رفتن به مطلب

کاربران گرامی تاپیک دعوت به همکاری با سایت  رو مطالعه کنید و در صورت علاقه می توانید برای خودتون درآمد کسب کنید و پول در بیارید.

ایران سی اف سی
mozhi00

ماشین ظرفشویی صنعتی 3600 الکترولوکس

امتیاز دادن به این موضوع:

پست های پیشنهاد شده

3600-dish-washing-machines-Electrolux-60

دستگاه الکترلوکس ماشین ظرفشویی با گرمکن اتمسفری مدل قفسه ای تک مخزن. ویژگی های الکتریکی ببرابر 400 ولتاژ، 3 فاز است. دستگاه توانایی کارکرد از –چپ به راست- – راست به چپ- را دارد. دستگاه مجهز به سیستم گرمکن اتمسفری توکار و پمپ تقویتی آبکشی توکار میباشد که فشار آبکشی را در هنگام چرخه آبکشی تضمین میکند. دستگاه دارای نقاله دو سرعتی است که اپراتور می تواند از طریق کنترل پنل دستگاها سرعت آنرا انتخاب نماید پمپ قدرتمند شستشو و بازوی اسپری شستشو با طراحی ویژه پاکسازی را گارانتی میکند. دستگاه دارای ویژگی است که بعنوان استاندارد در پایان روز خودش را بطور خودکار پاکسازی کند. تخلیه آب از دستگاه را میتوان از طریق کنترل پنل انجام داد

موارد کاربرد:
تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل



ماشین ظرفشویی صنعتی الکترولوکس 3600 بشقاب الکترولوکس دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:

 

 

  • گرمکن آب گرم توکار.
  • سیستم تقویتی اتمسفری توکار با شکاف هوا
  • پمپ تقویت کننده شستشو توکار فشار دائمی شستشو را تضمین میکند.
  • سرعت نقاله از طریق کنترل پنل توسط اپراتور قابل تنظیم میباشد. سرعتی معادل Racks/hour 200 یا Racks/hour 110
  • شیر تخلیه توکار در مخزن، اجازه خالی و پر شدن بصورت خودکار بدون هیچگونه قطعی در هنگام پروسه شستشو را می دهد.
  • درب های بازدید تعادلی کانتر بزرگ اجازه دسترسی نامحدود به همه جهات فضای شستشو و آبکشی را فراهم میکند
  • درب با فوم تزریقی عایق گردیده است. این باعث مقاوم شدن و همچنین کاهش صدای ناهنجار یا نویز و مانع از هدر رفتن گرما میشود.
  • فیلترهای بزرگ شیبدار به سمت جلو بسوی جعبه فیلتر فشرده کوچکتر برای سرعت در پاکسازی قرار گرفته است
  • فیلترها مجهز به سوراخهای بسیار ریزتری از نازلهای شستشو هستند بنابراین تکه های بزرگتر غذا نمی توانند وارد شده و سیستم شستشو را مسدود کنند.
  • پایه ها دارای قابل تنظیم برای دسترسی کامل به زیر دستگاه برای پاکسازی آن میباشند.
  • اتاقک شستشوی بدون لوله های ورودی است بنابراین هیچگونه آلودگی در آنجا تجمع نمی کند.
  • 1.5 کیلووات میباشد. دستگاه دارای پمپ قدرتمند
  • مصرف آب دستگاه بسیار پایین است. در هنگام شستن 200 قفسه در هر ساعت تنها 300 لیتر بر ساعت آب مصرف می کند.
  • شروع/ پایان اتوماتیک تضمین می کند که دستگاه تنها در صورتی عملیات شستشو را انجام میدهد که یک قفسه در حال گذر از آن باشد. این روش همزمان مصرف انرژی و آب را کاهش میدهد.
  • IPX5 محافظت از آب
  • کنترل پنل برقی مجهز به نمایشگر بزرگ برای خواندن دمای شستشو و آبکشی می باشد.
  • دستگاه آماده برای اتصالات بیرونی مواد شوینده و مایع جلادهنده میباشد.
 
  • پسند 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

  • مطالب مشابه

    • توسط mozhi00
      آلودگی های ثانویه که به غذا منتقل می شود اکثرا منجر به مسمومیت ها و مشکلات بخش غذایی می شود را می توان با درست کردن تجهیزات قابل کنترل وطراحی تجهیز اصولی این آلودگی ها را مهار کرد.

