مهاجم می تواند از آن برای تولید ترافیک توسط دستگاه های آسیب دیده و ارسال سیل به دامین هدف استفاده کرده و آن را از کار بیندازد.

 

انواع حملات DDoS

سه نوع حمله DDoS وجود دارد. نوع اول این حمله سایبری شبکه محور Network-centric یا همان حملات حجمی می باشد. در این نوع حمله با مصرف پهنای باند موجود توسط ارسال سیل بسته های غلط، بار اضافی بر منبع هدف وارد می شود. پروتکل های حمله لایه شبکه Network Layer یا پروتکل های لایه انتقال داده  transport layer را مورد هدف قرار داده و با استفاده از نقایص موجود در این پروتکل ها باعث در هم شکستن منابع می شود. همچنین در لایه اپلیکیشن application layer با اعمال بار اضافی برروی سرویس های اپلیکیشن و پایگاه های داده باعث اختلال در آنها می شود. انفجار این بسته ها در هدف باعث از کار افتادن سرویس آن و محروم سازی کاربران آن از خدمات سرویس می شود.

با وجود اینکه هدف یک حمله DDoS مشخص است اما ممکن است که گستره قربانیان آن حمله گسترده تر از آن باشد. اغلب صاحبان کامپیوترهای آسیب دیده از آلوده بودن سیستم خود بی خبر هستند با این حال در در حمله DDoS آنها نیز مورد آسیب قرار می گیرند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.