رفتن به مطلب
برای اطمینان افزونه حرفه ای Yoast SEO Premium + extensions و قالب حرفه ای BeTheme - Responsive Multi-Purpose بصورت رایگان در سایت قرار گرفت. هر افزونه و قالب که مد نظر دارید با قیمت نصف از سایت های مشابه قرار می گیرد ×

هویج پلوی لذیذ، سنتی و نارنجی

امتیاز دادن به این موضوع:


براي جلوگیری از تکراری شدن تاپیک ها قبل از ارسال از قسمت جستجوی سایت استفاده کنید. تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.

تاپیک ها باید در انجمن های مناسب زده شوند. قبل از ارسال تاپیک عنوان انجمن را بخوانید.

ارسال‌های توصیه شده

121235_191.jpg

مجله آیده آل: با اینکه سالیان درازی است آشپزی می‌کنم و تقریبا غذایی از سراسر جهان نیست که آن را نپخته باشم، اما با اطمینان می‌گویم هیچ غذایی در دنیا به خوشمزگی غذای ایرانی نیست. مطمئنم که خیلی از شما با من هم عقیده‌اید، به همین دلیل یک غذای خاص و خوشمزه ایرانی را برای این بخش درنظر گرفته‌ام. البته مطابق معمول تغییرات کوچکی در آن داده شده تا برای کسانی که میانه خوبی با هویج ندارند هم لذتبخش باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج: ۴پیمانه، خیسانده

مرغ: نصف یک عدد، خرد شده

پیاز کوچک: ۲عدد

زرشک: یک پیمانه، خیس شده

ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

هویج متوسط: ۲ تا ۳عدد، رنده شده

روغن: به میزان لازم

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- یکی از پیازها را ساطوری کرده و همراه مرغ در ۴ قاشق غذاخوری روغن ۵دقیقه تفت دهید. زردچوبه را به مواد اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید، سپس یک پیمانه آب‌جوش اضافه کنید و با در بسته روی شعله ملایم ۵۴دقیقه آن را بپزید.

۲- چهار قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز و هویج را ۸-۷ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد، زرشک را به آن اضافه کنید. پس از یک دقیقه ادویه پلویی و کمی نمک و فلفل روی ‌آن پاشیده و از روی شعله بردارید.

۳- برنج را به روش معمول دم کردن در آب نمک جوشان ریخته و پس از اینکه مغز آن کمی نرم شد آبکش کرده و کنار بگذارید.

۴- مرغ پخته را از قابلمه خارج و از استخوان جدا کرده و خرد کنید. مرغ را به مایه زرشک و هویج اضافه کنید و اگر دوست داشتید یک دقیقه تفت دهید تا طعم‌ها با هم مخلوط شود.

۵- کمی روغن کف قابلمه ریخته و یک تکه نان لواش کف آن بگذارید. حالا ۲ راه پیش‌رو دارید. می‌توانید برنج را عادی دم کنید و پس از پخت در دیس کشیده و مواد را روی آن بدهید یا اینکه مایه زرشک، هویج و مرغ را لابه‌لای پلو داده و دم کنید. انتخاب بسته به سلیقه شماست، اما من روش اول را بیشتر می‌پسندم، چون امکان جدا کردن مواد از چلو یا اضافه کردن آن هنگام سرو وجود دارد.

نکات:

اگر می‌خواهید مواد را لابه‌لای پلو ریخته و دم کنید از ۴ تا ۵ عدد هویج استفاده کرده و زرشک را جداگانه تفت دهید و هنگام سرو روی پلو بدهید.

فراموش نکنید قبل از سرو روی پلو کمی روغن بدهید.

هنگام دم کردن پلو، به مدت ۴تا۵ دقیقه شعله باید زیاد باشد تا بخار کند و ته‌دیگ بگیرد، سپس شعله را کم کرده و پس از ۳۰دقیقه پلو را بکشید.

می‌توانید پیاز را از مایه زرشک حذف کنید.

آب مرغ آبپز را صاف کرده و در کاسه کنار غذا بگذارید

30bil.ir

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

در تاپیک ها، اگر سوال يا نظر خاصي نداريد لطفا فقط از دکمه می پسندم و ... استفاده کنيد. نظراتي مانند مرسی، خوب بود، ممنون و ... شامل اسپم هستند و باعث کاهش کيفيت پست ها مي شوند.

بالا آوردن تاپیک ها و پست ها قبل از 48 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد.

لطفا به جای بروز کردن تاپیک های قدیمی در نظر شروع یک تاپیک جدید باشید مگر این که لازم به بروزرسانی تاپیک مربوطه باشد.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفا قبل از عضویت و همکاری با ما قوانین را مطالعه کنید.