رفتن به مطلب

Featured Replies

ارسال شده در
comment_221441

شراره قادری متولد ۸ ژانویه ۱۹۷۰ در تهران است.

متخصص در حوزه روابط بین فردی

فارغ التحصیل فوق لیسانس روانشناسی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران 

کاندیدای دکترای مغز و‌ شناخت دانشگاه شهید بهشتی تهران 

دکتر شراره قادری اولین فرزند خانواده با وجود علاقه فراوان و استعداد در خودشناسی از دوران نوجوانی( کتابهای مطالعه شده در سن ۱۵ سالگی موجود است) ، به دلیل نمرات بالا در مدرسه ، به توصیه والدین رشته هایی غیر از علوم انسانی را در دانشگاه ادامه داد.
او پس از اتمام رشته های میکروبیولوژی و MBA , و در پی گرفتن استعداد فراوان خود به رشته روانشناسی ، به سرعت و با بهترین نمرات تحصیلات دانشگاهی خود را در روانشناسی ادامه داده بطوریکه با معدل مجاز برای دکترا مستقیم جزو استعدادهای درخشان دانشگاه علوم و‌تحقیقات تهران شناخته شد.
که این فرصت عالی به دلیل اشتیاق وی به گرایش مغز و شناخت( نورو‌ساینس) مورد قبول او نبود.

سابقه کاری

شراره قادری پس از تجربه فراوان و ویزیت مراجعین (۱۱ مراجع در۱۲ ساعت کاری در روز) در کلینک های شناخته شده ارگانیک مایندد و آرامش نوین و همچنین کلینیک کیمیای رهایی ( کلینیک ترک اعتیاد)، هم اکنون با تیم مجرب خود بصورت آنلاین و حضوری پاسخگوی مراجعین از تمامی کشورها می باشد.

افتخارات

شراره قادری به تحصیلات دانشگاهی در حوزه روانشناسی بسنده نکرده و علاوه بر ارائه مدل معادلات ساختاری (SEM) جهت پژوهشی گسترده در روشن شدن عوامل مؤثر در روابط فرازناشویی و تمایل به خیانت در جوامع امروز و در سالهای اخیر( شامل انواع سبک های دلبستگی/ ایمن. اجتنابی. اضطرابی/ ؛ انواع مکانیسم های دفاعی/ هیجان مدار. راه حل مدار/ ؛ فاصله قدرت/ زن. مرد/؛ وجود روابط پیش از ازدواج/ premarital/ و صفت هیجان خواهی)،
پرداخت و در ادامه ، نتیجه این پژوهش بصورت کتابی به نام « مثلث» توسط انتشارات رشد صابری منتشر شد. وی همچنین دارای مدرک چند کارگاه تخصصی در شغل خود است که از آن جمله میتوان به درمان با نورو‌فیدبک. کارگاه تخصصی روان درمانگری و زوج درمانی ، روابط بین فردی ، مشاوره پیش از ازدواج وتست های مطرح مربوط و همچنین رویکرد CBT از دانشگاه تهران اشاره کرد

• 7 ماه بعد...
  • پاسخ 1
  • بازدید 1.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

Most Popular Posts

• من از خدمات ایشون استفاده کردم و بسیار راضی بودم. ایشون به مباحث روانشمناسی بسیار مسلط هستند. اولین بار با جستجوی مشاور آنلاین روانشناسی برای ایرانیان خارج از کشور در سایت الوپل با ایشون آشنا شدم. امی

ارسال شده در
comment_228836

من از خدمات ایشون استفاده کردم و بسیار راضی بودم. ایشون به مباحث روانشمناسی بسیار مسلط هستند. اولین بار با جستجوی مشاور آنلاین روانشناسی برای ایرانیان خارج از کشور در سایت الوپل با ایشون آشنا شدم. امیدوارم که با سرعت پله های ترفقی رو طی کنند.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

مطالب مشابه

مطالب مشابه

[[Template core/front/global/sidebar is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.

[[Template core/global/global/includeJS is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]