      نکاتی که در طراحی اصولی باید به آنها توجه داشت:
       
       
       
      حجم تولیدات مجموعه باید تناسب داشته باشند.  
      با فرهنگ تولیدات غذایی تناسب داشته باشند.  
      با فرهنگ غذایی مجموعه و تولیدات اولیه با تجهیزات تناسب داشته باشند.  
      با میزان هزینه تناسب داشته باشد. با فضای و جایی که در اختیار قرارداده شده برای آماده سازی پخت و جا گیری تجهیزات تناسب داشته باشد. به آلاینده های محیطی توجه شود. آب های سطحی و کانال های فاضلاب و… را در نظ بگیرید برای اینکه اجرای اصولی داشته باشد لازم است که فرآیند تولید تعریف شده باشد: خط مستقیم –L یا U شکل مسیر حرکت مواد باشد .  
      در طول جریان حرکت مواد تقاطع آلودگی وجود نداشته باشد.  
      حرکت مواد آسان باشد.  
      کمتراز نیروی انسانی استفاده شود.  
      مواد در مسیر حرکت فعالیت فیزیکی زیادی نیاز نداشته باشند.  
      همخوانی تجهیزات صنعتی آشپزخانه با میزان تولید حتما وجود داشته باشد. شرایط کنترل آسان باشد.

      محیط های آلوده از محیط های تمیز جدا باشد:  
       
      قبل از تولید و در حین تولید توجه داشته باشید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند. پس از تولید محیط های آلوده و تمیز در محل پرس کردن تفکیک شوند. در محیط آشپزخانه گل شویی و شستشوی اولیه انجام شود. مواد تازه درسردخانه (تره بار) نگهداری شود. مواد اولیه حتما درانبارهای نگهداری، نگهداری شود. باید سردخانه های نگهداری مواد اولیه از هم تفکیک شوند. در انبارمواد اولیه تفکیک شوند. دیفراست رعایت شود.  
      آماده سازی لازم انجام شود. مواد اولیه حتما سردخانه یا یخچال نگهداری شوند. گوشت حتما آماده سازی شود. همچنین مرغ نیز آماده سازی شود. ماهی نیز آماده سازی شود.  
      میوه و تره بار آماده سازی شوند. سایر موارد (لبنیات، تخم مرغ،…) نیز آماده سازی شوند. در حین تولید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند. تولید انواع غذا و پیش غذا رعایت شود. تولید انواع سوپ ها و دورچین جدا باشد. تولید کباب ها نیز تفکیک شود.  
      تولید خورشت ها و برنج ها هم به صورت جدا باشند. تولید انواع سالادها نیز فضای مجزا داشته باشند.
      مواد اولیه طبق اصول زیر انتخاب شود:  
       
       
      علامت استاندارد و پروانه ساخت داشته باشند. مواد اولیه، تاریخ تولید و مصرف و شرایط نگهداری و انبارداری مشخصی داشته باشد. طبخ مواد اولیه و پخت نهایی شرایط خوبی برای آماده سازی داشته باشند. تولید و توزیع و تهیه مواد تازه اولیه شرایط مناسب داشته باشند.
      نورپردازی باید چگونه باشد؟  
       
       
      میزان نورمناسب با محیط باشد و کیفیت آن خوب باشد. کیفیت نوربه اندازه باشد. منبع روشنایی حتما دوجداره باشد. لبه در و پنجره ها مناسب باشد. پنجره ها باز شو نباشد.

      تامین اجتماعی وضوابط وزارت کار محیط های رستورانی:  
       
       
      استفاده از لباس کار ضروری است و فضایی برای رختکن اختصاص داده شود. آلودگی که از لباس کار و رختکن پرسنلی ناش می شود. متناسب با تعداد کارکنان سرویس ها و دوش قرار داده شود.  
      از انتقال الودگی به داخل مجموعه جدا خوداری شود.

      چیدمان وسایل و تجهیزات:  
       
       
      با خط مسیر تولید مناسب باشد. با ظرفیت تولید مناسب باشد. با فرهنگ تولید مناسب باشد. از دیوار، کف و دستگاه مجاور فاصله رعایت شود. کاربرآن آسان باشد. گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشند. ماشین الات جنس آلیاز باشند. در ماشین آلات و آلایندگی آن لازم است دقت شود. ماشین آلات حتما برنامه شستشو و ضدعفونی داشته باشند.

      جنس مصالح بکار رفته و… باید:  
       
       
      قابلیت شستشو داشته باشد. نفوذ پذیر نباشند. زاویه بسته وجود نداشته باشد. شیب آن ها مناسب باشد. برای نصب تجهیزات مکان تحمل پذیر باشد.  
      مصالح رنگی باشد.

