رفتن به مطلب
برای اطمینان افزونه حرفه ای Yoast SEO Premium + extensions و قالب حرفه ای BeTheme - Responsive Multi-Purpose بصورت رایگان در سایت قرار گرفت. هر افزونه و قالب که مد نظر دارید با قیمت نصف از سایت های مشابه قرار می گیرد ×

معرفی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور

امتیاز دادن به این موضوع:


براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول با نام قبلی مجتمع آموزش عالی جندی‌شاپور، دانشگاهی در شمال شهرستان دزفول است.

این مجتمع آموزشی که تأسیس آن از سال ۱۳۵۱ هجری خورشیدی آغاز شد، از سال ۱۳۵۸ و در چهار زمینهٔ مهندسی، علوم، کشاورزی و پزشکی دانشجو پذیرفت. در سال ۱۳۸۵ نام این مجتمع به دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور تغییر داده شد.

دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در حال حاضر دارای 11 گرایش فنی است که در این دانشگاه تدریس می‌شود و بیش از هزار دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند. دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور، دانشجویان در رشته‌های مهندسی شیمی (گرایش صنایع غذایی)، مهندسی مکانیک (گرایش حرارت و سیالات و طراحی جامدات)، مهندسی کامپیوتر (سخت‌افزار)، مهندسی برق (الکترونیک، قدرت و کنترل)، مهندسی عمران (سازه و آب)، مهندسی معماری، ریاضی (ریاضیات وکاربردها)، و درمقطع کارشناسی ارشد در رشته های مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) و مهندسی عمران (رودخانه) تحصیل می‌کنند.با توجه به چارت مصوب دانشگاه، بزودی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های مختلف مهندسی درمقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خواهد کرد.

تاریخچه مجتمع آموزش عالی جندی ‌شاپور

در تاریخ ۱۵/۲/۱۳۵۱ دانشگاه جندی‌شاپور اهواز با خرید قطعه زمینی به مساحت ۵/۱۲۶ هکتار از اراضی شمال دزفول بمنظور تأسیس دانشکده کشاورزی، پروژهٔ ایجاد شاخهٔ شمالی را آغاز کرد.

در سال ۱۳۵۵ چارت سازمانی دانشکده به تصویب رسید و چهار دانشکدهٔ مهندسی، علوم، کشاورزی و پزشکی در دستور کار توسعهٔ شاخه شمالی قرار گرفت. در سال ۱۳۵۶ ساخت بیمارستان۵۰۰ تختخوابی دکتر گنجویان به‌عنوان دانشکدهٔ پزشکی آغاز شد و در همان سال قطعه‌زمینی نیز به مساحت ۱۸ هکتار برای تأسیس ساختمان‌های اداری و آموزشی از طرف سازمان آب و برق خوزستان به دانشکده واگذار گردید.

شروع به کار دانشکده به علت تقارن با انقلاب اسلامی مردم ایران تا سال ۱۳۵۸ به تعویق افتاد. در این سال قطعهٔ زمین دیگری نیز به مساحت ۱۴ هکتار در اختیار دانشکده قرار گرفت. در این سال دانشکده دارای یازده نفر عضو هیأت علمی بود که متاسفانه مجدداً پیش از پذیرش دانشجو، جنگ تحمیلی عراق علیه ایران مانع شروع بکار دانشکده شد و این وضعیت تا پایان جنگ ادامه داشت. هیأت علمی مذکور نیز در این شرایط پراکنده و اکثراً در دانشگاه اهواز مشغول به تدریس شدند. در طول دوران دفاع مقدس، کلیهٔ امکانات شاخة شمالی در اختیار رزمندگان اسلام قرار داشت و ساختمان اصلی آن به‌عنوان ستاد تخلیة شهدا و مجروحین مورد استفاده قرار گرفت.

فعالیت آموزشی شاخهٔ شمالی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور از سال ۶۷ با پذیرش دانشجو در رشتة کاردانی کارهای عمومی ساختمان شروع شد و در سال ۱۳۷۱، رشتة کاردانی ماشین‌آلات مکانیک به عنوان دومین رشتة دانشکده شروع به کار کرد. در سال ۷۱ وزیر وقت آموزش عالی (دکتر معین) در محل دانشکده حضور یافتند و برنامة توسعهٔ شاخهٔ شمالی را با قول مساعد مسؤولین استانی و شهرستانی تصویب کردند.

در سال ۷۴ مجوز رشته‌های کاردانی معماری و کارشناسی عمران - عمران وکارشناسی عمران - آب اخذ گردید و بلافاصله پذیرش دانشجو صورت گرفت. در سال ۱۳۷۶، اعتبار ۱۲ میلیارد ریالی از محل اعتبارات ملی برای احداث ساختمان دانشکدهٔ مهندسی با زیربنای۸۸۰۰ متر مربع تصویب شد و از آغاز سال ۷۸ عملیات ساختمانی شروع شد و فاز اول آن که بالغ بر ۴۰۰۰ متر مربع است، آمادهٔ تحویل می‌باشد.

بین سالهای ۷۶ تا ۸۲ دانشکده بیشتر به‌دنبال تجهیز دانشکده از قبیل امکانات آزمایشگاهی، کارگاهی، رایانه و کتابخانه بوده‌است و در این زمینه به توفیقات قابل توجهی نائل شده‌است. همچنین جذب استاد و ایجاد امکان برای ادامة تحصیل اساتید موجود از اولویتهای کاری دانشکده بوده‌است. از مهرماه سال ۸۰، پذیرش دانشجوی معماری در مقطع کارشناسی ناپیوسته آغاز شد. تیرماه ۱۳۸۰ وزیر محترم آموزش عالی، دکتر معین، با اختصاص ردیف مستقل بودجه برای شاخة شمالی موافقت فرمودند که نهایتاً سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با این امر موافقت نمود و از آغاز سال ۱۳۸۱ این امر متحقق گشت و به‌دنبال آن از آغاز سال ۸۲ کلیهٔ اعتبارات امور دانشجوئی و دو بخش از اعتبارات عمرانی (تعمیرات اساسی و تجهیزات) نیز مستقل گشت. اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات و مقطع کارشناسی ناپیوستة عمران و کارشناسی الکترونیک و کارشناسی شیمی نیز باعث شروع به کار این دو رشته از مهر ۸۲ شد. و در سال ۱۳۸۹ سازمان گسترش وزارت علوم با پذیرش کارشناسی ارشد رشته‌های عمران گرایش رودخانه و مکانیک گرایش تبدیل انرژی موافقت کردند.

تبدیل به دانشگاه

این مجتمع آموزشی در سال ۱۳۸۵ از مجتمع آموزش عالی جندی‌شاپور دزفول به دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول ارتقا یافت و هم‌اکنون در این دانشگاه 11 گرایش فنی تدریس می‌شود و بیش از هزار دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند. همچنین درراستای گسترش دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور 65 هکتار ازاراضی مورد نیاز دانشگاه، به آن واگذار شد.

منبع:iranmodares.com

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.