رفتن به مطلب
برای اطمینان افزونه حرفه ای Yoast SEO Premium + extensions و قالب حرفه ای BeTheme - Responsive Multi-Purpose بصورت رایگان در سایت قرار گرفت. هر افزونه و قالب که مد نظر دارید با قیمت نصف از سایت های مشابه قرار می گیرد ×

آشنایی با روش تهیه کمه جوش؛ غذای سبزواری

امتیاز دادن به این موضوع:


براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

[h=2]مواد لازم:[/h]ماست 1 کیلوگوجه فرنگی 2 کیلو (خردشده یا رنده شده)تره خردشده 5-4 قاشق غذاخورینعناع تازه خردشده 2 قاشق غذاخوریپیاز 2 عددپودر گردو 4 قاشق غذاخوریکشک 3 تا 4 قاشق غذاخوریتخم مرغ 2 عددکره 50 گرمنعناع خشک 1 قاشق غذاخوریزردچوبه 1 قاشق مرباخوریفلفل قرمز به میزان دلخواهروغن مایع و نمک به میزان لازم [h=2]طرز تهیه:[/h]* می‌توانید مواد را کلاً نصف کنید و غذای کمتری تهیه کنید. برای این که غذا سریع آماده شود ما گوجه فرنگی را با پوست خرد می‌کنیم و با یک کم آب، جوش می‌دهیم بعد با گوش کوب برقی یا مخلوط کن به حالت پوره در می‌آوریم.* ماست را در ظرف می‌ریزیم کشک را اضافه می‌کنیم می‌توانید کشک را حذف هم کنید اما طعم این غذا را خیلی بهتر می‌کند گوجه فرنگی را هم اضافه می‌کنیم تخم مرغ را هم اضافه کرده و با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن کاملاً میکس می‌کنیم.* کره و روغن را در قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم اگر روغن حیوانی در دسترس داشته باشید خیلی خوشمزه تر می‌شود.* پیازهای ریز خردشده تفت داده شده که طلایی شده است را داخل قابلمه می‌ریزیم زردچوبه و تره را اضافه می‌کنیم نعناع تازه را هم اضافه می‌کنیم. اگر نعناع تازه نداشتید می‌توانید کلاً نعناع خشک استفاده کنید. اگر تره تازه در دسترس نبود می‌توان از تره خشک به جای آن استفاده کرد اما در آن صورت باید خیلی کمتر تفت داده شود چون زود می‌سوزد. گردو اگر ریز خردشده باشد بهتر از حالت پودر آن است البته بستگی به سلیقه خودتان دارد. گردو را هم به مواد اضافه می‌کنیم مواد را خوب تفت می‌دهیم وقتی کامل تفت داده شد مواد را داخل قابلمه اضافه می‌ریزیم.اگر از تخم مرغ استفاده نمی‌کنید به جای آن برای غلیظ شدن این غذا 1 قاشق آرد سفید در این مرحله اضافه کنید، می‌توان در این مرحله مقداری آب جوش هم اضافه کرد تا کمی از غلظت این غذا کم شود (در صورت دلخواه). وقتی جوش آمد نمک اضافه می‌کنیم در آخر هم فلفل قرمز اضافه می‌کنیم.* برای این که غذا بریده بریده نشود بهتر است که وقتی مواد مخلوط شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کردیم تا وقتی جوش می‌آید مرتب هم بزنیم اما وجود تخم مرغ از بریده بریده شدن مواد جلوگیری می‌کند. اگر از تخم مرغ استفاده نکنید باید مواد را که داخل قابلمه ریختید تا وقتی جوش بیاید مرتب هم بزنید.* روش سنتی سرو این غذا در سبزوار به این صورت است که همراه این غذا نیمرو و بادمجان که همراه با آب گوجه فرنگی مغزپخت شده و پیاز داغ نیز به آن اضافه شده سرو می‌شود. یعنی در ظرف هر فرد ابتدا مقداری از این کمه جوش ریخته و روی آن یک عدد نیمرو و یک عدد بادمجان گذاشته می‌شود و همراه نان خشک محلی مصرف می‌شود.

دانلود گلها و هایلایت بازیها با لینک مستقیم


Www.soccerwave.ir

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.