      انبارها:  
       
       
      مواد اولیه درمحل های آماده سازی باشند. آماده سازی غذا در سالن تولید و پخت مواد اولیه باشد. پرس و توزیع درسالن انجام شود.

      فاضلاب:  
       
      کف سالن ها شیب بندی مناسب داشته باشد. شتر گلو فاضلاب چربی گیری کند. برای فاضلاب حتما توری نصب شود. در فاضلاب شبکه ایجاد کنید. شبکه زوایه دار نباشد. فاضلاب، کفایت داشته باشد. از فاضلاب و…بوگیری شود.

      لوله کشی آب گرم و سرد، گاز و برق:  
       
       
      خارج از سالن شبکه ایجاد شود وانتقال به صورت عمودی باشد. موارد تعمیراتی پیش بینی شود. نکات امینی رعایت و پیش بینی شود. نیازها متناسب با تجیهزات پیش بینی شود. نیازها متناسب با توسعه پیش بینی شود. انتقال با وسایل آلاینده به هیچ وجه صورت نگیرد. شبکه حتما قابلیت شستشوی داشته باشد. لوله کشی مناسب در سرویس های بهداشت، رختکن، سالن غذاخوری و …انجام شود. این امکانات داخل آن پیش بینی نشود بلکه در کنار مجموعه پیش بینی شود. برای کارکنان زن و مرد پیش بینی شود.  
      استانداردهای یک آشپزخانه صنعتی

      سایر موارد مرتبط با تجهیزات صنعتی آشپزخانه:  
       
       
      برای تمام نقاط و اماکن و سطوح و تجهیزات برنامه نظافت و ضد عفونی وهمچنین ضدعفونی ظروف باید تنظیم شود. سردخانه ها و سرویس های بهداشتی برنامه نظافت و ضد عفونی داشته باشند. زباله اصولی جمع آوری شود و سطل زباله درب دارباشد و کیسه های زباله ها ضخیم. زباله های جمع آوری، دفع و تفکیک شوند. در داخل آشپزخانه به هیچ وجه سموم نگهداری نشود. نقاط بحرانی کنترل شود تا خطر ایجاد نشود ومجوزهای لازم و سایر موارد اخذ شود. سیستم های اطفاء حریق ایجاد شود. سیستم های فرار و اعلام خطرحتما باشد. یک کارشناس تغذیه داشته باشد. خدمات آموزشی دوره ایی منظم ارائه شود. نقاط بحرانی موجود در مجموعه کنترل شود به خاطر ارائه خدماتی ایمن و سالم. از موسسات گواهینامه دهنده آشنا با صنعت غذا و بهداشت مجوز اخذ شود.  
    • توسط mozhi00
      دستگاه الکترلوکس گرین و کلین (Electrolux Green & Clean) ماشین ظرفشوی آبکشی آب گرم مدل هود میباشد. ویژگی های الکتریکی : 400 ولت، 3 فاز Hz50 قابل تبدیل به تک فاز نیز می باشد. 2 لیتر آب تمیز در پایان چرخه آبکشی استفاده میکند کارایی بالا یا عملکرد شستشو توسط یک پمپ شستشو قدرتمند kw 0.8 و بازوهای اسپری شستشوی گردان استیلی ضد زنگ واقع در قسمت های بالایی و پایینی تضمین شده است.

      موارد کاربرد:
      تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل

      ماشین ظرفشویی الکترولوکس 1200 بشقابی دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:

