رفتن به مطلب
برای اطمینان افزونه حرفه ای Yoast SEO Premium + extensions و قالب حرفه ای BeTheme - Responsive Multi-Purpose بصورت رایگان در سایت قرار گرفت. هر افزونه و قالب که مد نظر دارید با قیمت نصف از سایت های مشابه قرار می گیرد ×

۳ ترفند ویژه در آشپزخانه

امتیاز دادن به این موضوع:


براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

احت ترین راه برای پهن کردن خمیر پیتزا

پیتزا با خمیری که خودتان درست کرده اید همیشه لذت بخش تر است. برای این کار باید خمیر را زمان پهن کردن به یک توپ کوچک تبدیل و از مرکز شروع کنید. وردنه را مرکز خمیر بگذارید و به آرامی آن را پهن کنید. با انگشتان تان لبه خمیر را به آرامی بلند کنید، آن را مرتب بچرخانید و هر بار از یک جهت آن را پهن کنید تا به ضخامتی برسد که می خواهید. اگر خمیر را خراب کردید، آن را دوباره گرد کنید و از اول شروع کنید. اگر دیدید خمیر به کشش مقاوم شده، به آن ۱۰ دقیقه فرصت دهید و دوباره شروع کنید.

مناسب ترین راه برای پوست کندن سیر

اگر بخواهید پوست های چند لایه و نازک سیر را با ناخن بگیرید، حتما دست تان تا چند روز بوی سیر خواهد گرفت. به جای این کار می توانید سیر را روی تخته بگذارید، پهنای کارد را روی آن فشار دهید تا کمی له شود. آن وقت به راحتی می توانید پوست سیر جدا شده را بردارید.

بهترین راه برای فریز کردن گوشت چرخ شده

گوشت را به اندازه های مساوی در کیسه های فریزر بزرگ بگذارید و آن را کاملا پهن کنید. با انگشت یا با یک سیخ چوبی روی گوشت خط بیندازید تا به چند بخش مساوی تقسیم شود. وقتی گوشت یخ زد سفت می شود و هر کدام از این تکه ها به راحتی از هم جدا می شوند. می توانید هر تکه را جداگانه از فریزر بیرون بیاورید و بگذارید آب شود.

منبع:30bil.ir

به نقل از :وطن فروم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.