رفتن به مطلب
برای اطمینان افزونه حرفه ای Yoast SEO Premium + extensions و قالب حرفه ای BeTheme - Responsive Multi-Purpose بصورت رایگان در سایت قرار گرفت. هر افزونه و قالب که مد نظر دارید با قیمت نصف از سایت های مشابه قرار می گیرد ×

پیتزای دریایی

امتیاز دادن به این موضوع:


براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

[h=3]مواد لازم:[/h][table=width: 60%, align: Center]

[tr]

[td=width: 49%]سه چهارم لیوان

[/td]

[td=width: 51%]آرد

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]یك قاشق چای خوری

[/td]

[td=width: 51%]بیكینگ پودر

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]نصف قاشق چای خوری

[/td]

[td=width: 51%]نمك

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]یك سوم لیوان

[/td]

[td=width: 51%]شیر

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]دوقاشق سوپ خوری

[/td]

[td=width: 51%]روغن مایع

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]120 گرم

[/td]

[td=width: 51%]پوره گوجه فرنگی

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]یك قاشق مرباخوری

[/td]

[td=width: 51%]رب گوجه فرنگی

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]یك حبه

[/td]

[td=width: 51%]سیرله شده

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]یك قاشق چای خوری

[/td]

[td=width: 51%]پودر ارگانو

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]یك قاشق چای خوری

[/td]

[td=width: 51%]پودر جعفری

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]به میزان لازم

[/td]

[td=width: 51%]نمك و فلفل

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]سه چهارم لیوان

[/td]

[td=width: 51%]میگو

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]2-3 عدد ( بدون هسته)

[/td]

[td=width: 51%]زیتون سیاه یا سبز

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]150 گرم

[/td]

[td=width: 51%]پنیر پیتزا

[/td]

[/tr]

[tr]

[td=width: 49%]یك عدد

[/td]

[td=width: 51%]كنسرو كیلكا

[/td]

[/tr]

[/table]

[h=3]طرز تهیه:[/h]آرد، بیكینگ پودر و نمك را داخل كاسه ای ریخته ، شیر و روغن را اضافه می كنیم و به طور مرتب هم می زنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در می آوریم (اگر خمیر چسبنده بود كمی آرد اضافه می كنیم و اگر خیلی سفت بود شیر می افزاییم). روی خمیر پوشش كشیده و می گذاریم خمیر نیم ساعت بماند.- پوره گوجه فرنگی، رب گوجه، پودر جعفری و ارگانو و سیر له شده را در ماهی تابه كوچكی با هم مخلوط كرده، روی حرارت كم قرار می دهیم تا غلیظ شده و به صورت سس در آید.- خمیر را در ظرفی با قطر 30 سانتی متر پهن می كنیم. سس آماده شده را بعد از سرد شدن روی خمیر می مالیم، طوریکه کناره های خمیر آغشته نشود.- سپس روی سس میگوی خرد شده، ماهی کیلکا و زیتون را می چینیم .- پنیر پیتزا را برش نازك داده و روی بقیه مواد چیده و كمی پودر ارگانو می پاشیم. فر را از 20 دقیقه قبل در دمای 200 درجه سانتی گراد روشن كرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی كه روی پنیر طلایی شود.[h=3]نكات تغذیه ای :[/h]میگو یكی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی كه پروتئین زیادی دارند، نظیر گوشت ماهی و گروه ماكیان ، میگو كالری كمتری دارد. پروتئین موجوددر میگو كیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدآمینه های لازم جهت رشد می باشد. پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می شود. برای گروههایی از مردم نظیر افراد مسن كه در جویدن و هضم غذا مشكل دارند، غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آنها است. میگوها در كل دارای چربی كمی می باشند. اسیدهای چرب امگا-3 كه از دسته اسدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگوها به وفور یافت می شوند. این دسته از اسیدهای چرب می توانند در كاهش خطر بیماریهای قلبی مؤثر واقع شوند.اسیدهای چرب امگا-3 همچنین اجزای ضروری برای غشای سلول مغز و بافت چشم است. میگو منبع غنی از ویتامین های e,d,c,b12,b6,a و املاحی چون كلسیم، آهن، منیزیم،فسفر، پتاسیم، سدیم،روی، مس، منگنز و سلنیم است.علاوه بر این كلسیم، روی، آهن، منیزیم و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.

دانلود گلها و هایلایت بازیها با لینک مستقیم


Www.soccerwave.ir

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.