      در هر چرخه شستشو نیاز به فقط دو لیتر آب دارد بنابراین مصرف کم در انرژی، آب، شوینده ها و جلادهنده ها را تضمین می کند.
      گرمکن اتمسفری توکار اندازه شده تا آب ورودی را به حداقل 84 درجه سانتی گراد به جهت شستشوی بهداشتی افزایش دهد
      قفل داخلی حرارتی منحصربفرد دمای مورد نیاز در هر زمان شستشو و آبکشی را ضمانت می کند.
      قابلیت سافت استارت(Soft Start) به دستگاه افزوده شده است تا محافظت بیشتری از البسه بسیار حساس ارائه دهد.
      شستشوی اریب دستگاه را مجهز می کند تا مانع از پر شدن مواد شوینده در آب شستشو یا پاشیده شدن لکه هایی از مواد شوینده بعد از مرحله آبکشی بر روی ظروف تمیز شود، بنابراین نتایج شستشوی ایده آلی را به همراه دارد.
      چرخه ممکن است در هر زمان با بالا بردن هود(Hood)قطع شود.
      دارای پاکسازی خودکار(Self-Cleaning) و تخلیه کن خودکار(Self-draining) پمپ شستشوی عمودی و آب گرمکن است تا از تکثیر باکتریها جلوگیری کند.
      اتصال برقی سه فاز، قابل تغییر به تک فاز در محل.
      محافظت IP25 در برابر شیر آب، اجسام جامد و موجودات کوچک (بزرکتر از 6 میلیمتر).
      سازگار با NSF/ANSI 3 و DIN 10512
      حداکثر ظرفیت در هر ساعت 80 قفسه یا 1440 ظرف(حالت بهره وری بالا) قابلیت تعویض تا 63 قفسه یا 1134 ظرف ( در حالتNSF/ANSI 3 ) را تنها توسط فشار یک دکمه دارد.
      چرخه های 45/84/150 ثانیه ای (حالت بهره وری بالا) و چرخه های 57/84/150 ثانیه ای ( در حالتNSF/ANSI 3 ).
      امکان اتصال ماشین به آب سرد نیز وجود دارد.
       
    • توسط mozhi00
      دستگاه الکترلوکس ماشین ظرفشویی با گرمکن اتمسفری مدل قفسه ای تک مخزن. ویژگی های الکتریکی ببرابر 400 ولتاژ، 3 فاز است. دستگاه توانایی کارکرد از –چپ به راست- – راست به چپ- را دارد. دستگاه مجهز به سیستم گرمکن اتمسفری توکار و پمپ تقویتی آبکشی توکار میباشد که فشار آبکشی را در هنگام چرخه آبکشی تضمین میکند. دستگاه دارای نقاله دو سرعتی است که اپراتور می تواند از طریق کنترل پنل دستگاها سرعت آنرا انتخاب نماید.

      موارد کاربرد:
      تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل

      دسته: تجهیزات آشپزخانه هتل, تجهیزات رستوران, تجهیزات فست فود

      ماشین ظرفشویی مدل تونلی الکترولوکس دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:

      پایه استیل ضد زنگ با ارتفاع قابل تنظیم میباشد. امکان تعمیر از قسمت جلو و کنارها وجود دارد. قدرت شستشوی ناحیه ای باعث از بین بردن لکه ها و آلودگیها با بیشترین سطح تماس آب میشود. عملکرد شروع/پایان خودکار سبب میشود در هنگام عدم استفاده از دستگاه آنرا بصورت خودکار خاموش میکند دستگاه دارای آب گرمکن شستشوی توکار به جهت افزایش دمای مرحله نهایی آبکشی است. دستگاه دارای کنترل پنل ساده ای است. تولید صدای کم در حین کار کردن – 70 دسی بل آبکشی نهایی برای تمیز نمودن بهداشتی ظروف از 330 لیتر/ ساعت آب گرم که توسط گرمکن توکار داخلی گرم شده استفاده میکند. دمنده هوای گرم موجود سبب تسریع و افزایش کارایی خشک کردن ظروف بکار میرود. دستگاه دارای درب بازدید بزرگ برای دسترسی آسان به محوطه های شستشو و آبکشی میباشد. دستگاه دارای بازوهای شستشوی است که به راحتی جدا می شوند و همچنین فیلتر مخزن دو جداره میباشد (جعبه عمیق و صاف). شستشوی ظروف کنترلی خودکار  

وضعیت زندگی سایت


تاریخ راه اندازی سایت : August 27, 2016 17:18:30

درباره سایت

این سایت به عنوان یکی از بزرگترین انجمن های تفریحی و سرگرمی در ایران که از سال 1390 کار خود را شروع کرده و تا به حال هم سعی در ایجاد مکانی گرم و صمیمی برای هموطنان گرامی داشته است.


امیدواریم که ما را در این راه پرفراز و نشیب حمایت کنید! هدف ما بهترین یا بهتر شدن نیست هدف ما جلب رضایت شما و ایجاد مکان دوستانه و صمیمی برای شما دوستان می باشد.

این سایت تا به حال توسط حمایت های شما پابرجا و توسط سرورهای قدرتمند سرور ایران پشتیبانی می شود.

لینک های مهم سایت

نمونه ای از لینک بخش های مختلف انجمن

آمار سایت

مجوزهای سایت

logo-samandehi
نماد اعتماد الکترونیکی بزودی دریافت می شود
×
×
  • جدید...