رفتن به مطلب
ایران سی اف سی

بررسی هک‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲؛ تعداد کمتر، تخریب بیشتر

امتیاز دادن به این موضوع:


براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

داده‌های جدید نشان می‌دهد حجم پول‌های به‌ سرقت‌رفته در حملات سایبری مرتبط با ارزهای دیجیتال نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده است و هکرها تمایل پیدا کرده‌اند پلتفرم‌های بزرگتری را هدف قرار دهند. این در حالی است که در این مدت تعداد حملات هکری نسبت به سال‌های قبل کمتر شده است.

به گزارش کریپتو اسلیت، تعداد هک‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال از ابتدای سال جاری به‌طور قابل‌توجهی در حال کاهش بوده است. طبق آخرین تحقیقات مؤسسه بست بروکرز (BestBrokers)، صنعت ارزهای دیجیتال تا اواسط ژوئن (خرداد) امسال حدود ۶۵ حمله سایبری را تجربه کرده است که این آمار نسبت به ۲۵۱ حمله در سال گذشته روندی کاهشی را نشان می‌دهد.

هرچند که تعداد حملات در این مدت روبه‌کاهش بوده، میزان خسارات واردشده به این حوزه کمتر نشده است. داده‌های موجود نشان می‌دهد که میانگین مبالغ سرقت‌شده به‌ازای هر حمله نسبت به سال ۲۰۲۱ افزایش ۲۰۶ درصدی داشته است.

هکرها کیفیت را هدف گرفته‌اند، نه کمیت!

بر اساس تحقیقات صورت‌گرفته، فضای ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۱ درمجموع شاهد ۲۵۱ حمله بوده و حدود ۳.۲ میلیارد دلار در این مدت سرقت شده است. امسال اما تا اواسط ژوئن (خرداد)، این صنعت تنها در ۶۵ مورد حمله، حدود ۱.۷ میلیارد دلار از دست داده است.

در نتیجه باید گفت اگرچه تعداد هک‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲ به‌شدت کاهش یافته و قیمت‌ها در بازار با افت همراه بوده‌اند، این موضوع هیچ تأثیری روی کل مبلغ به سرقت‌رفته نداشته است.

نمودار تعداد هک‌ها در مقایسه با کل سرمایه سرقت‌شده بین سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۲.

آخرین داده‌های پلتفرم تحلیلی چین آلیسیس (Chainalysis) نشان می‌دهد که میانگین مبالغ سرقت‌شده به‌ازای هر حمله مرتبط با ارزهای دیجیتال در سال جاری ۲۶.۶ میلیون دلار است. این رقم در مقایسه با میانگین ۱۲.۹ میلیون دلاری در سال ۲۰۲۱ حدود ۲۰۶ درصد افزایش داشته است. مبالغ سرقت‌شده به‌ازای هر حمله در سال ۲۰۲۲ در مقایسه با میانگین ۴.۷ میلیون دلاری سال ۲۰۲۰ نیز رشدی ۴۶۵.۹ درصدی را نشان می‌دهد.

میانگین مبلغ سرقت‌شده به‌ازای هر حمله مرتبط با ارزهای دیجیتال از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲.

محققان بر این باورند که هکرها در سال ۲۰۲۲ موفق شده‌اند به اهداف بزرگتری حمله کنند. به نظر می‌رسد بازار دیفای (DeFi) هدف موردعلاقه هکرها باشد؛ زیرا این پلتفرم‌ها به‌طور کلی می‌توانند بیشترین بازده را میان پروتکل‌های غیرمتمرکز نصیب هکرها کنند.

حدود ۷۲ درصد از کل ارزهای دیجیتال سرقت‌شده در سال ۲۰۲۱ به پروتکل‌ها و خدمات دیفای نسبت داده شده و این در حالی است که سهم پلتفرم‌های دیفای از این مبالغ، در سال ۲۰۲۲ به ۹۷ درصد افزایش یافته که نرخی شوکه‌کننده است.

رابرت هافمن (Robert Hoffman)، تحلیلگر ارزهای دیجیتال در مؤسسه بست بروکرز (BestBrokers)، گفته دیفای به‌دلیل در اختیارداشتن حجم زیادی از پول شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، به هدف اصلی هکرها تبدیل شده است. ماهیت رقابتی بازار نیز نشان داده است پروتکل‌هایی که زودتر از همه راه‌اندازی می‌شوند، بیشترین شانس موفقیت را خواهند داشت.

هافمن در ادامه توضیح داده است:

رقابت برای ساختن یک سیستم مالی دیجیتال در انقلاب صنعتی چهارم بسیار سریع است و ذی‌نفعان زیادی در تلاش برای کسب مقام اول این رقابت هستند. کوتاه‌بودن فرایند عرضه یک محصول به بازار از نظر زمانی، اغلب نتیجه‌اش این است که محصول از جنبه‌های مختلف، از جمله امنیت، در معرض آسیب قرار می‌گیرد.

ماهیت فنی قراردادهای هوشمند و تخصص موردنیاز برای برنامه‌نویسی آنها، فضای زیادی برای دست‌کاری‌ و اعمال نفوذ باقی می‌گذارد. با این حال، هافمن معتقد است زمانی که دیفای به یک جریان اصلی تبدیل شود، بسیاری از مسائل امنیتی آن مانند «هر فناوری جدید دیگری که به‌شکل گسترده مورداستفاده قرار می‌گیرد»، رفع خواهد شد.

The post بررسی هک‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲؛ تعداد کمتر، تخریب بیشتر appeared first on ارزدیجیتال.

نمایش متن کامل

توجه: برای دانلود مرورگر به فیلترشکن نیاز دارید ولی بعد از نصب مرورگر مثل مرورگرهای دیگه (کروم، فایرفاکس و ...) کار می کنه!

بیت کوین - کسب درآمد حرفه ای

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.