رفتن به مطلب

Featured Replies

ارسال شده در
comment_10373

IMAGE634538947270254129.png.jpeg

مجری نود در برنامه ۱۹ سال قبل ‘ مسابقه هفته ‘/منوچهر نوذری خطاب به فردوسی پور:شبیه « پله» هستی! 1.gif

عادل فردوسی پور در برنامه اش و در بخش دوربین نود آیتمی را روی آنتن برد که هم برای خودش و هم برای مردم جالب بود.

او در حالی قسمت هایی از برنامه معروف «مسابقه هفته» با اجرای مرحوم منوچهر نوذری را پخش کرد که برای همه پخش این برنامه در دوربین نود عجیب بود.اما وقتی مرحوم نوذری نام شرکت کنندگان در این برنامه را اعلام می کرد نام یک نفر خیلی آشنا بود:«عادل فردوسی پور»

مجری برنامه نود در آن زمان با ۱۹ سال سن در برنامه مسابقه هفته شرکت کرده بود که اتفاقا سوالی فوتبالی به او افتاد و نوذری از فردوسی پور پرسید:«بازیکن سرشناس تیم ملی برزیل که بیش از هزار گل به ثمر رسانده است؟»

این در حالی بود که فردوسی پور که همان زمان هم اطلاعاتش در مورد فوتبال زیاد بود بلافاصله گفت:«ادسون آرانتس دونا سیمنتو ملقب به پله»

در این زمان مرحوم نوذری که از اطلاعات فردوسی پور به وجد آمده بود یک بار دیگر سوال را از او پرسید و گفت:«اطلاعات دیگری هم از این بازیکن داری؟»که فردوسی پور گفت:«بله؛او همین چند وقت پیش یک بار دیگر ازدواج کرد!»

نوذری با شوخی به فردوسی پور گفت که خودت هم شبیه پله هستی که عادل در جوابش گفت:«اما من اینقدر سیاه نیستم.»

فردوسی پور ضمن یاد کردن از مرحوم نوذری در برنامه دیشب گفت:«خدا ایشان را بیامرزد،من در آن زمان ۱۹ ساله بودم و کلا در بیشتر برنامه های تلویزیونی شرکت می کردم.»

دانلود

کسی تونست لینک مستقیم بذاره ممنون میشم

* لطفا از ما حمایت کنید تا بهترین خدمات رو براتون ارائه بدیم *

m3vay27br3f44q7zg.jpg?size_id=4

قوانین و اساسنامه سایت    -    تبلیغات در سایت    -    فروشگاه سایت

* بخش های متنوع در منوی اصلی سایت موجود می باشد *

• پاسخ 1
  • بازدید 919
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

ارسال شده در
comment_10376

سلام دادا

این هم کلیپ با کیفیت عالی. بدونه تگ تبلیغاتی

این کلیپ با کبچر یا همون کارت tv گرفته شده.

قسمت سیاه سفیدش رو خود یکمی بهترش کردم حجم فیلم اصلی بالا بود برای همین تبدیل شد به 3GP

حجم فایل: 2.41 مگابایت

دانلود کلیپ با لینک مستقیم

پسورد:www.ircfc.ir

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...
[[Template core/front/global/sidebar is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.

[[Template core/global/global/includeJS is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]